Ετσι μαθαινειςdna replication έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 23:55boxjoint με λεπτό/φθηνό κοντραπλακέ με φθηνό τζιγκ που θελει 45 μετρήσεις και προσαρμογές...Chilloutbuddy έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 16:33 Όταν πήγα να το πάρω το είχαν σε προσφορά σχεδόν τζάμπα. Άρχισα να ρωτάω τον καταστηματάρχη εκεί διάφορα πώς δουλεύει και τι νούμερο μαχαιράκι να πάρω και με κοίταγε με μια φάτσα έτοιμος να κλάψει![]()
Τελικά λύγισε, "Δεν ξέρωωωωωω", "Δεν καταλαβαίνω πώς δουλεύει η μαλακίααααα, και πρέπει να ανεβάσω και βίντεο στο ίντερνεεεετ"![]()
Τελικά μου είπε να πάρω καλύτερα κάτι άλλο, δεν τον άκουσα ο μαλάκας, κι ακόμα το έχω εκεί και κάθεται, διακοσμητικό.
Αν το θες δώσε μου μια διεύθυνση να στο στείλω τζάμπα, με μια προυπόθεση όμως: δε θα τα παρατήσεις μέχρι να φτιάξεις ένα κουτί, και θα ανεβάσεις και βίντεο να το δούμε![]()
ε ρε τι μου θύμισες!
αυτό μου θυμισες
www.amazon.co.uk/Wolfcraft-794154-B4205 ... B0002YYWIU
και την ταλαιπωρία και το χρόνο και τη ματαίωση. Μα γιατί σκιζεται το ξυλο, γιατί δεν εφαρμόζουν τέλεια τα δοντια όπως στα βιντεο στο γιουτιουμπ
θα βάλω αυριο με το φως φωτο απο μια προσπάθεια πριν χρόνια
Τωρα ξερεις αφου χαραμίσες ξυλα, πιο ειναι το σωστο
Αν δουλευεις καλα τη κοπη πιο γρηγορο ειναι χωρις το μαραφετι αυτο που εβαλες. Διοτι θα χαραμισεις τα νευρα σου
Δες ο τσιλ..το χαριζει
ΥΓ Μονο οι υπομονετικοι
Αμαρτια ειναι να βριζουν δλ μεχρι να παρει μπρος
Σα να θελω να χτυπησω 2 αυγα. Τα χτυπαω με το πηρουνι
Γιατι να μπλέξω με το χτυπητιρι
Γιατι ειμαι αρχαρια και πολυ σωστα.
Ευτυχως δεν το πήρατε ακριβο γιατι γνωριζετε καποια βασικα και πολυ παραπανω ωστε να το φτιαξετε οπως ξερουμε