!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Γμτ- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:33
![]()
Μου έκανε και κοπλιμέντα.
Αλλά είναι παντρεμένος. Ούτε 30 δεν τον έβαζα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Και έκλανες την κάμερα για να ξεαγχωθείς;Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:31Ρε, δεν φταίω, έβλεπα περίεργα στον υπολογιστή. Άνοιγα πχ σκάιπ και μου έβγαζε " camera can't be opened as it is being used by other app”, κρασάρανε διάφορε και τέτοια. Ε δε θέλει πολύ, για να αγχωθείς.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:26Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:17
Κάποτε που είχα μια τέτοια υποψία, έβαλα τσιρότο στην κάμερα και όποτε ήθελα να ρευτώ ή να κλάσω, πήγαινα πολύ κοντά στο μικρόφωνο.![]()
![]()
Τρελοκομείο![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Ναι. Δεν αφήνω τους φόβους να με κυριεύουν. Τους κυριεύω εγώ.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:37Και έκλανες την κάμερα για να ξεαγχωθείς;Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:31Ρε, δεν φταίω, έβλεπα περίεργα στον υπολογιστή. Άνοιγα πχ σκάιπ και μου έβγαζε " camera can't be opened as it is being used by other app”, κρασάρανε διάφορε και τέτοια. Ε δε θέλει πολύ, για να αγχωθείς.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
Ακούγεται τόσο γελοίο όταν το διαβάζει κάποιος τρίτος αλλά... είναι διαταραχή
-
- Casper -
That's it. Το' χειςCecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ναι. Δεν αφήνω τους φόβους να με κυριεύουν. Τους κυριεύω εγώ.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:37Και έκλανες την κάμερα για να ξεαγχωθείς;Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:31
Ρε, δεν φταίω, έβλεπα περίεργα στον υπολογιστή. Άνοιγα πχ σκάιπ και μου έβγαζε " camera can't be opened as it is being used by other app”, κρασάρανε διάφορε και τέτοια. Ε δε θέλει πολύ, για να αγχωθείς.![]()
![]()
I am not feeling alone right now.Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
![]()
Δεν γυρνάει η κάμερα για να κοιτάει αλλού;Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
![]()
Occasio facit furem
- Dwarven Blacksmith
Φεύγει η κόλλα και καταναλώνεις υλικό για να την αντικαταστήσεις. Να κάνεις μια πατέντα με χαρτόνι και πιαστράκι όπως εγώ.Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
![]()
Το ματάκι της πόρτας ξέχασες να καλύψεις, τύπε.Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ή ένα σεμεδάκιDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:43Φεύγει η κόλλα και καταναλώνεις υλικό για να την αντικαταστήσεις. Να κάνεις μια πατέντα με χαρτόνι και πιαστράκι όπως εγώ.Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
![]()
Occasio facit furem
- Cecily Anne
Έχει τρύπες. Θα βλέπουν το πουλί του σα σουρωτήρι.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:45ή ένα σεμεδάκιDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:43Φεύγει η κόλλα και καταναλώνεις υλικό για να την αντικαταστήσεις. Να κάνεις μια πατέντα με χαρτόνι και πιαστράκι όπως εγώ.Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39
Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στον σταθερό είναι Logitech 10ετίας και ετοιμόρροπη , δεν το ρισκάρω.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:42Δεν γυρνάει η κάμερα για να κοιτάει αλλού;Στύγιος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:39Ποια διαταραχή; Γω καλύπτω με ωραιότατη μονωτική, μετά τα μαθήματα, την κάμερα και στο λάπτοπ και στον σταθερό. Τώρα με την τηλεκπαίδευση , που ξέρω αν πέσω σε κανένα χάκερ μαθητή;- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
![]()
ΑχαχαCecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:47Έχει τρύπες. Θα βλέπουν το πουλί του σα σουρωτήρι.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:45ή ένα σεμεδάκιDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:43
Φεύγει η κόλλα και καταναλώνεις υλικό για να την αντικαταστήσεις. Να κάνεις μια πατέντα με χαρτόνι και πιαστράκι όπως εγώ.
- Dwarven Blacksmith
Δε δουλέυουν έτσι οι τρύπεςCecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:47Έχει τρύπες. Θα βλέπουν το πουλί του σα σουρωτήρι.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:45ή ένα σεμεδάκιDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:43
Φεύγει η κόλλα και καταναλώνεις υλικό για να την αντικαταστήσεις. Να κάνεις μια πατέντα με χαρτόνι και πιαστράκι όπως εγώ.
Φυλακισμένο θα το βλέπουν.
- Cecily Anne
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 12 Νοέμ 2020, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.