!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΣΤΥΣΗ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Re: ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΣΤΥΣΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:29 Ικανοποιώ λοιπόν αυτές τις παρανοϊκές ορμές μου σε οίκους ανοχής,με τσιμπουκώματα και φαντασιώνομαι τότε ότι είναι το δικό μου σώμα και πως εγώ είμαι το πουτανάκι που φροντίζω τους άντρες που κάθε φορά φαντάζομαι-και έτσι και εκσπερματώνω άφθονο σπέρμα στο στόμα τους.
Αυτό δεν παίζει με τίποτα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΣΤΥΣΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

200 χρονια μπροστα :102: :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Να υποθέσω οτι αυτοί οι νεαροί άνδρες είναι αραβικής καταγωγής, ε? :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:19 Να υποθέσω οτι αυτοί οι νεαροί άνδρες είναι αραβικής καταγωγής, ε? :003:

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:19 Να υποθέσω οτι αυτοί οι νεαροί άνδρες είναι αραβικής καταγωγής, ε? :003:
Έχεις κι εσύ τα απωθημένα σου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Τι ψήφισες στις εκλογές φίλε μου αν επιτρέπεται;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Beria έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:23
Για τον νηματμαν το λέω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:22

:102:
Έχω πολλάκις δηλώσει πλευρωτευμένος.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:27
Για τον νηματμαν το λέω.
Εγώ για σένα το λέω
Ότι και να ειπωθεί, εσύ ονειρεύεσαι Άραβες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Beria έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:28
Kauldron έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:27

Για τον νηματμαν το λέω.
Εγώ για σένα το λέω
Ότι και να ειπωθεί, εσύ ονειρεύεσαι Άραβες
Αν τους ονειρευόμουν, θα συνηγορούσα και στο να έρθουν, σαν και άλλους.
Άστο, δεν το 'χεις.
Αν θέλεις ανοίγω νήμα για τη σχέση αριστεράς και ομοφυλοφιλίας, αλλά θα το σβήσει κάποιος, όπως έσβησε και το νήμα για τη σχέση μεταξύ αριστεράς και χρήσης ναρκωτικών. (εξαιρείται το ΚΚΕ απ' τα παραπάνω).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:29 https://www.psychology.gr/forum/threads ... E%A3%CE%97

Είμαι 35 ετών και διακατέχομαι από σεξουαλική διαστροφή,αφού "τρελαίνομαι" για όμορφους και "αθλητικούς" νεαρούς άντρες με "γλυκό" πρόσωπο,χωρίς να μπορώ να το εκδηλώσω.Φαντασιώνομαι ότι με "γλεντάνε",με γελοιοποιούν,με ξεβρακώνουν,με ξεφτιλίζουν νεαροί άντρες του "τύπου" μου και έτσι βασανίζομαι από έντονες στύσεις.Ικανοποιώ λοιπόν αυτές τις παρανοϊκές ορμές μου σε οίκους ανοχής,με τσιμπουκώματα και φαντασιώνομαι τότε ότι είναι το δικό μου σώμα και πως εγώ είμαι το πουτανάκι που φροντίζω τους άντρες που κάθε φορά φαντάζομαι-και έτσι και εκσπερματώνω άφθονο σπέρμα στο στόμα τους.Δεν έχω δηλαδή κάτι που με απωθεί στις γυναίκες,αξιολογώ την εμφάνισή τους και αγαπώ γενικά το όμορφο και έτσι ενδιαφέρομαι και για επαφές με γυναίκες του "τύπου" μου,αλλά έχω σεξουαλική ψυχοσύνθεση γυναίκας και έτσι μπορώ να λειτουργώ μόνο παθητικά,δίχως πρωτοβουλία κινήσεων και πάντα γυρεύω καταπίεση,"στρίμωγμα","αιχμ� �λωσία",εξεφτελισμό-ανεξάρτητα αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα της αρεσκείας μου.Αποτέλεσμα αυτής της σεξουαλικής μου διαστροφής,είναι να μην μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά με τις γυναίκες,να μην έχω την διάθεση να φλερτάρω μία γυναίκα και να παρουσιάζω μία "ψυχρή" εικόνα υπό την σκιά των "μυστικών" μου.
κ γω το παθαίνω αυτό καμιά φορά.

Το πρώτο κομμάτι με τις ξεφτίλες.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Beria έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:39
Prepon έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:38 Θα του πρότεινα να εργαστεί στην οικοδομή για ένα οκτάμηνο.
Να τσιμπουκώνει τους μπετατζήδες στο διάλειμμα;
ΣΟΒΑΤΖΗΔΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Ιουν 2020, 23:18

200 χρονια μπροστα :102: :102: :102:
.

Μούχε ξεφύγει ο τύπος.....Θεός.....Θεός.....Θεός..... :blm: :blm: :blm:

Εχει κάνει κόμμα ;;;

Πού είναι το αγόρι μας..... :smt038

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:22

.

Μούχε ξεφύγει ο τύπος.....Θεός.....Θεός.....Θεός..... :blm: :blm: :blm:

Εχει κάνει κόμμα ;;;

Πού είναι το αγόρι μας..... :smt038

.
Ναι κομμα ελληνων straight κτηνοβατων με εδρα Σενεγαλη για να μην τον πιανουν οι ελληνικοι νομοι :lol:

Αγια Πετρουπολη μενει αλλα κανει πορνοεκδρομες και σε αλλες πολεις της Ρωσιας και τσαρκες στην αθηνα οποτε κατεβαινει
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”