!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εκανα την τηλεοραση μου εξυπνη.

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

εκανα την τηλεοραση μου εξυπνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

πηρα μια παπαρια ξιαομι μποξ. και τωρα;

δεν πολυβλεπω τιβι, αλλα καραντινα εχουμε, θελει και το παιδι να βλεπει καμμια ταινια, το πηρα. απο οτι καταλαβαινω απλως τρεχει αντροιντ, και του βαζω οτι αππ θελω.

τι να βαλω; νετφλιξ και τελος; ολα αυτα τα κοσμοτε τιβι, βονταφον κλπ λενε τιποτα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: εκανα την τηλεοραση μου εξυπνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 14:10 πηρα μια παπαρια ξιαομι μποξ. και τωρα;

δεν πολυβλεπω τιβι, αλλα καραντινα εχουμε, θελει και το παιδι να βλεπει καμμια ταινια, το πηρα. απο οτι καταλαβαινω απλως τρεχει αντροιντ, και του βαζω οτι αππ θελω.

τι να βαλω; νετφλιξ και τελος; ολα αυτα τα κοσμοτε τιβι, βονταφον κλπ λενε τιποτα;
Πετα το και παρε το Fire stick της αμαζον

Και διόρθωσε το έξυπνη στο τιτλο
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

talaipwros έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 14:28

Πετα το και παρε το Fire stick της αμαζον

Και διόρθωσε το έξυπνη στο τιτλο
ωχ , πως εκανα τετοια χοντραδα. πως σκατα διορθωνεται ο τιτλος;

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Εμένα με εξυπηρέτησε πολύ το πρόγραμμα plex. Στην ουσία ότι έχω κατεβασμένο στο σταθερό πισι(πολυ πράμα από σειρές, ταινίες) στριμαρεται στο Android box χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να βάζεις βγάζεις σκληρούς δίσκους,στικακια. Επίσης ίσως θες να ψαχτείς με emulators για να παίζει το παιδί τα παίγνια που παίζαμε εμείς μικροί στη big screen TV όμως. Retroarch λέγεται το πρόγραμμα. Φυσικά θα πρέπει να συνδέσεις ένα Bluetooth controller....
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Εγώ πίνω νερό στο όνομα του -δωρεάν- κόντι. Δεν είναι όμως για όλους το στήσιμό του και η συντήρησή του.. Ουσιαστικά σου προσφέρει υλικό από άλλες, όχι πάντα νόμιμες πηγές, απαλλάσοντάς σε από τον κόπο να τις βρεις ο ίδιος.. Πρέπει όμως να βρεις και να εγκαταστήσεις τα αντίστοιχα add-ons. Αν σου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά, μάλλον δεν κάνει για σένα, ή μπορείς να πας σε έτοιμο build.. Σε αυτή την περίπτωση ρίξε μια ματιά στην κοινότητα του grecotm που προσφέρει ελληνικό περιεχόμενο με αυτόματα αναβαθμίσιμα μπιλντς.
Για νετφλιξ και λοιπές ονλάιν υπηρεσίες, δεν παίζουν όλες σε όλα τα κουτάκια... Το νετφλιξ στην καλύτερη (εκτός αν έχεις κάποιο από τα συμβατά -xiaomi mi s ή το shield) θα σου παίξει με SD ποιότητα και όχι σε high definition, ενώ κάποιες άλλες υπηρεσίες ίσως απαιτούν πρόσβαση στη root του μηχανήματος...
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Japetus έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:12 Εγώ πίνω νερό στο όνομα του -δωρεάν- κόντι. Δεν είναι όμως για όλους το στήσιμό του και η συντήρησή του.. Ουσιαστικά σου προσφέρει υλικό από άλλες, όχι πάντα νόμιμες πηγές, απαλλάσοντάς σε από τον κόπο να τις βρεις ο ίδιος.. Πρέπει όμως να βρεις και να εγκαταστήσεις τα αντίστοιχα add-ons. Αν σου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά, μάλλον δεν κάνει για σένα, ή μπορείς να πας σε έτοιμο build.. Σε αυτή την περίπτωση ρίξε μια ματιά στην κοινότητα του grecotm που προσφέρει ελληνικό περιεχόμενο με αυτόματα αναβαθμίσιμα μπιλντς.
Για νετφλιξ και λοιπές ονλάιν υπηρεσίες, δεν παίζουν όλες σε όλα τα κουτάκια... Το νετφλιξ στην καλύτερη (εκτός αν έχεις κάποιο από τα συμβατά -xiaomi mi s ή το shield) θα σου παίξει με SD ποιότητα και όχι σε high definition, ενώ κάποιες άλλες υπηρεσίες ίσως απαιτούν πρόσβαση στη root του μηχανήματος...
Κοντι με υποστηριξη 9 ευρω το τριμηνο και βλεπεις μεχρι 4κ
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Japetus έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:12 Εγώ πίνω νερό στο όνομα του -δωρεάν- κόντι.
Δεν είναι δωρεάν Ελληνα φίλε μου. Απλώς εσύ επιλέγεις να μην πληρώσεις για αυτό. Και μπράβο σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ρε παιδια, ενας συντονιστης να διορθωσει τον τιτλο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: εκανα την τηλεοραση μου εξηπνη.

Japetus έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:12 Εγώ πίνω νερό στο όνομα του -δωρεάν- κόντι. Δεν είναι όμως για όλους το στήσιμό του και η συντήρησή του.. Ουσιαστικά σου προσφέρει υλικό από άλλες, όχι πάντα νόμιμες πηγές, απαλλάσοντάς σε από τον κόπο να τις βρεις ο ίδιος.. Πρέπει όμως να βρεις και να εγκαταστήσεις τα αντίστοιχα add-ons. Αν σου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά, μάλλον δεν κάνει για σένα, ή μπορείς να πας σε έτοιμο build.. Σε αυτή την περίπτωση ρίξε μια ματιά στην κοινότητα του grecotm που προσφέρει ελληνικό περιεχόμενο με αυτόματα αναβαθμίσιμα μπιλντς.
εριξα μια ματια, ενδιαφερον φαινεται, θα το παλεψω. αν δεν το καταφερω θα παω κατα το στρεμιο που ειπε ο αποπανω.

στω.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: εκανα την τηλεοραση μου εξηπνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 09:20
εριξα μια ματια, ενδιαφερον φαινεται, θα το παλεψω. αν δεν το καταφερω θα παω κατα το στρεμιο που ειπε ο αποπανω.

στω.
Δεν ειναι τιποτα τραγικο ,υπαρχουν οδηγιες αναλυτικοτατες,απλα βαλε και το ριαλ ντεμπρι 9 ευρω το τριμηνο
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Το CosmoteTV έχει ένα κανάλι που παίζει 24/7 Μπομπ. Αλλά δε λειτουργεί με τριτα εξυπνοκουτια. Ακόμα κι αν το βάλεις στο κινητό σου δε σε αφήνει να στρημαρεις στο Xiaomi όπως σε αφήνει πχ το Netflix.

Εγώ το πληρώνω 2 ευρώ το μήνα γιατί ήταν προσφορά και λέω για 2 ευρώ δε γαμιεται, μετά όμως θα το βγάλω.

Το Netflix είναι τέλειο.

Δεν έχω γνώμη για άλλα.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Yochanan έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 09:07
Japetus έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:12 Εγώ πίνω νερό στο όνομα του -δωρεάν- κόντι.
Δεν είναι δωρεάν Ελληνα φίλε μου. Απλώς εσύ επιλέγεις να μην πληρώσεις για αυτό. Και μπράβο σου.
Δωρεάν είναι και πάντα ήταν και έτσι έχει σκοπό η κοινότητα να το διατηρήσει...
Αυτό όμως αφορά το βασικό πρόγραμμα, τον media player που είναι καθόλα νόμιμος.. Αν έχεις υλικό στον σκληρό σου δίσκο, μπορείς να το προσπελάσεις μέσω του δικτύου και να το δεις στην τηλεόραση.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα διάφορα addons που σου προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες, πχ αν έχεις συνδρομή νετφλιξ κατεβάζεις το αντίστοιχο αντον, βάζεις τα στοιχεία σου και βλέπεις. Υπάρχουν αρκετά addons που είναι νόμιμα, ελεύθερα και προσφέρουν καλούτσικο υλικό κάποια μάλιστα όπως το εξαιρετικό alivegr και ελληνικού ενδιαφέροντος.
Το θέμα είναι αν θέλεις πρόσβαση σε άλλο υλικό ονλάιν, που υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας, όπως στρίμινγκ και τόρεντς ταινιών ή live πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια άλλων χωρών ή ζωντανές αθλητικές εκπομπές για τις οποίες απαιτούνται άλλα (δωρεάν) πρόσθετα τα οποία χρειάζονται πολύ συχνή επικαιροποίηση -καθώς τα λινκς αλλάζουν- για να μείνουν λειτουργικά. Εκεί λοιπόν εμφανίζονται κάποιοι επιτήδειοι που ζητάνε λεφτά υποσχόμενοι απρόσκοπτη παρακολούθηση έναντι συνδρομής που τους καταβάλεις.
Σε ότι αφορά τις ταινίες/σειρές, μπορείς να πληρώσεις αν θέλεις κάτι λίγα σε κάποια υπηρεσία debrid ώστε να έχεις ευκολότερη πρόσβαση σε ονλάιν περιεχόμενο. Δεν είναι απαραίτητο όμως -εγώ δεν χρησιμοποιώ.
Πέραν αυτού όμως, όντως όπως λες, εκτός Ελλάδας -και υποθέτω κάποια στιγμή στο μέλλον και εδώ- υπάρχει έντονο νομικό θέμα με την πρόσβαση σε υλικό που δεν είναι δικό σου και σε κυνηγάνε γι αυτό, οπότε ίσως χρειαστεί να πληρώσεις για vpn ώστε να φαίνεται ότι βγαίνεις στο διαδίκτυο μέσω Ελλάδας και όχι της χώρας στην οποία βρίσκεσαι...
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Πολύ σωστά και self-serving όλα αυτά Ελληνα φίλε μου. Μη μας πούνε δα και ΚΛΕΦΤΕΣ!

Ακου λέει ερχονται καποιοι επιτήδειοι. Οι επαιτήδειοι παραπονιούνται κιόλας για τους άλλους κλέφτες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ασέβαστος, έκανες την τηλεόρασή σου έξυπνη, πρόσεξε τώρα μην γίνεις εσύ χαζοπούλι σαν τον (ξέρει αυτός)... :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”