!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποτοξάκια και καραντίνα
Re: Μποτοξάκια και καραντίνα
Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όπως μου είπε η γνωστή μου, σπάνε συχνά την καραντίνα για νύχι και μαλλί. Προχτές είχαν μια τύπισσα που η κόρη της είναι θετική, όπως και οι περισσότεροι στο ιδιωτικό που πηγαίνει, παρόλα αυτά η μαμά έσπασε την καραντίνα και πήγε σε κέντρο αισθητικής για την κούρα της γιατί "έπρεπε να ήμουν σε καραντίνα αλλά δεν μπορώ παραπάνω, α πα πα, 5 μέρες άντεξα μόνο"(και είχε και βήχα)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
#foscilis
Αυτός είναι ο ορισμός του τσουτσεκιου για μένα.Σενέκας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:08όπως μου είπε η γνωστή μου, σπάνε συχνά την καραντίνα για νύχι και μαλλί. Προχτές είχαν μια τύπισσα που η κόρη της είναι θετική, όπως και οι περισσότεροι στο ιδιωτικό που πηγαίνει, παρόλα αυτά η μαμά έσπασε την καραντίνα και πήγε σε κέντρο αισθητικής για την κούρα της γιατί "έπρεπε να ήμουν σε καραντίνα αλλά δεν μπορώ παραπάνω, α πα πα, 5 μέρες άντεξα μόνο"(και είχε και βήχα)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
#foscilis
Οχι ένα μήνα, έναν αιώνα καραντίνα χρειαζόμαστε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το θεωρω ελασσον γιατι ολες αυτες ειναι καταδικασμενες να μη γαμηθουν ποτε.Σενέκας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:08όπως μου είπε η γνωστή μου, σπάνε συχνά την καραντίνα για νύχι και μαλλί. Προχτές είχαν μια τύπισσα που η κόρη της είναι θετική, όπως και οι περισσότεροι στο ιδιωτικό που πηγαίνει, παρόλα αυτά η μαμά έσπασε την καραντίνα και πήγε σε κέντρο αισθητικής για την κούρα της γιατί "έπρεπε να ήμουν σε καραντίνα αλλά δεν μπορώ παραπάνω, α πα πα, 5 μέρες άντεξα μόνο"(και είχε και βήχα)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
#foscilis
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
η συγκεκριμένη πρόλαβε ήδη να αναπαραχθεί, οπότε...foscilis έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:17Το θεωρω ελασσον γιατι ολες αυτες ειναι καταδικασμενες να μη γαμηθουν ποτε.Σενέκας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:08όπως μου είπε η γνωστή μου, σπάνε συχνά την καραντίνα για νύχι και μαλλί. Προχτές είχαν μια τύπισσα που η κόρη της είναι θετική, όπως και οι περισσότεροι στο ιδιωτικό που πηγαίνει, παρόλα αυτά η μαμά έσπασε την καραντίνα και πήγε σε κέντρο αισθητικής για την κούρα της γιατί "έπρεπε να ήμουν σε καραντίνα αλλά δεν μπορώ παραπάνω, α πα πα, 5 μέρες άντεξα μόνο"(και είχε και βήχα)Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
#foscilis
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω δεν θα νοιώσει τίποτα γιατί θα πει πως δεν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή αλλά από κάποια άλλη.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
Εγώ πάντως νιώθω καλά που δεν πήγα ούτε κομμωτήριο, ούτε δερματολόγο, ούτε αισθητικό λίγες μέρες πριν την επιβολή της δεύτερης καραντίνας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν λέω αν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή. Αν κόλλησε αυτή από τους εργαζόμενους. Για το αν κολλησαν οι εργαζόμενοι και πόσο το λαμβάνουν υπόψη φάνηκε στο παράδειγμα του Σενεκα. Γίδια.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:23Νομίζω δεν θα νοιώσει τίποτα γιατί θα πει πως δεν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή αλλά από κάποια άλλη.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
Εγώ πάντως νιώθω καλά που δεν πήγα ούτε κομμωτήριο, ούτε δερματολόγο, ούτε αισθητικό λίγες μέρες πριν την επιβολή της δεύτερης καραντίνας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν κόλλησε από τους εργαζόμενους καλά να πάθει, μου είναι αδιάφορο.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:30Δεν λέω αν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή. Αν κόλλησε αυτή από τους εργαζόμενους. Για το αν κολλησαν οι εργαζόμενοι και πόσο το λαμβάνουν υπόψη φάνηκε στο παράδειγμα του Σενεκα. Γίδια.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:23Νομίζω δεν θα νοιώσει τίποτα γιατί θα πει πως δεν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή αλλά από κάποια άλλη.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:04 Διάβασα ότι υπήρξαν θετικοί εργαζόμενοι στον ιό σε κέντρο αισθητικής στα νότια προάστια. Πόσο ηλιθια θα νιώσει κάποια αν έχει κολλήσει που πήγε να φτιάξει νύχι-μαλλί, με 3000 κρούσματα να σέρνονται, μια μέρα πριν το λοκνταουν.
Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο. Γιατί, επειδή είναι γίδι και δεν νιώθει, θα κολλήσει άλλους 5. Και εκείνοι 5 αλλούς 5 κτλ κτλ.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:33Αν κόλλησε από τους εργαζόμενους καλά να πάθει, μου είναι αδιάφορο.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:30Δεν λέω αν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή. Αν κόλλησε αυτή από τους εργαζόμενους. Για το αν κολλησαν οι εργαζόμενοι και πόσο το λαμβάνουν υπόψη φάνηκε στο παράδειγμα του Σενεκα. Γίδια.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:23
Νομίζω δεν θα νοιώσει τίποτα γιατί θα πει πως δεν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή αλλά από κάποια άλλη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σωστή κι εδώ αλλά και πάλι δεν μου πέφτει λόγος. Κρατάω ίσες αποστάσεις από όλους.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:37Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο. Γιατί, επειδή είναι γίδι και δεν νιώθει, θα κολλήσει άλλους 5. Και εκείνοι 5 αλλούς 5 κτλ κτλ.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:33Αν κόλλησε από τους εργαζόμενους καλά να πάθει, μου είναι αδιάφορο.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:30
Δεν λέω αν κόλλησαν οι εργαζόμενοι από αυτή. Αν κόλλησε αυτή από τους εργαζόμενους. Για το αν κολλησαν οι εργαζόμενοι και πόσο το λαμβάνουν υπόψη φάνηκε στο παράδειγμα του Σενεκα. Γίδια.
Και έτσι πρέπει. Ούτε η μάσκα είναι αρκετή , ούτε τα γάντια. Μόνο οι αποστάσεις. Όμως ο συνάδελφος σου που είναι ο άντρας του γιδιου θα έρθει κοντά σου να σου δείξει κάτι, θα έρθει να σου μιλήσει, θα φτερνιστει μέσα στο γραφείο. Το παιδί του γιδιου θα πάει σχολείο με το δικό σου παιδί. Εκ των πραγμάτων η απόσταση μικραίνει. Για την ηλιθιότητα κάποιων.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:42Σωστή κι εδώ αλλά και πάλι δεν μου πέφτει λόγος. Κρατάω ίσες αποστάσεις από όλους.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:37Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο. Γιατί, επειδή είναι γίδι και δεν νιώθει, θα κολλήσει άλλους 5. Και εκείνοι 5 αλλούς 5 κτλ κτλ.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:33
Αν κόλλησε από τους εργαζόμενους καλά να πάθει, μου είναι αδιάφορο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
https://newpost.gr/ellada/5fa92a6be575f ... iki-askisiΣενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:29δηλαδή μου λες ότι σοβατίζονται στο παρα πέντε για να περάσουν 3 βδομάδες πάθους με του σύζυγο; Απίθανο μου φαίνεται
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.