!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση προς γυναίκες για κωρονοιο.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Ερώτηση προς γυναίκες για κωρονοιο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 22:00
Ο foscilis είναι ωραία γκόμενα;
Δεν έχω δει κανεναν πχωρουμιτη :102:

Οι φωτογραφίες που έχετε στη φωτο προφίλ σας είναι αληθινές; :smt017
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Είχε δημοσιεύσει στο νήμα viewtopic.php?p=1565213#p1565213.

Η φωτό του άβατάρ μου είναι δική μου, ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:20
Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:22
hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:17 Εσύ μπορεί, οι δικοί σου που θα αγκαλιάζεις δεν ξέρω πού θα είναι, ειδικά οι παππούδες σου.
Αφού εγώ δεν θα το έχω δεν θα κινδυνεύσουν από μένα.
Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.
Σε τι να αλλάξει η συμπεριφορά μου; επίσης όταν λες χωρίς να έχει μεταβληθεί η κατάστασή εννοείς ότι το εμβόλιο μας είναι άχρηστο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:33 Δε μιλάνε ετσι σε μια γυναίκα χέλι, κ λενε οτι ειναι κ ωραία γκομενα :a108:

Στην Αγγλία δε σου έμαθαν τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης; :e040:
Οποιος το έχει πει αυτό να ξέρεις λέει μαλακίες και δεν με έχει γνωρίσει από κοντά :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

H μοναδική ωραία είναι η Casper.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

ΑΧΧΧΧΧ μαγική ξωτική ομορφιά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 05:54
Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:22

Αφού εγώ δεν θα το έχω δεν θα κινδυνεύσουν από μένα.
Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.
Σε τι να αλλάξει η συμπεριφορά μου; επίσης όταν λες χωρίς να έχει μεταβληθεί η κατάστασή εννοείς ότι το εμβόλιο μας είναι άχρηστο;
Κούκλα μου γλυκιά, το εμβόλιο δεν θα αλλάξει δραματικά τις πιθανότητες. Δεν είναι το εμβόλιο της ιλαράς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:38
Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 05:54

Κούκλα μου γλυκιά, το εμβόλιο δεν θα αλλάξει δραματικά τις πιθανότητες. Δεν είναι το εμβόλιο της ιλαράς.
Αγόρι μου γλυκό, άλλο δεν θα αλλάξει η κατάσταση κι άλλο δεν θα αλλάξει δραματικά. Εγώ πιστεύω θα αλλάξει αρκετά η κατάσταση. Οπότε έχοντας κάνει το εμβόλιο και εγώ και οι δικοί μου θα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να είμαστε προστατευμένοι. Φυσικά αν απαιτούνται επιπλέον "μέτρα" πχ να έχω κάνει το τεστ, αδιαμφισβήτητα θα τα πάρω. Γενικά θα υπάρχει μια οδηγία από ειδικούς. Επιστήμονες.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”