!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
Βγαζει ματι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν κάνουν καλό κρεββάτι, εσύ το αισθάνεσαι έτσι γιατί πιστεύεις ότι δεν θα τις κατακτήσεις ποτέ (συμπέρασμα από αυτό που γράφεις).Βλήμα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:15Οι καργιόλες είναι αυτές που σου γαμούν την ζωή. Που σε ό,τι αφορά τη σχέση σας νιώθεις συνέχεια ανασφάλεια κι αυτές το απολαμβάνουν.Beria έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:12 Θα προτιμούσα να έχω κάνει σχέσεις με 19 καλά κορίτσια και να καταλήξω με μια σέξι καργιόλα (δεν καταλαβαίνω τον απαξιωτικό όρο, αλλά δεν πειράζει)
Αλλά συνήθως κάνουν καλό κρεβάτι. Ίσως για να εντείνουν την ανασφάλειά σου.
Αν κάποτε το ξεπεράσεις και πας μαζί της ξανά, θα πεις, μα καλά πώς έκανα έτσι γι΄αυτήν;
.
Ο Φρόυδ πάντως λέει ότι θέλουμε πολύ νά γαμήσουμε.....
Γυναίκες πού δε θά τις παντρευόμαστουν ποτέ.....
Τί να πείς.....για το μουνί της αλληνής.....
.
Ο Φρόυδ πάντως λέει ότι θέλουμε πολύ νά γαμήσουμε.....
Γυναίκες πού δε θά τις παντρευόμαστουν ποτέ.....
Τί να πείς.....για το μουνί της αλληνής.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
20 καλα.Βλήμα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:01Έστω ότι ξέρεις ότι στην ζωή σου θα κάνεις είκοσι σχέσεις.GoBack έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 23:59 Ο εγκεφαλος μου με εμποδιζει να δω το βιντεο και να διαβασω το ποστ σου.Απο τον τιτλο και μονο θα πω ναι.
Θα προτιμούσες είκοσι σχέσεις με καλά κορίτσια ή δεκαεννιά με σέξι καργιόλες και την μία, την τελευταία, αυτή που καταλήγει σε γάμο με καλό κορίτσι;
και σεξι, φυσικα. δεν υπαρχει λογος να ειναι σεξι μονο τα κακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Βλήμα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:15 Οι καργιόλες είναι αυτές που σου γαμούν την ζωή. Που σε ό,τι αφορά τη σχέση σας νιώθεις συνέχεια ανασφάλεια κι αυτές το απολαμβάνουν.
Αλλά συνήθως κάνουν καλό κρεβάτι. Ίσως για να εντείνουν την ανασφάλειά σου.
Έτσι είναι οι καριόλες όταν απέναντι τους έχουν ένα μαλάκα.Βλήμα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 01:08 Το να τις προκαλούν εσκεμμένα τις κάνει καριόλες. Η καριόλα έχει έναν σαδισμό μέσα της, δεν έχει να κάνει αμιγώς με το πώς νοιώθει ο άνδρας. Μπορεί να μην την νοιώσει τελικά την ανασφάλεια, αλλά τα καριολίκια να τα αναγνωρίσει. Αν δεν έχεις γνωρίσει καριόλα ό,τι και να σου πω θα σου φανεί παραμύθι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είστε στα καλά σας; Καριόλες λέτε τις sociopaths;;;
Όχι δεν είστε στα καλά σας.
Όχι δεν είστε στα καλά σας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εν τω μεταξύ καριολες γουστάρει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι ανάγκη. Η γυναίκα μου ασχολείται πολύ με την εμφάνισή της αλλά θα την κατέταζα στα καλά κορίτσια.Βλήμα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:06
Όχι οπωσδήποτε. Σίγουρα πάντως ασχολούνται λιγότερο με τόσο "ποταπά" πράγματα όσο η εμφάνιση από όσο οι σέξι καργιόλες.
Δεν είναι από κακό υλικό, αλλά από μια ηλικία και μετά η ομορφιά χρειάζεται τόσο κόπο που δύσκολα θα τον κάνει κάποια που δεν σκοπεύει να επενδύσει σε αυτή.
Καλό θα είναι να υπάρχει και μια εμπειρία από σέξι καριόλες για να ωριμάσει ο άνθρωπος.
Αλλά αυτές συνήθως σου τρώνε τα λεφτά και στο τέλος σε κερατώνουν κιόλας.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η αδυναμία μου είναι τα καλά κορίτσια γιατί θέλω να κάνω οικογένεια. Κατά προτίμηση καμιά σερβιτόρα.
Υπάρχουν παντού καλά κορίτσια, αρκεί να βρεις την κατάλληλη και να τη δέσεις. Έυκολο το τελευταίο, δύσκολο το πρώτο.
Έχω γεμίσει σχεδόν υπαρξιακά για την κατάλληλη νύφη. Πρέπει να είναι κορίτσι για οικογένεια και τίποτε αλλο.
Μια καλή νοικοκυρά που θα μου κάνει παρέα σ' αυτή τη δύστροπη ζωή. Και θα με κάνει χαρούμενο.
Υπάρχουν παντού καλά κορίτσια, αρκεί να βρεις την κατάλληλη και να τη δέσεις. Έυκολο το τελευταίο, δύσκολο το πρώτο.
Έχω γεμίσει σχεδόν υπαρξιακά για την κατάλληλη νύφη. Πρέπει να είναι κορίτσι για οικογένεια και τίποτε αλλο.
Μια καλή νοικοκυρά που θα μου κάνει παρέα σ' αυτή τη δύστροπη ζωή. Και θα με κάνει χαρούμενο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- EKPLIKTIKOS
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:13 Η αδυναμία μου είναι τα καλά κορίτσια γιατί θέλω να κάνω οικογένεια. Κατά προτίμηση καμιά σερβιτόρα.
Νταξ ρε μλκ κ μας μας έχει γυαλισει σερβιτόρα αλλα η σύνδεση σερβιτόρα -> καλο κορίτσι -> οικογενεια;;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η περιγραφή σου είναι πολύ γενική (όπως και αυτά που ακούγονται συνήθως από τους περισσότερους) με αποτέλεσμα να πέφτει σε σοβαρά σφάλματα. Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να γράψω πολλά, θα επανέλθω αργότερα με σεντόνι.Βλήμα έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 23:55 Βλέποντας αυτό
συνειδητοποίησα ότι διαφωνώ με την τροπή που έχει πάρει η διαφωνία για το αν οι καλοί άνδρες τερματίζουν τελευταίοι. Η φεμινιστική ρητορική λέει πως αυτό είναι λάθος, γιατί αυτοί που θεωρούν εαυτούς "καλά παιδιά" συνήθως δεν είναι τόσο καλοί. Λάθος. Η κακία είναι σέξι.
Εκεί που διαφωνώ δεν είναι στο ότι οι καλοί άνδρες τερματίζουν τελευταίοι, αλλά στο ότι οι καλές γυναίκες δεν τερματίζουν πιο μπροστά από αυτούς. Η διαφορά είναι στο ότι αν μία γυναίκα μένει παρθένα -τις περισσότερες φορές εξαιτίας έλλειψης επιλογών για να είμαστε ειλικρινείς- μέχρι που κάποια στιγμή παντρεύεται θεωρείται νικήτρια, ενώ ένας άνδρας που μένει παρθένος μέχρι να παντρευτεί θεωρείται κορόιδο που όταν τον χρειάστηκαν για να αράξουν, τον θυμήθηκαν. Όμως η πορεία τους είναι ίδια.
Η ψυχική αστάθεια ενός ανθρώπου κάνει μια σχέση συναρπαστική περιπέτεια που είναι προτιμότερη από την ψυχική ηρεμία μιας σχέσης με ένα συγκροτημένο άτομο. Ακόμα και τα συγκροτημένα άτομα προτιμούν περιστασιακές σχέσεις με τα ασταθή. Στα συγκροτημένα άτομα καταλήγουν όσοι και όσες έχουν βαρεθεί τις περιπέτειες, συναρπαστικές ή μη, ή όσοι και όσες έχουν παραιτηθεί από την φιλοδοξία να τις ζήσουν.
Τοποθετηθείτε.
Καριολες και καριοληδες όλοι μπορεί να γίνετε στιγμιαία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το "μαλάκας" είναι τόσο ευρύ που δεν μπορώ να κρίνω αν είμαι. Όλοι οι άνθρωποι που ξέρω (εμού μη εξαιρουμένου) θα μπορούσαν να ταιριάζουν σε αυτό τον χαρακτηρισμό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άρα είναι έτσι όταν απέναντί τους έχουν οποιονδήποτε.
- EKPLIKTIKOS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση