Είναι άσκοπο, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες ιοί που προκαλούν κοινό κρυολόγημα.Green Dragon έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 17:07Μακάρι να υπήρχε αυτό, είναι απίστευτα εκνευριστικά τα κρυώματα, ειδικά ο πονόλαιμος και ο ξερόβηχας της πρώτης φάσης.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνετε το εμβόλιο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Θα κάνετε το εμβόλιο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παιδιά, ισχύει πως όσοι έχουμε κάνει εμβόλιο φυματίωσης έχουμε καλύτερη αντίδραση, ή λένε μαλακίες;
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Το να αρρωστήσουν 85 από την ομάδα πλασίμπο και 9 από την ομάδα του εμβολίου είναι στατιστικά σημαντική διαφορά, αλλά το να πει κανείς ότι αυτό σημαίνει πως το εμβόλιο έχει 90% αποτελεσματικότητα είναι ματσακονιά. Δεν θα ήταν μόνο αν τους μόλυναν επίτηδες με κορωνοϊό. Από τυχαία νόσηση σε τόσο μικρό δείγμα μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι 30% αποτελεσματικό και το σημαντικό μέρος της διαφοράς να είναι τυχαίο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 18:37Όντως το λες πιο ξεκάθαρα, αλλά ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέμε περίπου. Τα νούμερα τα είχα καταλάβει ελαφρώς διαφορετικά (94 ασθένειες με >90% αποτελεσματικότητα πάει να πει 86 στους πλασίμπο, 8 στους εμβολιασμένους).Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 18:17Όχι, να το πούμε ακόμα πιο ξεκάθαρα.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 18:07
Οχί, σε 43 χιλιάδες έγινε. Στους 21,5Κ δόθηκε το εμβόλιο, στους άλλους μισούς δόθηκε πλασίμπο. Στην ομάδα πλασίμπο κωλήσανε/αρρωστήσανε 94 άτομα. Πάνω από 90% αποτελεσματικότητα σημαίνει ότι στην εμβολιασμένη ομάδα είχαν κάτω από 9 περιστατικά.
Η δοκιμή έγινε σε 43 χιλιάδες άτομα. Αρχικά 30 χιλιάδες και μετά προστέθηκαν κι άλλοι. Μέχρι στιγμής έχουν αρρωστήσει 94 από τους 43 χιλιάδες. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ τους 94, το 90% ήταν στην ομάδα πλασίμπο και το 10% είχαν πάρει το εμβόλιο. Έτσι βγήκε το 90%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ανεπιβεβαίωτο ακόμα. Πάντως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το εμβόλιο της φυματίωσης προστατεύει από διάφορα άλλα πράγματα.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 03:00 Παιδιά, ισχύει πως όσοι έχουμε κάνει εμβόλιο φυματίωσης έχουμε καλύτερη αντίδραση, ή λένε μαλακίες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το δεύτερο. Σιγά μην προέκυπτε τα αντισώματα που δημιουργεί το εμβόλιο της φυματίωσης να ταιριάζουν και στην στερεοδομή του κορωνοϊού. Μιλάμε για πολύ εξειδικευμένες δομές. Φάνηκε και στο 2ο κύμα στην ανατολική Ευρώπη αυτό που γέμισε κρούσματα και θανάτους.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 03:00 Παιδιά, ισχύει πως όσοι έχουμε κάνει εμβόλιο φυματίωσης έχουμε καλύτερη αντίδραση, ή λένε μαλακίες;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ξέρω, εκεί κολλάνε όλες οι προσπάθειες κατασκευής του.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:58Είναι άσκοπο, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες ιοί που προκαλούν κοινό κρυολόγημα.Green Dragon έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 17:07Μακάρι να υπήρχε αυτό, είναι απίστευτα εκνευριστικά τα κρυώματα, ειδικά ο πονόλαιμος και ο ξερόβηχας της πρώτης φάσης.
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αντίδραση σε τι;Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 03:00 Παιδιά, ισχύει πως όσοι έχουμε κάνει εμβόλιο φυματίωσης έχουμε καλύτερη αντίδραση, ή λένε μαλακίες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λεγανε οτι οι χωρες που εχουν υποχρεωτικο το εμβολιο της φυματιωσης ειχαν λιγοτερα θυματα σε σχεση με αυτες που δεν το εχουνCavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 03:00 Παιδιά, ισχύει πως όσοι έχουμε κάνει εμβόλιο φυματίωσης έχουμε καλύτερη αντίδραση, ή λένε μαλακίες;
το οποιο μπορει να ισχυει μπορει και οχι καθως σε αρκετες χωρες ηταν στο παρελθον υποχρεωτικο και τωρα εχει γινει μακελειο(πχ λεει οτι στην γαλλια ηταν υποχρεωτικο μεχρι το 2007, που σημαινει οτι οι περισσοτεροι εκει ειναι εμβολιασμενοι, αλλα απο οτι φαινεται δεν πολυβοηθησε)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Tι εννοείς; Από τη πρώτη μέρα λέω ότι εγώ σε φαστ τρακ συνθήκες εμβόλιο δεν κάνω, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω και αν με υποχρεώσουν να το κάνω, θα τσαντιστώ άπειρα.
Για να περάσω επιθεώρηση μία γραμμή παραγωγής για ένα καινούριο μου προϊόν θέλω μισό με ένα χρόνο προετοιμασία όλα τα τμήματά μου σε επιτάχυνση και αυτό για την επιθεώρηση μόνο. Μετά, αν σκεφτώ τα πιο ουσιαστικά μου κομμάτια, μόνο τα cleaning validation μου μπορεί να μου φάνε και ένα τριμηνο δουλειά και υποθέτω τα κάνουν παράλληλα με τα process validation, για να γλιτώσουν χρόνο. Μέσα σε αυτό βάζω και τις παρατηρήσεις που θα φάω από τις αρχές κατά την επιθεώρηση και σου λέω πάλι με επιτάχυνση θέλω άλλο ένα 6μηνο προετοιμασίας. Δεν μπορεί να μην έχει και stability studies, μου φαίνεται αδιανόητο (αν και δεν έχω ιδέα στα εμβόλια τί παίζει, το αποκλείω να μην υπάρχουν), οπότε κι αυτά εξάμηνο με ένα χρόνο τον χρειάζονται.Μέσα σε αυτό να βάλω και τους φακέλους που θα δημιουργηθούν, υποθέτω ευρωπαϊκά με μαζική κατάθεση να θέλω ένα 6μηνο; Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό.
Και μέσα σε αυτά, δεν έχω συμπεριλάβει την έρευνα που γίνεται από μόνη της φαστ τρακ, διότι είναι άσχετο το παραγωγικό κομμάτι με το RnD και δεν έχουμε φτάσει καν στην τρίτη φάση.
Μετά να βάλω το distribution στους -70, εκεί ειλικρινά δεν μπορώ να υπολογίσω χρονικό διάστημα προετοιμασίας, για να περάσουν GDP επιθεώρηση. Αυτή είναι ένας δεύτερος εφιάλτης από μόνη της.
Και μου λες εσύ ότι υπήρχε περίπτωση εγώ να πάω να κάνω εμβόλιο σε ένα χρόνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
ξεχνα τα αυταCecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:16Tι εννοείς; Από τη πρώτη μέρα λέω ότι εγώ σε φαστ τρακ συνθήκες εμβόλιο δεν κάνω, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω και αν με υποχρεώσουν να το κάνω, θα τσαντιστώ άπειρα.
Για να περάσω επιθεώρηση μία γραμμή παραγωγής για ένα καινούριο μου προϊόν θέλω μισό με ένα χρόνο προετοιμασία όλα τα τμήματά μου σε επιτάχυνση και αυτό για την επιθεώρηση μόνο. Μετά, αν σκεφτώ τα πιο ουσιαστικά μου κομμάτια, μόνο τα cleaning validation μου μπορεί να μου φάνε και ένα τριμηνο δουλειά και υποθέτω τα κάνουν παράλληλα με τα process validation, για να γλιτώσουν χρόνο. Μέσα σε αυτό βάζω και τις παρατηρήσεις που θα φάω από τις αρχές κατά την επιθεώρηση και σου λέω πάλι με επιτάχυνση θέλω άλλο ένα 6μηνο προετοιμασίας. Δεν μπορεί να μην έχει και stability studies, μου φαίνεται αδιανόητο (αν και δεν έχω ιδέα στα εμβόλια τί παίζει, το αποκλείω να μην υπάρχουν), οπότε κι αυτά εξάμηνο με ένα χρόνο τον χρειάζονται.Μέσα σε αυτό να βάλω και τους φακέλους που θα δημιουργηθούν, υποθέτω ευρωπαϊκά με μαζική κατάθεση να θέλω ένα 6μηνο; Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό.
Και μέσα σε αυτά, δεν έχω συμπεριλάβει την έρευνα που γίνεται από μόνη της φαστ τρακ, διότι είναι άσχετο το παραγωγικό κομμάτι με το RnD και δεν έχουμε φτάσει καν στην τρίτη φάση.
Μετά να βάλω το distribution στους -70, εκεί ειλικρινά δεν μπορώ να υπολογίσω χρονικό διάστημα προετοιμασίας, για να περάσουν GDP επιθεώρηση. Αυτή είναι ένας δεύτερος εφιάλτης από μόνη της.
Και μου λες εσύ ότι υπήρχε περίπτωση εγώ να πάω να κάνω εμβόλιο σε ένα χρόνο.![]()
![]()
![]()
πριν λιγο ο μητσοτος ειπε στην βουλη οτι οι πρωτες δοσεις του εμβολιου ειναι πιθανο να ειναι διαθεσιμες τον γεναρη
αρα παμε σε υπερ fast track διαδικασιες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Είπε, αν θα είναι υποχρεωτική;alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:32
ξεχνα τα αυτα
πριν λιγο ο μητσοτος ειπε στην βουλη οτι οι πρωτες δοσεις του εμβολιου ειναι πιθανο να ειναι διαθεσιμες τον γεναρη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
τι να πει ρε συ υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που ειναι στον αεραCecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:37Είπε, αν θα είναι υποχρεωτική;alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:32
ξεχνα τα αυτα
α) δεν ξερουμε ποτε θα ερθει
β) δεν ξερουμε ποσες δοσεις θα ερθουν
αν φιξαριστουν τα α) και β) λογικα θαναι υποχρεωτικα στους νοσοκομειακους και μετα στις ευπαθεις ομαδες
οι υπολοιποι λογικα υπομονη
- Cecily Anne
Τεσπα, ας κάνουν έστω πρώτα οι καποτηδες στο νησι και μετα εμείς.alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:39τι να πει ρε συ υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που ειναι στον αεραCecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:37Είπε, αν θα είναι υποχρεωτική;alekhine έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:32
ξεχνα τα αυτα
α) δεν ξερουμε ποτε θα ερθει
β) δεν ξερουμε ποσες δοσεις θα ερθουν
αν φιξαριστουν τα α) και β) λογικα θαναι υποχρεωτικα στους νοσοκομειακους και μετα στις ευπαθεις ομαδες
οι υπολοιποι λογικα υπομονη
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://dexiextrem.blogspot.com/2020/11/cnn-55.htmlaljawn έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:45 Κάπου διάβασα ότι σήμερα ο Μπουρλας ξεφόρτωσε το 62% των μετοχών που είχε στην Pfizer.
- hellegennes
Καλό είναι να τα λες αυτά να τα ακούνε, γιατί όταν τα λένε άλλοι τούς λένε ψεκασμένους και παπαριές.Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 12:16Tι εννοείς; Από τη πρώτη μέρα λέω ότι εγώ σε φαστ τρακ συνθήκες εμβόλιο δεν κάνω, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω και αν με υποχρεώσουν να το κάνω, θα τσαντιστώ άπειρα.
Και μου λες εσύ ότι υπήρχε περίπτωση εγώ να πάω να κάνω εμβόλιο σε ένα χρόνο.![]()
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 4704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 39 Απαντήσεις