!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Μπορώ πια, με τη χαρά που μου δωσε το νέο μου μυθιστόρημα, να φέρομαι καλά ακόμη και στους τιποτένιους πχωρουμίτες 
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Dwarven Blacksmith
Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:01Έναν ινδιάνο που έχει φάει σκάγια θα βλέπουν μέιτ. Φυλακισμένο με την καμία.
Ρε θα με τρελάνεις, βλέπεις κάτι μέσα από τις τρύπες, δεν βλέπεις το κάτι να έχει τρύπες.
- Cecily Anne
Α δεν πρόλαβες τη διόρθωση. Ξανατσέκαρε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:05Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:01Έναν ινδιάνο που έχει φάει σκάγια θα βλέπουν μέιτ. Φυλακισμένο με την καμία.
![]()
Ρε θα με τρελάνεις, βλέπεις κάτι μέσα από τις τρύπες, δεν βλέπεις το κάτι να έχει τρύπες.
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σωστός, άσχετη είναι, πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν εχει κάνει μπανιστήρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:05Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:01Έναν ινδιάνο που έχει φάει σκάγια θα βλέπουν μέιτ. Φυλακισμένο με την καμία.
![]()
![]()
Ω ρε σεις ,που πάει αυτό το νήμα ,που πάει; 
Να μην ξεχάσει να πάρει μαζί του τη δήλωση μετακίνησης
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλύτερα με λεύκη παρά εκείνο το άλλο που αν το έχει πάει για ακρωτηριασμό.Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:01Έναν ινδιάνο που έχει φάει σκάγια θα βλέπουν μέιτ. Φυλακισμένο με την καμία. Όχι ινδιάνο, δεν μ'αρέσει. Α το βρήκα. Θα βλέπουν μια πούτσα με λεύκη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Λυσσομανουν τα τέσσερα στοιχεία και παρασύρουν μέσα στην χοάνη τα συναισθήματα σας...
Παρατηρητής...
αν ειναι να κανετε πατεντα, να την κανετε σωστα. να βρειτε τροπο να στερεωσετε μια φωτογραφιουλα μπροστα απο την καμερα. και να την αλλαζετε, ταχτικα. μπορειτε να αρχισετε με μια φωτο του μητσοτακη (του πατερα) για να καταστραφει το μηχανημα αυτου που παρακολουθει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:43Φεύγει η κόλλα και καταναλώνεις υλικό για να την αντικαταστήσεις. Να κάνεις μια πατέντα με χαρτόνι και πιαστράκι όπως εγώ.Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
Ακούγεται τόσο γελοίο όταν το διαβάζει κάποιος τρίτος αλλά... είναι διαταραχή
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πωπωπω μόλις διάβαζα σαρτρ και μου ανέβηκε η πίεση από το Άγχος! Τράβα γαμήσου σαρτρ...
Να τον διαβάζεις το πρωί καλύτερα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 16:21 Πωπωπω μόλις διάβαζα σαρτρ και μου ανέβηκε η πίεση από το Άγχος! Τράβα γαμήσου σαρτρ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Μην πειράζεις γιατί θα σε στείλω στον διάολο.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 16:31Να τον διαβάζεις το πρωί καλύτερα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 16:21 Πωπωπω μόλις διάβαζα σαρτρ και μου ανέβηκε η πίεση από το Άγχος! Τράβα γαμήσου σαρτρ...
Και να με στείλεις θα μου πει "τι θες εσύ εδώ αγγγελικοπλαζμα; στείλε μου τον Γενιά που είναι κακουλης"Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 16:34Μην πειράζεις γιατί θα σε στείλω στον διάολο.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 16:31Να τον διαβάζεις το πρωί καλύτερα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 16:21 Πωπωπω μόλις διάβαζα σαρτρ και μου ανέβηκε η πίεση από το Άγχος! Τράβα γαμήσου σαρτρ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...