το κατάλαβα αλλά το παράδειγμά σου νομίζω δεν εχει ισορροπία, το κοιτάς μόνο απο την πλευρά του υλικού αγαθού. Υπάρχει και παραβίαση χώρου προσωπικής ασφάλειας, βιασμός θα έλεγαν κάποιοι.Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:28 Στο κτήμα είχε μπει κι ο 18χρονος που πυροβολήθηκε.
Θυμάμαι και μια είδηση για την Γέρα της Λέσβου, που κάποιος νόμιζε ότι μπήκανε πρόσφυγες ή μετανάστες για να του κλέψουν από το χωράφι του και τελικά πυροβόλησε έναν φίλο του κι όλοι λέγανε "ο καημένος που τα μπέρδεψε". Κρίμα ήταν το θύμα αλλά ο θύτης πήρε ό,τι του άξιζε. Και με τον Ζακ όλοι λένε "μπήκε να κλέψει, καλά να πάθει που σκοτώθηκε". Τέτοιες ειδήσεις και τέτοιες απόψεις προκύπτουν συνέχεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλέφτης κυδωνιών
Re: Κλέφτης κυδωνιών
όποιος μπαίνει για να κλέψει παίρνει τα ρίσκα του. Αν με έπαιρνε να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθει η αστυνομια θα το έκανα αλλιώς θα τον έτρωγε το χώμα και θα τον έψαχνε η νικολουληΒλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:23Δεν έχουμε προηγούμενα, δεν έχω μετανοιώσει για τον τρόπο που τον αντιμετώπισα. Θέλω να δω τοποθετήσεις όμως όσων υποστηρίζουν σε άλλες περιπτώσεις και ειδήσεις ότι "αφού μπήκε στο κτήμα του όποιος μπήκε, καλά έκανε και πυροβόλησε". Πιστεύουν το ίδιο και για την συγκεκριμένη περίπτωση; Αν μπαίνουν στο κτήμα μας βγάζουμε τα γκάνια και όποιον πάρει ο χάρος ή άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι ξένοι;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καραμελίτσα τι λέει, όλα καλά;Lord Brum έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:41 όποιος μπαίνει για να κλέψει παίρνει τα ρίσκα του. Αν με έπαιρνε να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθει η αστυνομια θα το έκανα αλλιώς θα τον έτρωγε το χώμα και θα τον έψαχνε η νικολουλη
- Υδράργυρος
ExpectationsLord Brum έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:41όποιος μπαίνει για να κλέψει παίρνει τα ρίσκα του. Αν με έπαιρνε να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθει η αστυνομια θα το έκανα αλλιώς θα τον έτρωγε το χώμα και θα τον έψαχνε η νικολουληΒλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:23Δεν έχουμε προηγούμενα, δεν έχω μετανοιώσει για τον τρόπο που τον αντιμετώπισα. Θέλω να δω τοποθετήσεις όμως όσων υποστηρίζουν σε άλλες περιπτώσεις και ειδήσεις ότι "αφού μπήκε στο κτήμα του όποιος μπήκε, καλά έκανε και πυροβόλησε". Πιστεύουν το ίδιο και για την συγκεκριμένη περίπτωση; Αν μπαίνουν στο κτήμα μας βγάζουμε τα γκάνια και όποιον πάρει ο χάρος ή άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι ξένοι;

VS reality
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Λατρεύω κυδώνια. Φυσικά ψήφισα ένα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν ήταν γείτονας θα τον μπινελίκωνα με το σκεπτικό να ισιώσει. Σιγά μην τον πυροβολούσα γι' αυτό, γείτονας είναι θα τον βλέπω συχνά και μπορεί να χρειαστεί να έχω και πάρε-δώσε μαζί του. Η λογική λέει ότι για κάτι τέτοιο απλά κλιμακώνεις, κατσάδα στην αρχή, αν δεν γίνει τίποτα αστυνομία και την τρίτη φορά ξύλο. Δεν βλέπω να φτάνει σε καραμπίνα κάτι τέτοιο.
ή αλλιώς ο τσίπρας όπως έβλεπε τον εαυτό του και ο τσίπρας μετά 17 ώρες τσιμπούκιαΥδράργυρος έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:58ExpectationsLord Brum έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:41όποιος μπαίνει για να κλέψει παίρνει τα ρίσκα του. Αν με έπαιρνε να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθει η αστυνομια θα το έκανα αλλιώς θα τον έτρωγε το χώμα και θα τον έψαχνε η νικολουληΒλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:23
Δεν έχουμε προηγούμενα, δεν έχω μετανοιώσει για τον τρόπο που τον αντιμετώπισα. Θέλω να δω τοποθετήσεις όμως όσων υποστηρίζουν σε άλλες περιπτώσεις και ειδήσεις ότι "αφού μπήκε στο κτήμα του όποιος μπήκε, καλά έκανε και πυροβόλησε". Πιστεύουν το ίδιο και για την συγκεκριμένη περίπτωση; Αν μπαίνουν στο κτήμα μας βγάζουμε τα γκάνια και όποιον πάρει ο χάρος ή άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι ξένοι;
VS reality
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ
Spoiler
κυδωνοβλεπσίες ρε μλκ;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
αλασκα15++
Ξέρει πως δεν τρως κυδώνια και δεν ξέρει πως στους γονείς σου αρέσουν τα κυδώνια

Κλέφτης δεν υπάρχει ούτε Κυδωνιές .
Μόνο μία αποτυχημένη παραβολή με προπαγανδιστική διάθεση.
Μόνο μία αποτυχημένη παραβολή με προπαγανδιστική διάθεση.
Στο ψαχνό. Ύστερα φόρεσε το πρόσωπο του σαν μάσκα,
πάρε μια κουδούνα να βαράς και κάνε τον γύρο του χωριού τρώγωντας κυδώνια. Θα περάσει το μήνυμα.
πάρε μια κουδούνα να βαράς και κάνε τον γύρο του χωριού τρώγωντας κυδώνια. Θα περάσει το μήνυμα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Βάλε ένα χαρτάκι σε ενα δέντρο που να γράφει:
Επίδοξε κλοπέα, θα ήθελα να ξέρεις πως σε τρια από τα κυδωνια έχω κανει ένεσεις με θρυμματισμενο γυαλι. Και μόνο εγώ ξέρω ποια είναι αυτά.
Επίδοξε κλοπέα, θα ήθελα να ξέρεις πως σε τρια από τα κυδωνια έχω κανει ένεσεις με θρυμματισμενο γυαλι. Και μόνο εγώ ξέρω ποια είναι αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 11 Νοέμ 2020, 22:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ρε φίλε τι υποπρωτοβάθμιος προβληματισμός είναι αυτός;Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:07 Το θέμα μας όμως είναι: δικαιολογείται η ένοπλη βία σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν δικαιολογείται ή δικαιολογείται μόνο αν δεν μας αρέσει το χρώμα κι ο σεξουλικός προσανατολισμός του δράστη;
Καλά ξηγήθηκες, αφού τον έπιασες στα πράσα, αρκεί να βάλει μυαλό -και μάλιστα αν είχε φιλότιμο θα έπρεπε αυτοβούλως να ζητήσει συγγνώμη και πώς μπορεί να επανορθώσει
Αλλά αν μπουκάρει κανείς στο σπίτι μου με τα παιδάκια μου με ληστρικές ή δεν ξέρω τι προθέσεις και μου κόψει το αίμα και πάθω οιονεί έμφραγμα, εκείνη τη στιγμή με ό,τι μέσον έχω πρόχειρο θα του αλλάξω τον αδόξαστο!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος