Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 13:16
Τα διαβαζουν πρωτοι και καλυτεροι οι εχθροι μου εδω μεσα, οι οποιοι δεν παραλειπουν να συμμετεχουν μαζικα και να δινουν ομηρικες μαχες για να ανατρεψουν τα επιχειρηματα μου.
.
Έκανα διόρθωση από μόνη μου πριν γράψεις αυτό, δες την.
Συμφωνωδιαφωνω με οτι εγραψες, τα κινητρα μου δεν ειναι να πληρωνομαι, τη δημοσιοτητα ομως τη γουσταρω τρελλα.
paul25 έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 13:07
Γενικα το προβλημα ειναι οτι εξαιτιας της γεροντοκρατιας που θα αυξανεται ολοενα και περισσοτερο, η Ευρωπη αλλα και η Ελλαδα θα ακολουθουν τετοιες γεροντικες και συντηρητικες πολιτικες. Τι βλεπουμε να μας απασχολει πιο πολυ στις ειδησεις; Υγεια, Ασφαλεια και Συνταξεις. Ποιοι ψηφιζουν κατα 70-80% και αποτελουν την μεγαλυτερη εκλογικη βαση; Οι γεροντοτεροι. Ποιος κραταει την εξουσια και εχει περισσοτερα συσσωρευμενα κεφαλαια; Αυτοι λοιπον φοβουνται περισσοτερο την υγεια τους καο πιεζουν για τετοιες πολιτικες. Ο Μητσοτακης υπεκυψε καθαρα, ουτε που περιμενε να δει πως θα αποδωσουν τα μετρα που ειχε λαβει, μεχρι τελευταια μερα μας διαβεβαιωνε οτι δεν συζητιεται lockdown γιατι περιμενουν τα μετρα και οχι μονο δεν τα περιμενε, αλλα εκανε lockdown ,το οποιο λεει θα τραβαει μεχρι Ανοιξη. Ολα αυτα γιατι ξερει πως θα τον κραξει η εκλογικη του βαση κατι θειτσες και θειτσοι.
Αν ηταν πραγματικα ανθρωπιστες τους νεους δεν θα τους κλειναν μεσα, ουτε θα τους στερουσαν τις δουλειες τους. Γιατι αν παμε σε εκατονταδες εκατομμυρια ανεργους στη Δυση εξαιτιας των lockdowns θα σημαινει και δεκαδες εκατομμυρια λιγοτερες γεννησεις παιδιων λογω της υφεσης. Αυτο το ολοκαυτωμα που θα απογειωσει την υπογεννητκοτητα δεν ενδιαφερει τους ανθρωπιστουληδες.
.
Το να μην υπάρχουν θάνατοι μας ενδιαφέρει, όχι το πόσες γεννήσεις θα γίνουν. Άλλωστε δεν έχει κανένα πρόβλημα υπογεννητικοτητας ο πλανήτης.
Το Ισλαμ δεν εχει προβλημα υπογεννητικοτητας, η Δυση εχει τρελλο προβλημα καθως οι περισσοτερες δυτικες χωρες εχουν γινει χωρες γεροντων.
Αν ηταν πραγματικα ανθρωπιστες τους νεους δεν θα τους κλειναν μεσα, ουτε θα τους στερουσαν τις δουλειες τους. Γιατι αν παμε σε εκατονταδες εκατομμυρια ανεργους στη Δυση εξαιτιας των lockdowns θα σημαινει και δεκαδες εκατομμυρια λιγοτερες γεννησεις παιδιων λογω της υφεσης. Αυτο το ολοκαυτωμα που θα απογειωσει την υπογεννητκοτητα δεν ενδιαφερει τους ανθρωπιστουληδες.
.
Το να μην υπάρχουν θάνατοι μας ενδιαφέρει, όχι το πόσες γεννήσεις θα γίνουν. Άλλωστε δεν έχει κανένα πρόβλημα υπογεννητικοτητας ο πλανήτης.
Το Ισλαμ δεν εχει προβλημα υπογεννητικοτητας, η Δυση εχει τρελλο προβλημα καθως οι περισσοτερες δυτικες χωρες εχουν γινει χωρες γεροντων.
.
Πολλοί ανθρωποι από φτωχότερα μέρη του κόσμου θέλουν να πάνε στη δύση, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα μείωσης πληθυσμού.
Αλλο στοιχειο που υποδηλωνει την γεροντοκρατια ειναι η προπαγανδα απο τα ΜΜΕ για ατιθασους νεους, ενω ξερουμε πως το πραγματικο προβλημα ειναι η διαλυση του ΕΣΥ, δηλαδη η πηγη του προβληματος ειναι παλι η συζητηση που καναμε τοτε στην οικονομικη κριση boomers vs νεους που φορτωθηκαν το χρεος τους. Ως ποτε θα το πληρωνουν;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Σενέκας έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 11:13
Παρατηρώ ένα τρεντ τελευταία, από εθνικόφρονες αντι-covidικους, ότι "σιγά τη γριπούλα, δεν μπορούμε να γαμήσουμε την οικονομία για να μην πεθάνουν 5-10 γέροι παραπάνω". Τι παίζει; Δεν τους ενοχλεί λίγο το cognitive dissonance του να είσαι συντηρητικός, εθνικόφρον αλλά σταρχίδια σου για τους προγόνους που θα πεθάνουν ούτως ή άλλως;
Να δούμε και στην 17η Νοεμβρίου τι θα γίνει και στην επέτειο του τρεχοντόπουλου...
Συνεισφερω στο νημα με αυτο το βιδεακι.Ο Κωνσταντινος Μητσοτακης σε αυτο λεει οτι το προβλημα των ασφαλιστικων ταμειων οφειλεται
στο γεγονος οτι οι γεροι δεν πεθαινουν και επιπλεον οτι το μεγαλο προβλημα της ανθρωποτητας ειναι η τριτη ηλικια.
Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 13:21τα κινητρα μου δεν ειναι να πληρωνομαι, τη δημοσιοτητα ομως τη γουσταρω τρελλα.
κάτι μας πέρασε απ'το μυαλό...
κι εμενα κατι μου λεει πως δεν τον πληρωνουν και δεν βιοποριζεται απο αυτο.
KANEIΣ δεν βιοποριζεται σημερα με το να γραφει αρθρα σε ιστοσελιδες και περιοδικα, ουτε με περιστασιακη αρθρογραφια σε ημερησιες εφημεριδες. Ο δημοσιογραφος πληρωνεται αν δουλευει 8ωρο στα γραφεια της εφημεριδας η σε εξωτερικο ρεπορταζ. Και παρ' ολα αυτα εκατονταδες αρθρογραφοι σε ολη τη χωρα στελνουν τα κειμενα τους σε ιστοσελιδες και εφημεριδες, ακομη και πολυ μεγαλα ονοματα πιχι διεθνεις αναλυτες η καθηγητες πανεπιστημιου.
KANEIΣ δεν βιοποριζεται σημερα με το να γραφει αρθρα σε ιστοσελιδες και περιοδικα, ουτε με περιστασιακη αρθρογραφια σε ημερησιες εφημεριδες. Ο δημοσιογραφος πληρωνεται αν δουλευει 8ωρο στα γραφεια της εφημεριδας η σε εξωτερικο ρεπορταζ. Και παρ' ολα αυτα εκατονταδες αρθρογραφοι σε ολη τη χωρα στελνουν τα κειμενα τους σε ιστοσελιδες και εφημεριδες, ακομη και πολυ μεγαλα ονοματα πιχι διεθνεις αναλυτες η καθηγητες πανεπιστημιου.
.
Απόδειξη ότι ο κόσμος γυρνά και χωρίς το χρηματικό κέρδος.
There are decades where you fuck around and days where you find out
.
Απόδειξη ότι ο κόσμος γυρνά και χωρίς το χρηματικό κέρδος.
Τι καλυτερο για ενα 60ρη σαν κι εμενα απο το να διαβαζει στα καφενεια εφημεριδες με ΔΙΚΑ ΤΟΥ αρθρα μεσα; Το μεγαλυτερο παραπονο που ειχα παλια οταν ανοιγα εφημεριδα ηταν οτι δεν ειχε μεσα κειμενα μου. Ε τωρα μπορω να πω οτι το ελυσα κι αυτο.
Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 13:40Τι καλυτερο για ενα 60ρη σαν κι εμενα απο το να διαβαζει στα καφενεια εφημεριδες με ΔΙΚΑ ΤΟΥ αρθρα μεσα; Το μεγαλυτερο παραπονο που ειχα παλια οταν ανοιγα εφημεριδα ηταν οτι δεν ειχε μεσα κειμενα μου. Ε τωρα μπορω να πω οτι το ελυσα κι αυτο.
Αν ήσουν πρόθυμος εξ αρχής να γράφεις σε έντυπα σαν την Ελεύθερη Ωρα και την "Δημοκρατία", δεν θα σου είχε μείνει αυτό το μαράζι.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 12:55
Για να μην ξεχνιεσαι. Γραφω στην Ελευθρη Ωρα, στη Δημοκρατια, στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, στο Τριτο Ματι, στο Nexus, στο tribune, στο slpress, στο new economy και στο olympia.
Όλο το Ψεκασμενάτο σα να λέμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.