!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νομική ερώτηση
Re: Νομική ερώτηση
Κρατάς τεφτέρι με το τί χρειάζονται, και μετά τις 20.30 κάνεις διανομές κατ'οικον. Χωρίς απόδειξη φυσικά αφού δεν επιτρέπεται η πώληση..
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αν βάλεις ταμπέλες ότι δεν πωλούνται δεν νομίζω να σου πει να κάνεις τιποταhellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:33 Για εμένα αυτά είναι περίπου 1000 κωδικοί. Και παρότι μού φαίνεται γελοίο να έρθει η άλλη να πει «χάλασε η σκούπα μου» και να της πω «να καθαρίσεις ξανά τα Χριστούγεννα», το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τα αποσύρω από το κατάστημα ή να τα σκεπάσω, όπως κάνουν τα ΣΜ, γιατί δεν έχω χώρο για τίποτα απ' τα δυο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μου αρέσει πάντως που το νήμα ανήκει στη κατηγορία των εναλλακτικών επιστημών
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν καταστήματα μόνο για τρόφιμα, μόνο για φάρμακα, μόνο για ποτά, κλπ. Σε αυτά η φορολογία θα είναι κανονική. Αντίθετα στα πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ όλα τα προϊόντα θα έχουν επιπλέον φόρο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Δεν είναι βολικό αυτό το μοντέλο ούτε για τον καταναλωτή ούτε για την αλυσίδα διανομής ούτε ως οικονομικό μοντέλο, γιατί αυξάνεται σημαντικά το κόστος των προϊόντων.Σπύρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 20:39 Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν καταστήματα μόνο για τρόφιμα, μόνο για φάρμακα, μόνο για ποτά, κλπ. Σε αυτά η φορολογία θα είναι κανονική. Αντίθετα στα πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ όλα τα προϊόντα θα έχουν επιπλέον φόρο.
Πολύ καλό.Σπύρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 18:39 Μπορείς να βάλεις μία ευανάγνωστη ανακοίνωση στην βιτρίνα για το τι δεν πωλείται, και όταν κάποιος το φέρνει στο ταμείο τον παραπέμπεις στην ανακοίνωση. Ο ταμίας τότε τα πάει πίσω στην θέση του, και ως αναφορά την καθυστέρηση, συνωστισμό, backfire του μέτρου τους παραπέμπεις στην κυβέρνηση.
Πάντως πάω στοίχημα ότι γι' αυτήν την ΚΥΑ έβαλε το χεράκι του ο Βακάκης, δηλαδή ο κύριος Jumbo. Μην τυχόν και χάσει κάνα ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μου αρέσει που γράφει ο συντάκτης της υπουργικής απόφασης πως τα καταστήματα τροφίμων απαγορεύεται να πωλούν, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπλα μπλα. Πωλείται το ηλεκτρονικό εμπόριο και δε το ξέραμε?!!
- hellegennes
Εδώ δεν ξέρει να γράψει «σούπερ μάρκετ».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Μα έτσι κι' αλλιώς δουλεύουν κάβες, ψιλικατζίδικα, ψαράδικα, φούρνοι κλπ. Επίσης πολλοί πηγαίνουν σε 2 και 3 σούπερ μάρκετ για να πετύχουν τα τρόφιμα που θέλουν ή τις τιμές που θέλουν. Αν τα σούπερ πουλάνε λιγότερα πράγματα τότε ή θα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ή θα ενοικιάσουν μικρότερους χώρους. Ένα σούπερ μάρκετ - κατάστημα τροφίμων δηλαδή που θα έχει και ψαράδικο μέσα και τρόφιμα από φούρνο, ψωμί , σφολιατοεϊδή, δεν θα έχει τζίρο; Έχουν τόσο μεγάλο κέρδος τα χαρτικά, τα απορρυπαντικά, ή τα ποτά;hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 21:23Δεν είναι βολικό αυτό το μοντέλο ούτε για τον καταναλωτή ούτε για την αλυσίδα διανομής ούτε ως οικονομικό μοντέλο, γιατί αυξάνεται σημαντικά το κόστος των προϊόντων.Σπύρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 20:39 Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν καταστήματα μόνο για τρόφιμα, μόνο για φάρμακα, μόνο για ποτά, κλπ. Σε αυτά η φορολογία θα είναι κανονική. Αντίθετα στα πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ όλα τα προϊόντα θα έχουν επιπλέον φόρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 13 Νοέμ 2020, 21:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
[/α]
Πουλάς και κάλτσες adibas, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 15:33 Για εμένα αυτά είναι περίπου 1000 κωδικοί. Και παρότι μού φαίνεται γελοίο να έρθει η άλλη να πει «χάλασε η σκούπα μου» και να της πω «να καθαρίσεις ξανά τα Χριστούγεννα», το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τα αποσύρω από το κατάστημα ή να τα σκεπάσω, όπως κάνουν τα ΣΜ, γιατί δεν έχω χώρο για τίποτα απ' τα δυο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Δεν έχει σημασία αν έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, σημασία έχει ότι περισσότερα προϊόντα σημαίνει περισσότερος τζίρος για το ίδιο προσωπικό, ίδιο χρόνο λειτουργίας και πάνω-κάτω ίδια έξοδα λειτουργίας. Βασικά είναι ακόμη χειρότερο, γιατί μπαίνοντας για να πάρεις το Χ, μπορεί να πάρεις και το Υ που αλλιώς δεν θα έπαιρνες.Σπύρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 21:50Μα έτσι κι' αλλιώς δουλεύουν κάβες, ψιλικατζίδικα, ψαράδικα, φούρνοι κλπ. Επίσης πολλοί πηγαίνουν σε 2 και 3 σούπερ μάρκετ για να πετύχουν τα τρόφιμα που θέλουν ή τις τιμές που θέλουν. Αν τα σούπερ πουλάνε λιγότερα πράγματα τότε ή θα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ή θα ενοικιάσουν μικρότερους χώρους. Ένα σούπερ μάρκετ - κατάστημα τροφίμων δηλαδή που θα έχει και ψαράδικο μέσα και τρόφιμα από φούρνο, ψωμί , σφολιατοεϊδή, δεν θα έχει τζίρο; Έχουν τόσο μεγάλο κέρδος τα χαρτικά, τα απορρυπαντικά, ή τα ποτά;hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 21:23Δεν είναι βολικό αυτό το μοντέλο ούτε για τον καταναλωτή ούτε για την αλυσίδα διανομής ούτε ως οικονομικό μοντέλο, γιατί αυξάνεται σημαντικά το κόστος των προϊόντων.Σπύρος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 20:39 Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν καταστήματα μόνο για τρόφιμα, μόνο για φάρμακα, μόνο για ποτά, κλπ. Σε αυτά η φορολογία θα είναι κανονική. Αντίθετα στα πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ όλα τα προϊόντα θα έχουν επιπλέον φόρο.
Με λίγα λόγια, αν πριν έμπαιναν 10.000 άτομα την ημέρα σε ένα μαγαζί, στην καλύτερη θα μπουν πάλι 10.000 άτομα αλλά θα ψωνίσουν συνολικά λιγότερο, παρότι το κατάστημα θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες με το ίδιο προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές όλων των υπόλοιπων προϊόντων πρέπει να αυξηθούν για να διατηρηθεί η επιχείρηση στο ίδιο επίπεδο βιωσιμότητας.
Ισχύει κατά γενική ομολογία ότι όσα περισσότερα προϊόντα πουλάς τόσο μεγαλύτερο περιθώριο έχεις να κατεβάζεις το ποσοστό κέρδους σου. Π.χ. εγώ μπορώ να δώσω π.χ. σαγιονάρες με 40% κέρδος, ένα κατάστημα υποδημάτων δεν μπορεί, γιατί δεν έχει τόσο μεγάλο όγκο πωλήσεων, αφού έχει λιγότερα είδη και δη είδη που δεν αγοράζει ο άλλος κάθε μέρα.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διατηρεί στην περίπτωση αυτή ένα παπουτσάδικο είναι η ποικιλία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 69 Απαντήσεις