https://www.reddit.com/r/drumpfisfinished/
ΤΟ ΣΑΜΠΡΕΝΤΙΤ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
υγ:
Golden Age
7 Νοεμβρίου είναι σήμερα. 103 χρόνια μετά τον Κόκκινο Οχτώβρη ήταν γραφτό να επανέλθει ο σοσχιαλισμός-κομθμοθυνισμός στη Γη.
https://www.reddit.com/r/drumpfisfinished/
Πρωθυπουργός,όχι πρόεδρος.Σενέκας έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 18:38 Τον Σλοβένο πρόεδρο που πρόλαβε να συγχαρεί τον παράφρονα θέλω να δω τώρα![]()
Έχει λαλήσει τελείως, αυτή είναι η μόνη εξήγηση. Λες και πως όταν γίνεται η παραλαβή οι μισοί μέσα στο δωμάτιο δεν είναι ρεπουμπλικάνοι να παρακολουθούν τι γίνεται. Και όλα αυτά ακόμη και όταν οι υπεύθυνοι που συντονίζουν/εποπτεύουν όλη την διαδικασία τόσο στην Αριζόνα όσο και στην Πενσυλβανία λένε ότι δεν τρέχει τίποτα και είναι.... ρεπουμπλικάνοι!wooded glade έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 18:37 Δεν μπορώ να φερστέϊν πως το παίζει ο Τραμπ με την ώρα άφιξης των επιστολικών ψήφων.
Σίγουρα αν ήταν παράνομη η παραλαβή τέτοιων ψήφων μετά τις 8 μμ της Τρίτης, είναι αυτόφωρο και επεμβαίνει ο εισαγγελεύ.
Δεν μπορεί να είναι παράνομο και να το αφήνουν έτσι φλου-φλο, όντας πονηρεμένοι κιόλας από τις δηλώσεις του Τραμπ που είχαν προηγηθεί.
Άντε να δεχτώ ότι σ' εμάς το 2000 είχαν προσέλθει κάμποσοι αργοπορημένοι Ρωσοπόντιοι και άντε να δεχτώ ότι πέντε-έξη από αυτούς τους άφησαν και έριξαν ψήφο. Παραπέρα δεν γίνεται !
τα είπαμε, πρόκειται για τελείως αναξιοπρεπές άτομο, θα τον τραβάνε οι σεκιουριτάδες έξω απο τον Λ. Οίκο και αυτός θα ουρλιάζει και θα κλαίει
Δεν το ξέρω αυτό.Imperium έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 18:43 Εγώ δεν μπορώ να φερστειν πώς μερικοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι εστί Τραμπ. Αυτός είναι ο άνθρωπος: ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ άλλο εκτος από βαβούρα δεν ξέρει να κάνει. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Αυτή είναι και η γοητεία του για κάποιους.
Α, ναι, και η έννοια του "αυτόφωρου" είναι ιδίωμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Δεν νομίζω να υπάρχει οπουδήποτε αλλού.
Όχι, πάντα έτσι ήταν, απορρώ πώς δεν το πρόσεξε κανείς!
Imperium έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 18:43 Εγώ δεν μπορώ να φερστειν πώς μερικοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι εστί Τραμπ. Αυτός είναι ο άνθρωπος: ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ άλλο εκτος από βαβούρα δεν ξέρει να κάνει. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Αυτή είναι και η γοητεία του για κάποιους.
Α, ναι, και η έννοια του "αυτόφωρου" είναι ιδίωμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Δεν νομίζω να υπάρχει οπουδήποτε αλλού.
Έχω μια εικόνα αυτή την στιγμή στο μυαλό μου με το Τραμπ να έχει γραπώσει το γραφείο μέσα στο Οβαλ Οφις, να τον τραβάνε οι federal agents, να φαίνεται απο πίσω το butt crack, από δίπλα να ουρλιάζει η κλώσα η Ιβανκα και οι μαλάκες οι γιοι του και η Μελάνια να είναι έξω στην αυλή και να παίζει με το σκυλάκι τηςΔημοκρατικός έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 18:49τα είπαμε, πρόκειται για τελείως αναξιοπρεπές άτομο, θα τον τραβάνε οι σεκιουριτάδες έξω απο τον Λ. Οίκο και αυτός θα ουρλιάζει και θα κλαίει![]()
Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις εκλογές και όχι τα καραγκιοζλίκια με τη "νοθεία"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 16:34Milfara η spiritual advisor! Τα σωστά να λέγονται.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.