Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:24Γνώμες θέλω, γιατί είμαι σε δίλημμα. Αλλιώς δεν θα ήμουν σε δίλημμα.Zarkadaki έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:23 Υπάρχει κάποιος λόγος που χρειάζεσαι την συγκατάθεση των άλλων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τρολλλάρω ή όχι;
Re: Να τρολλλάρω ή όχι;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Όμορφο αλλά λέω αλήθεια!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ωωωωω ευχαριστώ! Χωρίς να σημαίνει ότι τρολάρω.. είμαι ανάλαφρο πνεύμα όντως!stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 08:55Το εποικοδομητικό τρολάρισμα είναι τέχνη.the comet the course the tail έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:22 γιατί δεν κάνεις ένα κανάλι στο youtube να μιλάς με τον εαυτό σου με τις ώρες; μας έχεις πρήξει.
Αυτά που γράφει ο Γενιάς είναι πολλαπλώς πιο σοβαρά από τις σοβαροφανείς ψευτοαναλύσεις. Απλά έχουν "ελαφρό" ντύσιμο.
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα ψήφιζα να τρολαρεις, αλλά δεν είσαι εσύ για τέτοια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Γενιά της Αμαρτίας
οχι, γιατι δεν τρολλαρεις καλα.
κανεις αντιπαθητικο τρολλινκ, δεν εχεις πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κάντο μου νια νια γιατί δεν καταλαβαίνω τις σοφιστικέ μεταφορές.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 08:53 Φίλε/φίλη, σου έχω ξαναγράψει τη γνώμη μου γενικότερα για ό,τι προσλαμβάνω από την περσόνα σου. Όσο κατατρίβεις εδώ την κυμαινόμενη και επισφαλή ύπαρξή σου, στερείς πολύτιμο ζωτικό χώρο που σου χρειάζεται οπωσδήποτε για να βρεθείς χωρίς περισπασμούς με τον εαυτό σου και να ψάξεις στα βάθη του. Να αναζητήσεις πού βόσκει επιτέλους το σημείο συναρμογής του Είναι σου, να εντοπίσεις (βασανιστικά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς) τι χαρτί είσαι στην τράπουλα της ζωής (είσαι Ρήγας; είσαι το Δέκα το καλό; είσαι ένα ταπεινό λιμό;) και αφού αρμολογήσεις εσώτερη ταυτότητα με το χαρτί που όντως είσαι, έτσι παίξε μπάλα. Όλα τα χαρτιά της τράπουλας χρειάζονται για να γίνει «παιχνίδι» -και τα πιο ταπεινά.
Εδώ μέσα, το χρονικό διάστημα του ενός χρόνου που συμμετέχω εγώ στο Φόρουμ, βλέπω μια ύπαρξη η οποία δεν έχει σπονδυλική στήλη αλλά και ούτε μου φαίνεται ότι έχει αποφασίσει στα σοβαρά να την αποκτήσει. Διάβασε, καλλιεργήσου, γίνε -με καιρό και με κόπο- αυτό που θα δημιουργήσει την ανάγκη του εαυτού του και προς τους τρίτους, ώστε να σχετιστούν μαζί του και να αντλήσουν ηδονές (σεξουαλικές και διανοητικές), αλλά και να προαχθεί εκατέρωθεν η αυτεπίγνωση.
Μένοντας εδώ, και αναλωνόμενος με τον τρόπο που το κάνεις, είναι σα να παίρνεις διαρκώς από τον εαυτό σου αναβολή «στρατεύσεως».
Ταύτα και μένω
Γω τα υπαρξιακά μου τα έχω λύσει εκτός από το να κάνω τέχνη ή επιστήμη.
Είμαι πρωταγωνιστής της Ιστορίας. Μέγιστη Προσωπικότητα. Τίποτα πιο ταπεινό.
Με όποιον/α μιλάω εκεί έξω, του/της φέρνω το Φως που δεν έχει ξαναδεί, και διαφωτίζω έτσι (για αρχή) ολάκερη την Κοινωνία.
Το μέλλον μου είναι αυτό το συγκεκριμένο, είμαι ο αγγελιοφόρος της Προόδου.
Εδώ μέσα κάνω διάλειμμα από το βαρύ μου καθήκον. Ούτε πρόκειται να καταλάβετε την υπέρτατη αξία μου, ούτε έστω να νιώσετε κάτι.
Δεν ξέρω τι ήθελες αλλά σου απάντησα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Το τρόλινγκ πρέπει να είναι συμπαθητικό για να είναι καλό;Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:28 οχι, γιατι δεν τρολλαρεις καλα.
ναι, πρεπει να βγαζει γελιο στο τελος. οχι να ειναι μιζερο και ξινο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:33Το τρόλινγκ πρέπει να είναι συμπαθητικό για να είναι καλό;Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:28 οχι, γιατι δεν τρολλαρεις καλα.
κανεις αντιπαθητικο τρολλινκ, δεν εχεις πλακα.![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Γενιά της Αμαρτίας
Διαφωνούμε. Έχω χτίσει ολόκληρη περσόνα στο να βγάζω γέλιο για την πάρτη μου.Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:35ναι, πρεπει να βγαζει γελιο στο τελος. οχι να ειναι μιζερο και ξινο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:33Το τρόλινγκ πρέπει να είναι συμπαθητικό για να είναι καλό;Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:28 οχι, γιατι δεν τρολλαρεις καλα.
κανεις αντιπαθητικο τρολλινκ, δεν εχεις πλακα.![]()
![]()
Τι ψήφισες;
- Γενιά της Αμαρτίας
Να απαντήσω σ' αυτό γενικεύοντας για όλους τους χέιτερ.the comet the course the tail έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 21:22 γιατί δεν κάνεις ένα κανάλι στο youtube να μιλάς με τον εαυτό σου με τις ώρες; μας έχεις πρήξει.
Αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω, μην μπαίνεις στα νήματά μου, μη διαβάζεις τα ποστ μου, δεν είναι εύκολο; Άρα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να με διαβάζεις, είσαι ένας μαζοχιστής αναγνώστης.
- alekhine
μην το λες αυτο αφου εχει να τρολλαρει κανα χρονοΑσέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 10:28 οχι, γιατι δεν τρολλαρεις καλα.