!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μήνα χωρίς την ΓΑΛΗ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Ένα μήνα χωρίς την ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:31
Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:29
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:27

Από και κλείεται.
Γιατί, ρε, εγώ όταν ήφαγα ban μια χαρά ήμουν. Μετά ξαναχάλασα. Είχα τελειώσει και την αρχειοθέτηση των βίντεο, που είναι μπορντέλλο. Ψάχνω για βίντεο του 2017 και το βρίσκω στο 2010.
Ψέματα λες. Σου έλειπα. Δεν μπορεί να μην ήθελες να ανοίξουμε μια συζήτηση για τον Καββαδία.
.. τυφλό κορίτσι σ' οδηγάει παιδί του Μοντιλιάνι,που τ' αγαπούσε ο δόκιμος κι οι δυο Μαρμαρινοί.

Βουαλά.....
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:24
Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:45
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:43

Καλα, κουλαρε λιγο, το γραφεις σαν να ηταν μελος της Σουηδικης Ακαδημιας Επιστημων.
Διάβασα βιαστικά και νόμιζα της σαουδικής ακαδημίας.
Εξέχον μπριλάντι στην κορυφή του φάρου των επιστημών.
:smt005: :smt005: :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:36 Έλα, 13 χρόνια κρατήθηκα. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχω αυτοσυγκράτηση. Αλλά, αν θες, μπορούμε να ανοίξουμε συζήτηση για το ελληνικό ραδιόφωνο. :lol:
ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΑΛΗΤΗ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΡΑ. :lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Green Dragon έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:40
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:47
Green Dragon έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 15:20

Δίκιο έχει αλλά εγώ δεν θα έφευγα για κάτι τέτοιο. Τι δηλαδή, ν' αφήσω κάτι John Brown Gun Club να κάνουν πάρτυ;

:)
Δεκα σαν εσενα εχω για πρωινο. Τ αυγουλακι σου και στη γωνια τωρα.
Ναι, σίγουρα. Γι' αυτό σε έχει ταράξει το 80% του phorum στην καζούρα :lol:
Μπερδευεις την προθεση με το αποτελεσμα μικρο κοτοπουλακι. Προσπαθει, οπως προσπαθεις απεγνωσμενα και συ, αλλα σας περιμενω ολους στη γωνια. Και για τι τρομερες προσωπικοτητες μιλαμε, που απαρτιζουν αυτο το 80% του φορουμ: ο καλυτερος ας πουμε αλλαζει σωβρακο μια φορα τη βδομαδα και ως εκ τουτου εχει αποψεις εξισου αηδιαστικες και ανθυγιεινες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:40 ο καλυτερος ας πουμε αλλαζει σωβρακο μια φορα τη βδομαδα
τυπε δεν βρισκεις ευκολα στεγνοκαθαριστήριο στην route66 με λογικες τιμες
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ρε φίλε, εκείνη την ιστορία με το πιτ μπουλ που κρατούσε τον διαρρήκτη απο τ αρχιδια για ένα μήνα, συ την είχες γραψει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δεν παρακολουθείτε τίποτα παπάρες. Εννιά σελίδες κι ούτε ένας δεν ξέρει τι παίχτηκε. Η ΓΑΛΗ τα πήρε σε ένα νήμα που αρχαία ελληνικά σύμβολα τα χαρακτήριζαν ως σβάστικες και αγκυλωτούς σταυρούς. Ζήτησε να γίνει η σχετική επεξεργασία και το ζήτησε και από το συντονισμό, αλλά κανείς δεν το θεώρησε πρόβλημα (προφανώς). Ο νηματοθέτης πήγε να την προσπεράσει λέγοντας κάτι εξυπνακίστικες πίπες κι η Γαλή απλά αποχώρησε. Και καλά έκανε. Κοστολόγησε το αν είναι ωφέλιμο να καταναλώνεται σε μαλακίες του καθένα που είναι και άγνωστος.

Δεν νομίζω να ξαναέρθει. Τουλάχιστον όσο γράφω εγώ εδώ. Δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει η ΓΑΛΗ :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Adidas

Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:49 Δεν παρακολουθείτε τίποτα παπάρες. Εννιά σελίδες κι ούτε ένας δεν ξέρει τι παίχτηκε. Η ΓΑΛΗ τα πήρε σε ένα νήμα που αρχαία ελληνικά σύμβολα τα χαρακτήριζαν ως σβάστικες και αγκυλωτούς σταυρούς. Ζήτησε να γίνει η σχετική επεξεργασία και το ζήτησε και από το συντονισμό, αλλά κανείς δεν το θεώρησε πρόβλημα (προφανώς). Ο νηματοθέτης πήγε να την προσπεράσει λέγοντας κάτι εξυπνακίστικες πίπες κι η Γαλή απλά αποχώρησε. Και καλά έκανε. Κοστολόγησε το αν είναι ωφέλιμο να καταναλώνεται σε μαλακίες του καθένα που είναι και άγνωστος.

Δεν νομίζω να ξαναέρθει. Τουλάχιστον όσο γράφω εγώ εδώ. Δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει η ΓΑΛΗ :8)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Adidas έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:52
Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:49 Δεν παρακολουθείτε τίποτα παπάρες. Εννιά σελίδες κι ούτε ένας δεν ξέρει τι παίχτηκε. Η ΓΑΛΗ τα πήρε σε ένα νήμα που αρχαία ελληνικά σύμβολα τα χαρακτήριζαν ως σβάστικες και αγκυλωτούς σταυρούς. Ζήτησε να γίνει η σχετική επεξεργασία και το ζήτησε και από το συντονισμό, αλλά κανείς δεν το θεώρησε πρόβλημα (προφανώς). Ο νηματοθέτης πήγε να την προσπεράσει λέγοντας κάτι εξυπνακίστικες πίπες κι η Γαλή απλά αποχώρησε. Και καλά έκανε. Κοστολόγησε το αν είναι ωφέλιμο να καταναλώνεται σε μαλακίες του καθένα που είναι και άγνωστος.

Εικόνα

Μόνο εγώ μπορώ να την φέρω αγράμματε.
Adidas

Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:53

Εικόνα

έχεις ένα 24ωρο και ένα συγχωροχάρτι για τις πίπες που έγραψες στα πολιτικά
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Adidas έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:07
aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:15
Adidas έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:09

σε ευχαριστούμε Μάρκο
:roll: νέο κόλλημα αυτό με τον Μάρκο να υποθέσω (το προηγούμενο ήταν η τσιγαρο-υστερία)
τσιγαρουστερια επιασε εσενα οταν βγηκε ο νομος και ειρωνευοσουν οσους δεν θελουν να ρουφανε τον καρκινο σας
αλλου η σταχτη στα ματια, ελληναρα, μην βρω το ποστ σου και γινεις παλι ρομπα για το 1 αυθορμητο ποστ που εγραψες ποτε εκτος απο γατουλοκαρδουλες και μεμεδάκια
εσύ κοίτα λίγο να ημερέψεις τον δικό σου... "αυθορμητισμό"
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Adidas έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:54
Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:53

Εικόνα

έχεις ένα 24ωρο και ένα συγχωροχάρτι για τις πίπες που έγραψες στα πολιτικά

Δεν ακούω τα πολιτικά μυρμήγκια.
Adidas

aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 23:54
εσύ κοίτα λίγο να ημερέψεις τον δικό σου... "αυθορμητισμό"
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

τι κουτσομπόλες οι πστδες :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”