Διάβασα βιαστικά και νόμιζα της σαουδικής ακαδημίας.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:43Καλα, κουλαρε λιγο, το γραφεις σαν να ηταν μελος της Σουηδικης Ακαδημιας Επιστημων.aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:07 Η Γαλή ήταν από τα πιο αξιόλογα μέλη του πχώρουμ (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Και, ναι,μας λείπει...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μήνα χωρίς την ΓΑΛΗ
Re: Ένα μήνα χωρίς την ΓΑΛΗ
Ordem e Progresso.
- John Brown Gun Club
Δεκα σαν εσενα εχω για πρωινο. Τ αυγουλακι σου και στη γωνια τωρα.Green Dragon έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 15:20Δίκιο έχει αλλά εγώ δεν θα έφευγα για κάτι τέτοιο. Τι δηλαδή, ν' αφήσω κάτι John Brown Gun Club να κάνουν πάρτυ;
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Obi Wan Iakobi
Σας ειχε τσακισει η Μπουμπουλινα του πχωρουμ.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:43Καλα, κουλαρε λιγο, το γραφεις σαν να ηταν μελος της Σουηδικης Ακαδημιας Επιστημων.aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:07 Η Γαλή ήταν από τα πιο αξιόλογα μέλη του πχώρουμ (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- περαστικος
Στο βαθος ακουγεται η γατα μου που την εβαλα να κλαιει.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Με κάλυψες.Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:49Σας ειχε τσακισει η Μπουμπουλινα του πχωρουμ.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:43Καλα, κουλαρε λιγο, το γραφεις σαν να ηταν μελος της Σουηδικης Ακαδημιας Επιστημων.aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:07 Η Γαλή ήταν από τα πιο αξιόλογα μέλη του πχώρουμ (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Η Niki ;Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:49Σας ειχε τσακισει η Μπουμπουλινα του πχωρουμ.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:43Καλα, κουλαρε λιγο, το γραφεις σαν να ηταν μελος της Σουηδικης Ακαδημιας Επιστημων.aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:07 Η Γαλή ήταν από τα πιο αξιόλογα μέλη του πχώρουμ (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι, σίγουρα. Γι' αυτό σε έχει ταράξει το 80% του phorum στην καζούραJohn Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:47Δεκα σαν εσενα εχω για πρωινο. Τ αυγουλακι σου και στη γωνια τωρα.Green Dragon έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 15:20Δίκιο έχει αλλά εγώ δεν θα έφευγα για κάτι τέτοιο. Τι δηλαδή, ν' αφήσω κάτι John Brown Gun Club να κάνουν πάρτυ;
![]()
Γαλή, αν και μου την είπες και σου την είπα καμιά φορά.
Δεν νομίζω να είναι αυτός λόγος για να μην γράφεις στο φόρουμ.
Όσο πιο πολλές απόψεις τόσο το καλύτερο όλοι παίρνουμε γνώμες από άλλους.
Μην ξεχνάς ότι γυναίκες είμαστε και οι ορμόνες κτυπάνε κόκκινο πολύ συχνά, ειδικά αν είσαι έγκυος όλα σου φταίνε.
Αν σε στεναχώρησα ζητάω συγνώμη.

Δεν νομίζω να είναι αυτός λόγος για να μην γράφεις στο φόρουμ.
Όσο πιο πολλές απόψεις τόσο το καλύτερο όλοι παίρνουμε γνώμες από άλλους.
Μην ξεχνάς ότι γυναίκες είμαστε και οι ορμόνες κτυπάνε κόκκινο πολύ συχνά, ειδικά αν είσαι έγκυος όλα σου φταίνε.
Αν σε στεναχώρησα ζητάω συγνώμη.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Να περνάει καλύτερα χωρίς εμάς, σας περνά από το μυαλό; Γιατί να γυρίσει ντε και καλά, αν είναι ΟΚ;
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
ΓΑΛΗ, γύρνα πίσω και πήγαινέ τους γαμιώντας, μαίανδρο στο μαίανδρο. Έτσι και αλλιώς και μπαν να φάς, κλάιν, δεν μετράει, γυρνάς με διπλολογαριασμό, όπως όλοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Mitharadir
Αυτό μάλισταCavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:45Διάβασα βιαστικά και νόμιζα της σαουδικής ακαδημίας.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:43Καλα, κουλαρε λιγο, το γραφεις σαν να ηταν μελος της Σουηδικης Ακαδημιας Επιστημων.aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:07 Η Γαλή ήταν από τα πιο αξιόλογα μέλη του πχώρουμ (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πείτε για το σκηνικο που την έκανε κι έφυγε, να κουτσομπολέψομε 
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
την είχε παρομοιάσει ο καβ, σε κείνο το νήμα που δεν υπάρχει πια (γιατί έπεσε πάνω στο πενταήμερο πχωρουμικό λοκτάου και όταν ξανανεβήκαμε είχε χαθεί) με τη "Νανά" του Εμίλ Ζολά.
Σε μένα έμοιαζε πιο πολύ με τη Μάχη από τα Εγκλήματα.
Σε μένα έμοιαζε πιο πολύ με τη Μάχη από τα Εγκλήματα.
τσιγαρουστερια επιασε εσενα οταν βγηκε ο νομος και ειρωνευοσουν οσους δεν θελουν να ρουφανε τον καρκινο σας
αλλου η σταχτη στα ματια, ελληναρα, μην βρω το ποστ σου και γινεις παλι ρομπα για το 1 αυθορμητο ποστ που εγραψες ποτε εκτος απο γατουλοκαρδουλες και μεμεδάκια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 12 Απαντήσεις