1312, δικέ μου.Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:39τύπε άκου φάση
είχα μόλις κάνει μια κουτσουκέλα στο αίσθημα και οδηγώντας για σπίτι, πέφτω σε μπλόκο οπκε μαζι με τροχαια
εχω γενικως και παιδικη φατσα και καλοσυνατο βλεμα και ευγενεστατος, φλωροντυσιμο και το αμαξι/χαρτια πιο κυριλε πεθαινεις
αλλα ειχα το ενοχο υφος απο την συναισθηματικη κουτσουκελα την προσφατη και δικαιολογήθηκα για κάτι χαζό άσχετο σαν να κρύβω κάτι
μου κανανε ολο το αμαξι φυλλο και φτερο και ελεγχαν τα χαρτια αν ηταν πλαστα![]()
ενω περνουσαν απο διπλα καγκουροαμαξα με φιμε τζαμια ανενοχλητα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Yeah!! That's me!Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:13
μουσάτος αντιπαθούκλας ποζερομιλένιαν (vantono) συζητάει για σεξ με μετροσέξουαλ 40άρη χωρισμένο με παιδιά που παίζει το ματάκι του (puma)
το κριντζόμετρο στο φουλ
τύπε πιστεύεις ακόμα στον έρωτα με την πρώτη ματιά;
Χμμ...δε μου έχει τύχει. Ωστόσο, δε θα το αποκλείσω. Όμως στον ενθουσιασμό με την πρώτη ματιά πιστεύω. Κι αυτό, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μόνο μία φορά μου συνέβη.
τοτε γιατι χωρισες τυπε;Puma έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:07Χμμ...δε μου έχει τύχει. Ωστόσο, δε θα το αποκλείσω. Όμως στον ενθουσιασμό με την πρώτη ματιά πιστεύω. Κι αυτό, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μόνο μία φορά μου συνέβη.
Καραμελίτσα ματιλντα
γκερ διευθυντρια
μπιζελι δασκαλα
αλ μπαντυ ντανυ ντε βιτο
εθνι πριν παρει το κοκκινο χαπι
Δε με άντεξε. Δεν είμαι τόσο συμπαθέστατος όσο ενδεχομένως δείχνω.Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:10τοτε γιατι χωρισες τυπε;
Καραμελίτσα ματιλντα
γκερ διευθυντρια
μπιζελι δασκαλα
αλ μπαντυ ντανυ ντε βιτο
Αν θες την γνώμη μου ακόμα και έτσι όπως το περιγράφεις δεν απέχει πολύ.Puma έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:07Χμμ...δε μου έχει τύχει. Ωστόσο, δε θα το αποκλείσω. Όμως στον ενθουσιασμό με την πρώτη ματιά πιστεύω. Κι αυτό, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μόνο μία φορά μου συνέβη.
the end
Ναι, δεν αποκλείεται. Ή μπορεί να είναι και το ίδιο ορισμένες φορές. Απλά, προσωπικά, δύσκολα θα έλεγα ότι είναι έρωτας γιατί θα ήθελα πρώτα να δω πώς θα εξελισσόταν σε βάθος χρόνου.Πάνας έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:24Αν θες την γνώμη μου ακόμα και έτσι όπως το περιγράφεις δεν απέχει πολύ.
Νομίζω ότι είναι το ίδιο και περιμένεις την αγάπη να το αποδείξει η οποία είναι στο βάθος του χρόνου. Anyway ελπίζω να ανακαλύψεις αυτό που θες.Puma έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:33Ναι, δεν αποκλείεται. Ή μπορεί να είναι και το ίδιο ορισμένες φορές. Απλά, προσωπικά, δύσκολα θα έλεγα ότι είναι έρωτας γιατί θα ήθελα πρώτα να δω πώς θα εξελισσόταν σε βάθος χρόνου.Πάνας έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:24Αν θες την γνώμη μου ακόμα και έτσι όπως το περιγράφεις δεν απέχει πολύ.Puma έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 23:07
Χμμ...δε μου έχει τύχει. Ωστόσο, δε θα το αποκλείσω. Όμως στον ενθουσιασμό με την πρώτη ματιά πιστεύω. Κι αυτό, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μόνο μία φορά μου συνέβη.
the end
Feindflug έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:46 Πώς νιώθεις, τύπισσα, τώρα που θα σου αποκαλύψω ότι πηγαίνω δημοτικό;
Zarkadaki έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:48 Εγώ μια χαρά, την διαχείριση ρώτα που έγραψες ψέματα κατά την εγγραφή σου.
Feindflug έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:50 Πώς νιώθεις τύπισσα, τώρα που θα σου αποκαλύψω ότι πηγαίνω δημοτικό, αλλά είμαι ενήλικος και είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό μου;
Zarkadaki έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:53 Γιατί θα πρέπει να νοιώθω κάτι για έναν άγνωστο, δεν μπορώ να καταλάβω. Πες αυτό που θες ελεύθερα.
πανα να κερασω ουισκακι;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πότε τσακωθήκαμε εμείς σε πολιτικά τόπικς ρε πύτε? Με ποιά περσόνα σου? Η πρώτη και μοναδική φορά που θυμάμαι να τσακωθήκαμε εμείς οι δύο, ηταν κάπου στα ζωοφιλικά στο τόπικ προς τιμήν του Βορίδαρου για τα περί κακουργήματος του βασανισμού ζώων, όπου εκεί υπερασπιζόμουν σθεναρότατα εναν ακροδεξιό πρώην τσεκουροφόρο σκινά, παρότι κομμούνι.Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:29Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:23Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:13
μουσάτος αντιπαθούκλας ποζερομιλένιαν (vantono) συζητάει για σεξ με μετροσέξουαλ 40άρη χωρισμένο με παιδιά που παίζει το ματάκι του (puma)
το κριντζόμετρο στο φουλΕν τω μεταξύ και οι 2 είναι μέσα στην πεντάδα των πιο εμφανίσιμων του φόρουμ και τυχαία τον ένα τον έχεις παρομοιάσει με το τριχωτό μωρό της μισελέν και τον άλλο σαν αβγοκομμένη κοτόσουπα.
![]()
πότε το έκανα αυτό; τώρα; ο ηθοποιός μια χαρά όμορφος είναι, ο πασσάς οκ αλλά δεν εστίασα στην εξωτερική εμφάνιση
τι φάση τύπισσα; γιατί ψάχνεις συνεχώς φαντάσματα;
επίσης εννοείς ότι στοχοποίησα τον βαντονο επειδη ειναι εμφανισιμος; σε πληροφορω οτι δεν εχω ιδεα πώς είναι, δεν τον έχω δει ποτέ και έχουμε τσακωθεί σε πολιτικά τόπικ μόνο![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ωωωτικαλή, με συγκινείς (και με κοκκινίζεις)!Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:23Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:13
το κριντζόμετρο στο φουλΕν τω μεταξύ και οι 2 είναι μέσα στην πεντάδα των πιο εμφανίσιμων του φόρουμ και τυχαία τον ένα τον έχεις παρομοιάσει με το τριχωτό μωρό της μισελέν και τον άλλο σαν αβγοκομμένη κοτόσουπα.
Δεν επηρεάζομαι απο τα λόγια των Σειρήνων όμως, θα παραμείνω αγέρωχα μετριόφρων. Βάλε δεκάδα αντί για πεντάδα, να ειμαστε μέσα.
Εγώ πιστευω πως υπάρχουν κάμποσα κρυφά ταλεντάκια στο πχορουμ που δεν εχει τύχει να αναδειχθούν ακόμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις