!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσο ζηλιαρηδες/ες ειστε? test
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποσο ζηλιαρηδες/ες ειστε? test
To test ειναι εδω οποιος θελει το κανει.Εμενα με εβγαλε ισσοροπημενο παντως.Φυσικο κι επομενο εμεις οι αριστεροι εχουμε ηθικο πλεονεκτημα. 
Re: Ποσο ζηλιαρηδες/ες ειστε? test
Εγώ ζηλεύω όταν πηδιέται με κανέναν ωραίο. Για μένα δεν υπάρχει ωραίος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Έκλεψες. Απάντα κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις, βγάλε αυτό που πραγματικά νιώθεις.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Ορέστης 35
Κανονικα απαντησα. Λεει θα βγει η γκομενα με τον πρωην. Στον γιουτσο μου εμενα!Νταρνάκας έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:09Έκλεψες. Απάντα κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις, βγάλε αυτό που πραγματικά νιώθεις.![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:14Κανονικα απαντησα. Λεει θα βγει η γκομενα με τον πρωην. Στον γιουτσο εμενα!Νταρνάκας έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:09Έκλεψες. Απάντα κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις, βγάλε αυτό που πραγματικά νιώθεις.![]()
σοβαρά;;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπραβο Ορεστη κι εγω το ιδιο απαντησα.Αν η αλλη θελει να στην κανει θα στην κανει.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:14Κανονικα απαντησα. Λεει θα βγει η γκομενα με τον πρωην. Στον γιουτσο μου εμενα!Νταρνάκας έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:09Έκλεψες. Απάντα κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις, βγάλε αυτό που πραγματικά νιώθεις.![]()
Για φαι λεει.Να φερει και μια μεριδα μαζι αμα γυρισει.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:14Κανονικα απαντησα. Λεει θα βγει η γκομενα με τον πρωην. Στον γιουτσο μου εμενα!Νταρνάκας έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:09Έκλεψες. Απάντα κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις, βγάλε αυτό που πραγματικά νιώθεις.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ορέστης 35
Σιγα μη της κανουμε ζηλιτσες για να τη διασκεδασουμε. Πανε αυτα που ξερανε! Mgtowplouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:19Μπραβο Ορεστη κι εγω το ιδιο απαντησα.Αν η αλλη θελει να στην κανει θα στην κανει.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:14Κανονικα απαντησα. Λεει θα βγει η γκομενα με τον πρωην. Στον γιουτσο μου εμενα!Νταρνάκας έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:09
Έκλεψες. Απάντα κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις, βγάλε αυτό που πραγματικά νιώθεις.![]()
Μετα ρωταει τι θα κανεις αμα την καρφωνουν οι αλλοι. Απαντησα και εγω καρφωνω τις αλλες. Γκαβος ειμαι;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω μιγκταου δεν ειμαι αλλα αμα κοιταει αλλους ανταποδιδω στα ισα.Αν παλι την κοιτανε οι αλλοι ε ναι καμαρωνω πως να το κανουμε.
-
Ορέστης 35
Μερικοι κανουν ζηλειες για αποδειξουν οτι την διεκδικουν και την υπερασπιζονται απο αλλα αρσενικα. Χαχαχαχαχα!plouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:25 Εγω μιγκταου δεν ειμαι αλλα αμα κοιταει αλλους ανταποδιδω στα ισα.Αν παλι την κοιτανε οι αλλοι ε ναι καμαρωνω πως να το κανουμε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Βασικα και η παγερη αδιαφορια δεν με εκφραζει αλλα ουτε και να κανεις σκηνικα με το παραμικρο.Αν σε κερατωνει θα εισαι ο τελευταιος που θα το μαθει.Εγω ειμαι υπερ του ανοιχτου διαλογου.Μπορω να πω οτι δεν θα με πειραζε η γκομενα μου να διατηρει φιλικες σχεσεις με ενα πρωην της αρκει να βγαινουμε και μαζι με αυτην και αυτον ορισμενες φορες για να τον ψυχολογησω τον τυπο και εφοσον ειμαι βεβαιος οτι ειναι για χρονια φιλοι μετα τον χωρισμο τους.Αυτα τα ολιγα απο μενα φιλε Ορεστη.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:27Μερικοι κανουν ζηλειες για αποδειξουν οτι την διεκδικουν και την υπερασπιζονται απο αλλα αρσενικα. Χαχαχαχαχα!plouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:25 Εγω μιγκταου δεν ειμαι αλλα αμα κοιταει αλλους ανταποδιδω στα ισα.Αν παλι την κοιτανε οι αλλοι ε ναι καμαρωνω πως να το κανουμε.
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε plouf.plouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:46Βασικα και η παγερη αδιαφορια δεν με εκφραζει αλλα ουτε και να κανεις σκηνικα με το παραμικρο.Αν σε κερατωνει θα εισαι ο τελευταιος που θα το μαθει.Εγω ειμαι υπερ του ανοιχτου διαλογου.Μπορω να πω οτι δεν θα με πειραζε η γκομενα μου να διατηρει φιλικες σχεσεις με ενα πρωην της αρκει να βγαινουμε και μαζι με αυτην και αυτον ορισμενες φορες για να τον ψυχολογησω τον τυπο και εφοσον ειμαι βεβαιος οτι ειναι για χρονια φιλοι μετα τον χωρισμο τους.Αυτα τα ολιγα απο μενα φιλε Ορεστη.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:27Μερικοι κανουν ζηλειες για αποδειξουν οτι την διεκδικουν και την υπερασπιζονται απο αλλα αρσενικα. Χαχαχαχαχα!plouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:25 Εγω μιγκταου δεν ειμαι αλλα αμα κοιταει αλλους ανταποδιδω στα ισα.Αν παλι την κοιτανε οι αλλοι ε ναι καμαρωνω πως να το κανουμε.
Θα μας επέτρεπες εμάς τους υπολοίπους να κοιμόμαστε μαζί με την γκόμενα σου ;
Δεν φαντάζομαι να είσαι κτητικός απέναντι της...
Στη θεωρία όλα είναι απλά και ωραία.plouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:46Βασικα και η παγερη αδιαφορια δεν με εκφραζει αλλα ουτε και να κανεις σκηνικα με το παραμικρο.Αν σε κερατωνει θα εισαι ο τελευταιος που θα το μαθει.Εγω ειμαι υπερ του ανοιχτου διαλογου.Μπορω να πω οτι δεν θα με πειραζε η γκομενα μου να διατηρει φιλικες σχεσεις με ενα πρωην της αρκει να βγαινουμε και μαζι με αυτην και αυτον ορισμενες φορες για να τον ψυχολογησω τον τυπο και εφοσον ειμαι βεβαιος οτι ειναι για χρονια φιλοι μετα τον χωρισμο τους.Αυτα τα ολιγα απο μενα φιλε Ορεστη.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:27Μερικοι κανουν ζηλειες για αποδειξουν οτι την διεκδικουν και την υπερασπιζονται απο αλλα αρσενικα. Χαχαχαχαχα!plouf έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 14:25 Εγω μιγκταου δεν ειμαι αλλα αμα κοιταει αλλους ανταποδιδω στα ισα.Αν παλι την κοιτανε οι αλλοι ε ναι καμαρωνω πως να το κανουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
νύχτα
και στην πράξη ωραία είναι
εγώ εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους που αγαπούν
τους πρώην τους και διατηρούν όμορφες σχέσεις
βέβαια, αυτό προυποθέτει σχετικά ανώδυνο χωρισμό,
να υπάρχει αλληλοεκτίμηση, μην έχει παίξει προδοσία κτλ
αλλά τί πιο φυσιολογικό από το να νοιάζεσαι για ανθρώπους
με τους οποίους έχεις μοιραστεί τη ζωή σου και να μη θέλεις
να τους χάσεις διά παντός