!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλέφτης κυδωνιών
Κλέφτης κυδωνιών
Στον κτήμα μου έχω τρία δέντρα με κυδώνια. Ένας μπάσταρδος γείτονας έρχεται και μου τα ρημάζει. Δεν παίρνει ένα- δυο κιλά να φκιάξει γλυκό, αλλά παίρνει τα πάντα από τρία αρκετά καρποφόρα δέντρα. Απ' ότι ξέρω δεν έχει κάποια ανάγκη, βγάζει περισσότερα από εμένα, απλά το κάνει για την χαρά του τζάμπα. Κυδώνι είχα να δω τρία χρόνια. Σήμερα τον πέτυχα να μπαίνει από την περίφραξη σιγά- σιγά και (προφανώς, όχι αρκετά) προσεκτικά και τον άρχισα στα καντήλια και του είπα ότι τώρα που τον είδα αν μου ξαναλείψουν κυδώνια θα τον δώσω στους μπάτσους. Δεν θα τους φώναζα ποτέ εννοείται, αλλά του το είπα μπας και σταματήσει.
Θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα προς όσους δικαιολογούν αυτούς που πυροβολούν τους εισβολείς στους κήπους: τι έπρεπε να κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση; Ξέρω πώς έπραξα, και παρομοίως θα ξαναέπραττα, αλλά θέλω να δω τις δικές σας τοποθετήσεις.
Θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα προς όσους δικαιολογούν αυτούς που πυροβολούν τους εισβολείς στους κήπους: τι έπρεπε να κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση; Ξέρω πώς έπραξα, και παρομοίως θα ξαναέπραττα, αλλά θέλω να δω τις δικές σας τοποθετήσεις.
Re: Κλέφτης κυδωνιών
Ψήφισα άλλο.
Έπρεπε να του βάλεις την καραμπίνα στον πάτο να δούμε, το ξανακάνει;
Έπρεπε να του βάλεις την καραμπίνα στον πάτο να δούμε, το ξανακάνει;
Ο ιδιος ειπε καμια δικαιολογια ή οχι?
Εχετε προηγουμενα?
Εχετε προηγουμενα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Εμπεδοκλής
Να καλέσεις την αστυνομία?...τι ερώτηση είναι αυτή; Και δεν καταλαβαίνω πως "εννοείται" κιόλας που δεν πήρε την αστυνομίαΒλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:10 Στον κτήμα μου έχω τρία δέντρα με κυδώνια. Ένας μπάσταρδος γείτονας έρχεται και μου τα ρημάζει. Δεν παίρνει ένα- δυο κιλά να φκιάξει γλυκό, αλλά παίρνει τα πάντα από τρία αρκετά καρποφόρα δέντρα. Απ' ότι ξέρω δεν έχει κάποια ανάγκη, βγάζει περισσότερα από εμένα, απλά το κάνει για την χαρά του τζάμπα. Κυδώνι είχα να δω τρία χρόνια. Σήμερα τον πέτυχα να μπαίνει από την περίφραξη σιγά- σιγά και (προφανώς, όχι αρκετά) προσεκτικά και τον άρχισα στα καντήλια και του είπα ότι τώρα που τον είδα αν μου ξαναλείψουν κυδώνια θα τον δώσω στους μπάτσους. Δεν θα τους φώναζα ποτέ εννοείται, αλλά του το είπα μπας και σταματήσει.
Τρία χρόνια να δεις κυδώνια και δεν έκανες τίποτα τόσο καιρό; Μάλλον δεν σου αρέσουν καθόλου 
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ψήφισα άλλο.
Καλά έκανες. Επιπλέον θα του έλεγα ότι τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για ότιδήποτε μου κλέψουν στο μέλλον και ότι σε περίπτωση που μου λείψει κάτι, θα του ρημάξω ό,τι έχει και δεν έχει...
Καλά έκανες. Επιπλέον θα του έλεγα ότι τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για ότιδήποτε μου κλέψουν στο μέλλον και ότι σε περίπτωση που μου λείψει κάτι, θα του ρημάξω ό,τι έχει και δεν έχει...
Yippie Kay Yay
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν έχουμε προηγούμενα, δεν έχω μετανοιώσει για τον τρόπο που τον αντιμετώπισα. Θέλω να δω τοποθετήσεις όμως όσων υποστηρίζουν σε άλλες περιπτώσεις και ειδήσεις ότι "αφού μπήκε στο κτήμα του όποιος μπήκε, καλά έκανε και πυροβόλησε". Πιστεύουν το ίδιο και για την συγκεκριμένη περίπτωση; Αν μπαίνουν στο κτήμα μας βγάζουμε τα γκάνια και όποιον πάρει ο χάρος ή άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι ξένοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 11 Νοέμ 2020, 13:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Α) Προφανώς έχουν μάθει πόσο αχαχούχα είναι το Βλήμα και για αυτό του κάνουν ντου...
Β) Ο γείτονας πρέπει να είναι ψυχασθενής και γελοίος για να κλέβει συνέχεια τα κυδώνια - άρα θα ξαναέρθει για να κλέψει...
Γ) Τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την καραμπίνα γιατί η αστυνομία δεν θα έρθει για μερικά κυδώνια και θα πρέπει να υποβάλεις μήνυση, που σημαίνει χρήματα...
ΥΓ
Θα φωνάξεις την αστυνομία;;;
Που ζεις ρε; Ότι είμαστε στην περίοδο της χούντας και ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της;
Τώρα έχουμε αριστερή δημοκρατία και νόμος είναι το δίκιο του κλέφτη και γενικά των κακοποιών!!!
.
Β) Ο γείτονας πρέπει να είναι ψυχασθενής και γελοίος για να κλέβει συνέχεια τα κυδώνια - άρα θα ξαναέρθει για να κλέψει...
Γ) Τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την καραμπίνα γιατί η αστυνομία δεν θα έρθει για μερικά κυδώνια και θα πρέπει να υποβάλεις μήνυση, που σημαίνει χρήματα...
ΥΓ
Θα φωνάξεις την αστυνομία;;;
Που ζεις ρε; Ότι είμαστε στην περίοδο της χούντας και ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της;
Τώρα έχουμε αριστερή δημοκρατία και νόμος είναι το δίκιο του κλέφτη και γενικά των κακοποιών!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
δεν κάνουν καλό στα οπωροφόρα οι θαμμένοι γείτονες.
Πρέπει να βρεις έναν ιδιοκτήτη δισκοπωλείου που λατρεύει κυδώνι γλυκό κουταλιού.
Πρέπει να βρεις έναν ιδιοκτήτη δισκοπωλείου που λατρεύει κυδώνι γλυκό κουταλιού.
Αν έβλεπα να μπαίνει κάποιος άγνωστος στο σπίτι μου που μπορεί να απειλήσει την οικογένεια μου θα του όρμαγα χωρίς πολλά πολλά. Σε λίγο μπορεί να χρειαστεί να οπλοφορούμε. Μπορεί να ανέβει η εγκληματικότητα και να έχουμε και πολλούς ξένους που κάνουν αντάρτικο. Παράλληλα το κράτος να υπολειτουργεί.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Ισχύει. Για τους γονείς μου τα έχω που τρελαίνονται.Πάρταλος έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:16 Τρία χρόνια να δεις κυδώνια και δεν έκανες τίποτα τόσο καιρό; Μάλλον δεν σου αρέσουν καθόλου![]()
Όμως μου στερούσε την χαρά να προσφέρω στους γονείς μου και να τους βλέπω που γουστάρουν.
Προφανως παιζει ρολο ο λογος για τον οποιο μπαινει ο αλλος μεσα στην ιδιοκτησια σου.Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:23Δεν έχουμε προηγούμενα, δεν έχω μετανοιώσει για τον τρόπο που τον αντιμετώπισα. Θέλω να δω τοποθετήσεις όμως όσων υποστηρίζουν σε άλλες περιπτώσεις και ειδήσεις ότι "αφού μπήκε στο κτήμα του, όποιος μπήκε καλά έκανε και πυροβόλησε". Πιστεύουν το ίδιο και για την συγκεκριμένη περίπτωση; Αν μπαίνουν στο κτήμα μας βγάζουμε τα γκάνια και όποιον πάρει ο χάρος ή άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι ξένοι;
Η δικη σου περιπτωση δεν δικαιολογει τετοιου ειδους αντιδραση. Κοινη λογικη ειναι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος