!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη»
Re: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη»
Σιγά την πρωτοπορία .
Είναι πασίγνωστο πως όλες το έχουν επιχειρήσει σε όσο πιο ''ακατάλληλα '' μέρη.
Είναι πασίγνωστο πως όλες το έχουν επιχειρήσει σε όσο πιο ''ακατάλληλα '' μέρη.
Κι'αυτός όμως δίνει δικαιώματα. Εκεί που δείχνει (Ομήρου) είναι μονόδρομος. Παρακινεί τον κόσμο σε transgressions.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ που το έχω κάνει κάτω από το άγαλμα του στα Δερβενακια πρέπει να νοιώσω τύψεις;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ας γράψουν οι απελευθερωμένες μαγκίτισες Φορουμίτισες που το έχουν κάνει , να πάθετε εγκεφαλικά.
Απορία .
Πόσο στην απόξω είσαστε;
Απορία .
Πόσο στην απόξω είσαστε;
Σιγά την πατσαβούρα.
Τώρα σοβαρά σας αρέσει αυτή;
Τώρα σοβαρά σας αρέσει αυτή;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λες να μην τα ξέρουμε; Με ποιούς κάνουν σεξ οι γυναικες αν όχι με άντρεςParis έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:41 Ας γράψουν οι απελευθερωμένες μαγκίτισες Φορουμίτισες που το έχουν κάνει , να πάθετε εγκεφαλικά.
Απορία .
Πόσο στην απόξω είσαστε;
Διαβαζοντας νηματα του ΑΡΙΣΤΟΥ.Paris έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:41 Ας γράψουν οι απελευθερωμένες μαγκίτισες Φορουμίτισες που το έχουν κάνει , να πάθετε εγκεφαλικά.
Απορία .
Πόσο στην απόξω είσαστε;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εμένα μου φαίνεται πολύ πατριωτικό που είχε καύλες στο άγαλμα του Πρωτοκαπετάνιου.
Ο Γέρος του Μωριά θα ήταν πολύ περήφανος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έτσι όπως το λέει, "σε ένα άγαλμα στη σταδίου", δε φαίνεται να ξέρει/θυμάται καν για πιο άγαλμα πρόκειται. Τυχαία ήταν η βεβήλωσηBeria έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:46 Εμένα μου φαίνεται πολύ πατριωτικό που είχε καύλες στο άγαλμα του Πρωτοκαπετάνιου.
Δεν δίνετε τέτοια εντύπωση και ξεκινά ολόκληρη συζήτηση επειδή η άλλη αποκάλυψε πως τον πήρε κάπου στο κέντρο.Green Dragon έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:44Λες να μην τα ξέρουμε; Με ποιούς κάνουν σεξ οι γυναικες αν όχι με άντρεςParis έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:41 Ας γράψουν οι απελευθερωμένες μαγκίτισες Φορουμίτισες που το έχουν κάνει , να πάθετε εγκεφαλικά.
Απορία .
Πόσο στην απόξω είσαστε;![]()
Σιγά τα ωά .
Στούς παράδρομους , με διαδήλωση σε εξέλιξη , έχουν γίνει ΤΑ γαμήσια.
Στα νιάτα της δε βλεπόταν.Ίακχος έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:21 Την ακούω κάθε πρωι στον easy 97,2 πηγαίνοντας για τη δουλειά. Δε φαίνεται πρόστυχη. Στα νιάτα της μπορεί να ήταν διαφορετική.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπορεί να πηδηχτηκε δηλαδή κάτω από το άγαλμα του Τρικούπη ή ακόμα χειρότερα από του Δηλιγιάννη;Σενέκας έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:47Έτσι όπως το λέει, "σε ένα άγαλμα στη σταδίου", δε φαίνεται να ξέρει/θυμάται καν για πιο άγαλμα πρόκειται. Τυχαία ήταν η βεβήλωσηBeria έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:46 Εμένα μου φαίνεται πολύ πατριωτικό που είχε καύλες στο άγαλμα του Πρωτοκαπετάνιου.
Ο Γέρος του Μωριά θα ήταν πολύ περήφανος![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Παίζει πουθενά άγαλμα του Κωλλετη για να είχε τερματίσει το θεμα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στα Γιάννενα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-
- 2 Απαντήσεις