Ας ελπίσουμε ότι όλοι αυτοί είναι κατά πολύ λιγότεροι όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά αλώνουν τους χώρους.perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:07 Ολα τα πουστρωνια κατα τραμπ, αριστεροί,σατανικοι και δημοκρστικοι ,ολος ο κατιμας μαζεμενος .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακριβοπούλου σώου in USA
Re: Ακριβοπούλου σώου in USA
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πω ρε φίλε......Hector Buas έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:44Πονάς σύντροφε? Το ίδιο και ο Αλέξης της καρδιάς μας...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:40Η νδ αντί να πληρώνει τους θλιβερους τρουθτιμιστας μήπως να πλήρωνε τα 300 μύρια χρέη της;Hector Buas έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:37
Καλά δεν νομίζω πως κινδυνεύει από τέτοιες συμπεριφορές.
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 81568?s=20
Ας βάλει το χέρι στην τσέπη ο αντιπροεδρας της έστω που χρωστά 700 χιλιαρικα
Δεν νομίζω πως η ΝΔ πληρώνει την ομάδα αλήθειας. Το γεγονός είναι πως η αλήθειας είναι ο εφιαλτης της αριστερής "αλήθειας"...
Έχουν περάσει νουδουλικα και νουδουλικα απο το Ίδρυμα. Μίλαμε για τον κατιμα τον ίδιο...Αλλά είχε το χαβαλέ του ακόμα και με τους πιο καμμενους.
Εσύ εισαι κουραστικός.
Παίξε παραπέρα. Βαριέμαι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Hector Buas
Σύντροφε Brainstorm δεν ξέρω αν σε κουράζω η όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν με απασχολεί και πολύ αυτό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 15:12 ...
Πω ρε φίλε......
Έχουν περάσει νουδουλικα και νουδουλικα απο το Ίδρυμα. Μίλαμε για τον κατιμα τον ίδιο...Αλλά είχε το χαβαλέ του ακόμα και με τους πιο καμμενους.
Εσύ εισαι κουραστικός.
Παίξε παραπέρα. Βαριέμαι.
Νομίζω όμως πως η πολιτική δεν σου πολυπάει. Πριν από ακριβώς εναν χρόνο διέπρεπες, ως "Χόρχε ντελ Σάλτο" στον χώρο του πχωρουμικού lifestyle ανοίγοντας νήματα όπως:
PNTM (Phorum's Next Top Model)
PNTM - Μεγάλος Τελικός: don't speak- κουλούρι Θεσσαλονίκης
κτλ.
Μήπως θα ήταν καλύτερο να ξαναγυρίσεις σε αυτήν την θεματολογία. Προσωπικά βρίσκω πως σου πάει περισσότερο, με την ελάχιστη βαρύτητα που μπορεί να έχει η γνώμη μου...
Μα και εκεί ψέματα έλεγε.Hector Buas έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:37
-
talaipwros
δεν βρηκαν βιντεο απο την βαφτισηkameron έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 23:00Μα και εκεί ψέματα έλεγε.Hector Buas έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:37
- Hector Buas
Ε, εντάξει δεν έλεγε πάντα ψέματα. Μόνο από τότε που έμαθε να μιλάει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 283 Απαντήσεις
- 5996 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron