Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2018, 18:12
Ξεβράκωτος, Μπου λου και μεταιχμιακή διαταραχή; Ε να λοιπόν.
Μόνο έναν δεν μπόρεσαν να καταλάβουν και κράτησε για 3- 4 χρόνια χρόνια. Βρες τον μου για να πειστώ κι εγώ ότι είσαι εσύ.
Έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες κι ας σε βλέπω μπλε από τους άλλους που σε πιστοποίησαν. Ακόμα δεν
έχω λάβει πμ σου με περιεχόμενο σεξουαλικής παρενόχλησης
waldorf έγραψε: 11 Απρ 2018, 18:35
Ένεκα του πένθους της ημέρας,ή το σκεφτόσουν από πριν;
ένεκα ότι δεν δουλεύω ...κι ότι δεν ξερω σε πόσο καιρο θα ξαναβρώ δουλειά ωστε να διατηρήσω το πορτοκαλένιο χρωμα!
από πριν το σκεφτομουν..δηλαδη ενα μηνα πριν..για αυτο και αργησα να τα βαψω..
Μόνο έναν δεν μπόρεσαν να καταλάβουν και κράτησε για 3- 4 χρόνια χρόνια. Βρες τον μου για να πειστώ κι εγώ ότι είσαι εσύ.
Έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες κι ας σε βλέπω μπλε από τους άλλους που σε πιστοποίησαν. Ακόμα δεν
Δεν είσαι τεκνό πχια
Γιατί μωρή εσύ είσαι καμιά πιπίνα; Έλα πάντα το κουμπί τώρα.
Δεν είσαι τεκνό πχια
Γιατί μωρή εσύ είσαι καμιά πιπίνα; Έλα πάντα το κουμπί τώρα.
και να θες να τον αποφυγεις τον stavrmanr,δεν προκειται!
Απορω που δεν μας βρηκε ακομα!
Δεν τον έστειλε κάνεις πμ μάλλον, επίσης απασχολείται προς το παρόν στο γνωστό νήμα με Νταγκλή κτλ.
θα του στειλει ο Νανδρος που τον συμπαθει ιδιαιτερα!
εγώ πιστεύω ότι θα του έστελνε άνετα ο Ναντ πμ κτλ, δεν παίζουν τέτοιες μικρότητες, εξάλλου έχω εντοπίσει μια λανθάνουσα αλληλεγγύη μεταξύ μας μετά το κλείσιμο του πχόρουμ ή έτσι νομίζω τπ.
(: