!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναρχική κοινωνία ; Κανένα άγχος... ολα θα πανε νερακι...

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Αναρχική κοινωνία ; Κανένα άγχος... ολα θα πανε νερακι...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Καραμελίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2020, 20:09
Νon4me έγραψε: 30 Σεπ 2020, 03:41
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2020, 15:01 Εγώ είχα βρεθεί σε πάρτι μιας κατάληψης με αναρχικούς που τραγουδούσε ο αδελφός μιας φίλης μου και κάποιος μου βούτηξε το πορτοφόλι με 20 ευρώ και μια κάρτα διαδρομών. Να μου λείπει η αναρχική κοινωνία σας.
αχ καλε . :a040: :a040: :a040: τι σου μελλε να παθεις . Συνέχισες τα τατσι μιτσι κοτσι με το απλυταριο ωστε να επιβεβαιωσεις πως αυτη ηταν μια εξαιρεση και οχι ο κανονας ? :e045:
άλλη μία φορά μόνο, και μου την έπεσε χύμα μια άπλυτη λεσβία. τότε έφυγα τρέχοντας. Ο απλυτοχώρος δεν είναι για μένα.
Χρυσουλι μου τι τραβηξ η πσυχουλα σου :scross:
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Χαοτικός έγραψε: 30 Σεπ 2020, 01:45
τσιμπλομάζες της αυγής.
Ποια αυγή; Την εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ; Της Αριστεράς και της Προόδου ;
Δεν ξέρω για την Αυγή να σου πω και πολλά. Μόνο για τον Ριζοσπάστη ξέρω να σου πω.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Καραμελίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2020, 20:09 ...
άλλη μία φορά μόνο, και μου την έπεσε χύμα μια άπλυτη λεσβία. τότε έφυγα τρέχοντας. Ο απλυτοχώρος δεν είναι για μένα.
Πρέπει να ξέρεις όμως πως οι αριστερές συλλογικότητες θεωρούν το σαπούνι επικίνδυνο χημικό...
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, πάει και τελείωσε.

Φαντάζομαι βασίζονται στα φληναφήματα του Ρουσώ περί Ευγενών Αγρίων και άλλες τέτοιες ιστορίες, επίσης για αγρίους.
Δεν είμαστε πια στον 18ο αιώνα να χάφτουμε αυτές τις μπούρδες. Οι Ερυθρόδερμοι, ίσως το πρώτο πρότυπο, αποδείχθηκαν σκαρτοκοινωνία, άσε που δεν αντέχουν το πιοτό τους. Πλέον σε καμιά Μποτσουάνα πρέπει να πας, να ψάξεις τιποτε Βουσμάνους ΧόιΣαν, αλλά δεν εχουν οι φουκαράδες το γόητρο των... Απάτσι.

Για να λειτουργήσει τέτοιο σύστημα, πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν:
1) Αφάνταστη πειθαρχία
2) Τεράστιο βαθμό ανιδιοτέλειας
3) Ωριμότατη ψυχολογία, δλδ, να είναι σαίνια, να μην μπορεί να καπηλευτεί ο κάθε άρρωστος/εγκληματίας ο,τι έχουν φτιάξει.

Με το φανάρι να ψάχνεις ΠΟΛΥ δύσκολα θα βρείς άτομο που να πληρεί έστω και μία από αυτές τις προυποθέσεις. Ούτε άτομο που να έχει έφεση προς αυτές δεν βρίσκεις. Γι αυτό ο χώρος τους είναι ΤΟ μπάχαλο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”