Δεν έχω δει κανεναν πχωρουμιτη
Οι φωτογραφίες που έχετε στη φωτο προφίλ σας είναι αληθινές;
Δεν έχω δει κανεναν πχωρουμιτη
Σε τι να αλλάξει η συμπεριφορά μου; επίσης όταν λες χωρίς να έχει μεταβληθεί η κατάστασή εννοείς ότι το εμβόλιο μας είναι άχρηστο;hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:20Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:22Αφού εγώ δεν θα το έχω δεν θα κινδυνεύσουν από μένα.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:17 Εσύ μπορεί, οι δικοί σου που θα αγκαλιάζεις δεν ξέρω πού θα είναι, ειδικά οι παππούδες σου.
Οποιος το έχει πει αυτό να ξέρεις λέει μαλακίες και δεν με έχει γνωρίσει από κοντάEKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:33 Δε μιλάνε ετσι σε μια γυναίκα χέλι, κ λενε οτι ειναι κ ωραία γκομενα![]()
Στην Αγγλία δε σου έμαθαν τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης;![]()
Κούκλα μου γλυκιά, το εμβόλιο δεν θα αλλάξει δραματικά τις πιθανότητες. Δεν είναι το εμβόλιο της ιλαράς.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 05:54Σε τι να αλλάξει η συμπεριφορά μου; επίσης όταν λες χωρίς να έχει μεταβληθεί η κατάστασή εννοείς ότι το εμβόλιο μας είναι άχρηστο;hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:20Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.
Αγόρι μου γλυκό, άλλο δεν θα αλλάξει η κατάσταση κι άλλο δεν θα αλλάξει δραματικά. Εγώ πιστεύω θα αλλάξει αρκετά η κατάσταση. Οπότε έχοντας κάνει το εμβόλιο και εγώ και οι δικοί μου θα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να είμαστε προστατευμένοι. Φυσικά αν απαιτούνται επιπλέον "μέτρα" πχ να έχω κάνει το τεστ, αδιαμφισβήτητα θα τα πάρω. Γενικά θα υπάρχει μια οδηγία από ειδικούς. Επιστήμονες.hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:38Κούκλα μου γλυκιά, το εμβόλιο δεν θα αλλάξει δραματικά τις πιθανότητες. Δεν είναι το εμβόλιο της ιλαράς.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 05:54Σε τι να αλλάξει η συμπεριφορά μου; επίσης όταν λες χωρίς να έχει μεταβληθεί η κατάστασή εννοείς ότι το εμβόλιο μας είναι άχρηστο;hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:20
Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.