Με την αλλαγή του καιρού έχει κρυώσει πολύς κόσμοςNaida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Υδράργυρος
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Εκεί υπολογίζω κι εγώ.Υδράργυρος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:14Με την αλλαγή του καιρού έχει κρυώσει πολύς κόσμοςNaida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Famous last words "ένα κρυωματάκι είναι"Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:20Εκεί υπολογίζω κι εγώ.Υδράργυρος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:14Με την αλλαγή του καιρού έχει κρυώσει πολύς κόσμοςNaida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Τι με κάνεις έτσιΥδράργυρος έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 08:33Famous last words "ένα κρυωματάκι είναι"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ηρθαν χτες τα ανταλλακτικα με dhl, και περασα ενα πολυ ωραιο απογευμα, αλλαξα δισκους, τακακια, μουζοκαλωδια, λαδια φιλτρα... σαν καινουριο το καρο, μα δεν μπορω να το γλεντησω.
επισης, την υπολοιπη καραντινα τι σκατα θα μαστορευω;
επισης, την υπολοιπη καραντινα τι σκατα θα μαστορευω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ακριβως αυτο ειχα την περασμενη εβδομαδαNaida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
με 2-3 μερες strepfen περασε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Casper -
Τον χειμώνα με την γρίπη όλοι θα νομίζουμε πως έχουμε κορόνα.Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 06:48Κι εγώ. Πυρετό δεν έχω κάνει. Μόνο αυτό τον πόνο στον ουρανίσκο πίσω στην μύτη όταν καταπίνω και σαν συνάχι. Θα δείξει.- Casper - έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 22:53 Ανακούφιση.
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Σ ευχαριστώ
Σ ευχαριστώ, ναι προσπαθώ να είμαι χαλαρή. Τι στο καλό τόσες φορές έχω περάσει συνάχι κτλ. Ήρεμα.
Κι εγώ ξεκίνησα ψεκασμούς με hexalen χθες αν και νομίζω ότι αυτό είναι για το λαιμό. Εμένα είναι ψηλά στη μύτη που ενώνεται με τον λαιμό. Στο βάθος του ουρανισκου ας πούμε. Τώρα βέβαια το νιώθω και στον λαιμό σαν ελαφρώς γδαρμενο να το πω; τεσπα το παρακολουθώ μην ανεβάσω πυρετό.alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 10:53ακριβως αυτο ειχα την περασμενη εβδομαδαNaida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Και παίζει να είναι κιόλας- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 10:59Τον χειμώνα με την γρίπη όλοι θα νομίζουμε πως έχουμε κορόνα.Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 06:48Κι εγώ. Πυρετό δεν έχω κάνει. Μόνο αυτό τον πόνο στον ουρανίσκο πίσω στην μύτη όταν καταπίνω και σαν συνάχι. Θα δείξει.
Σ ευχαριστώ
Σ ευχαριστώ, ναι προσπαθώ να είμαι χαλαρή. Τι στο καλό τόσες φορές έχω περάσει συνάχι κτλ. Ήρεμα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 11:50Κι εγώ ξεκίνησα ψεκασμούς με hexalen χθες αν και νομίζω ότι αυτό είναι για το λαιμό. Εμένα είναι ψηλά στη μύτη που ενώνεται με τον λαιμό. Στο βάθος του ουρανισκου ας πούμε. Τώρα βέβαια το νιώθω και στον λαιμό σαν ελαφρώς γδαρμενο να το πω; τεσπα το παρακολουθώ μην ανεβάσω πυρετό.alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 10:53ακριβως αυτο ειχα την περασμενη εβδομαδαNaida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Και παίζει να είναι κιόλας- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 10:59Τον χειμώνα με την γρίπη όλοι θα νομίζουμε πως έχουμε κορόνα.Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 06:48
Κι εγώ. Πυρετό δεν έχω κάνει. Μόνο αυτό τον πόνο στον ουρανίσκο πίσω στην μύτη όταν καταπίνω και σαν συνάχι. Θα δείξει.
Σ ευχαριστώ
Σ ευχαριστώ, ναι προσπαθώ να είμαι χαλαρή. Τι στο καλό τόσες φορές έχω περάσει συνάχι κτλ. Ήρεμα.![]()
![]()
Αν είναι κόβιντ; γάμα τα.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 11:53Naida έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 11:50Κι εγώ ξεκίνησα ψεκασμούς με hexalen χθες αν και νομίζω ότι αυτό είναι για το λαιμό. Εμένα είναι ψηλά στη μύτη που ενώνεται με τον λαιμό. Στο βάθος του ουρανισκου ας πούμε. Τώρα βέβαια το νιώθω και στον λαιμό σαν ελαφρώς γδαρμενο να το πω; τεσπα το παρακολουθώ μην ανεβάσω πυρετό.alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 10:53
ακριβως αυτο ειχα την περασμενη εβδομαδα
Και παίζει να είναι κιόλας- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 10:59
Τον χειμώνα με την γρίπη όλοι θα νομίζουμε πως έχουμε κορόνα.![]()
![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι όπως το περιγράφεις, μοιάζει μ'αυτό που παθαίνω κι εγώ κατά καιρούς: Ρινοφαρυγγίτιδα σε συνδυασμό με αλλεργία. Χωρίς πυρετό υποθέτω (άντε, το πολύ να ανεβάσεις κάτι ελάχιστες γραμμές). Ενδεχομένως σε ταλαιπωρήσει, μα δεν δείχνει να είναι κάτι ανησυχητικό.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Περαστικά σου βρε!

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πιθσνον να είναι και κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ αλιγατονι!!!aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:05Έτσι όπως το περιγράφεις, μοιάζει μ'αυτό που παθαίνω κι εγώ κατά καιρούς: Ρινοφαρυγγίτιδα σε συνδυασμό με αλλεργία. Χωρίς πυρετό υποθέτω (άντε, το πολύ να ανεβάσεις κάτι ελάχιστες γραμμές). Ενδεχομένως σε ταλαιπωρήσει, μα δεν δείχνει να είναι κάτι ανησυχητικό.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 21:54 Πονάω όταν καταπίνω αλλά όχι στον λαιμό πίσω στη μύτη προς το λαιμό και νιώθω μπουκωμα εκεί πίσω ψηλά στην μύτη και κατεβαίνει στον λαιμό φλεμα. Και έχω βραχνιάσει![]()
Περαστικά σου βρε!
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
- Casper -
Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.
Ακούγεται τόσο γελοίο όταν το διαβάζει κάποιος τρίτος αλλά... είναι διαταραχή
Ακούγεται τόσο γελοίο όταν το διαβάζει κάποιος τρίτος αλλά... είναι διαταραχή
- Cecily Anne
Βάλε ένα τραυμαπλαστ στρογγυλό στην κάμερα.- Casper - έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 17:10 Σκατά σκατά σκατά. Πήρα το λάπτοπ σε τεχνικό (ήταν και ομορφούλης) και τώρα οι ιδεοληψίες περί παρακολούθησης επέστρεψαν. Το άγχος θα πολλαπλασιαστεί επί 100.![]()
Ακούγεται τόσο γελοίο όταν το διαβάζει κάποιος τρίτος αλλά... είναι διαταραχή![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”