Πάντως στο αρχικό ερώτημα δε δώσαμε απάντηση.
Εγώ μόνο κονσέρβες αποθηκεύω (άμα το θυμηθώ) και παίρνω γιγαντιαίες συσκευασίες υγροσάπουνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κωλόχαρτο;
Re: Γιατί κωλόχαρτο;
Μου δωσες ιδέα με τη μαγιά. Αν πράγματι ξεμείνουμε από κωλόχαρτο σκέφτομαι να ανοίξουμε φύλλα να κάνουμε τη δουλειά μας.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:36Έχει ένα καλό ανέκδοτο. I tried to shave with a bic recently. Got ink everywhere.Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:34Tι έχει το ξυραφάκι Big?Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:31Εν τω μεταξύ οι μισοί και βάλε από όσους δαπανούν ακραίες τιμές σε κωλόχαρτο, βάζουν καλλυντικά της πλάκας από γιουσουρούμ και ξυραφάκι μπικ στη μάπα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί κωλόχαρτο;;;
Μα το άγχος για αυτό μας το έφεραν οι μετανάστες από την πρώην ΕΣΣΔ...
Και φυσικά το ενίσχυσαν εικόνες από την "σοσιαλιστική" Βενεζουέλα!!!!
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
OANNHSEA έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 07:49 Γιατί κωλόχαρτο;;;
.

για αφρόλουτρο;Καραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:54 Πάντως στο αρχικό ερώτημα δε δώσαμε απάντηση.
Εγώ μόνο κονσέρβες αποθηκεύω (άμα το θυμηθώ) και παίρνω γιγαντιαίες συσκευασίες υγροσάπουνο.
- Καραμελίτσα
για οικονομία.Adidas έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 09:58για αφρόλουτρο;Καραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:54 Πάντως στο αρχικό ερώτημα δε δώσαμε απάντηση.
Εγώ μόνο κονσέρβες αποθηκεύω (άμα το θυμηθώ) και παίρνω γιγαντιαίες συσκευασίες υγροσάπουνο.![]()
Z
για οικονομία ώστε να ρίχνεις μπόλικο στο αφρόλουτρο και να χαλαρώνεις από την δύσκολη μέρα, ακόμα δυσκολότερη για το ασθενές και ευαίσθητο φύλο;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 09:59για οικονομία.Adidas έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 09:58για αφρόλουτρο;Καραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:54 Πάντως στο αρχικό ερώτημα δε δώσαμε απάντηση.
Εγώ μόνο κονσέρβες αποθηκεύω (άμα το θυμηθώ) και παίρνω γιγαντιαίες συσκευασίες υγροσάπουνο.![]()
- Καραμελίτσα
όχι αφρόλουτρο. Για χέρια.Adidas έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 10:00για οικονομία ώστε να ρίχνεις μπόλικο στο αφρόλουτρο και να χαλαρώνεις από την δύσκολη μέρα, ακόμα δυσκολότερη για το ασθενές και ευαίσθητο φύλο;
Z