!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κωλόχαρτο;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Γιατί κωλόχαρτο;
Και μετά το χέσιμο μπάνιο εννοείται αν είσαι σπίτι και έχει επιβιώσει η μπανιέρα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 19:25 Και μετά το χέσιμο μπάνιο εννοείται αν είσαι σπίτι και έχει επιβιώσει η μπανιέρα![]()
Ποτέ.Δεν θα επιβαρύνεις κι άλλο το αποχετευτικό.
Δώσ`του λίγο χρόνο να ξελασκάρει.
-
Γιάννης
Όταν πρωτοπήγα σε Μ. Ανατολή και Ινδία, κορόιδευα τα ποποβρυσάκια που υπάρχουν σε κάθε χέστρα/καζανάκι, αλλά τελικά είναι σωστή προσέγγιση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Επειδή οι περισσότεροι είναι τρύπιοι, είτε από ψωλες είτε από γυναικεία κωλοδακτυλα και ως γνωστόν το πατημένο χορτάρι δεν φυτρωνει. Άμα έχεις γούνα στον κωλο δεν μπορείς να μην πλενεσαι.Βλήμα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:39 Άρχισαν πάλι να υπάρχουν ελλείψεις σε κωλόχαρτο. Σαπούνια υπάρχουν, σερβιέτες υπάρχουν, οδοντόβουρτσες κι οδοντόπαστες υπάρχουν, κωλόχαρτα όχι. Στην αρχή κάθε κρίσης η πρώτη έλλειψη είναι τα κωλόχαρτα. Ο Άδωνις, για να περιγράψει μια πιθανή οικονομική καταστροφή (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση, δεν είναι στο θέμα μας) είχε πει "δεν θα έχουμε χρήματα να πάρουμε χαρτιά υγείας". Δεν είχε πει "δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε", "δεν θα έχουμε σαπούνια να πληθούμε", εκεί που κέντραρε ήταν στο κωλόχαρτο.
Δεδομένου ότι, αν υπάρχει σαπούνι, μειώνεται η αναγκαιότητα του κωλόχαρτου, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς από πού προέρχεται αυτό το φετίχ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εσύ ρε τύπε πιο πολύ ώρα πλένεσαι, παρά χέζεις.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 19:18 Το μωρομάντηλο δεν μπορεί να σκουπίσει σωστά τα feces. Πρώτα χαρτί υγείας 7-8 περάσματα μέχρι να καθαρίσει απόλυτα, μετά 2-3 με μωρομάντηλο για βαθύτερο καθαρισμό του δέρματος, και τέλος πάλι πέρασμα με χαρτί υγείας.
Μην είστε βρωμόκωλοι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Εμπεδοκλής
Προτιμώ το καλό χαρτί και ας είναι ακριβότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που παίρνουν κάτι φτηνίαρικα που έτσι και σκουπιστούν το μισό θα τους μείνει στον απαύτό τους...
- hellegennes
Αν δεν κοιμηθείς στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα μετά το σεξ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 18:23ισχυει, αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι μερικες φορες μπαινει πρωτα η γυναικα και μεχρι να βγει χρρρρρ.....
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- περαστικος
Αν υπαρχουν εβραιοι αυξανεται η διαθεσιμοτητα σε σαπουνι...Βλήμα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:39 Άρχισαν πάλι να υπάρχουν ελλείψεις σε κωλόχαρτο. Σαπούνια υπάρχουν, σερβιέτες υπάρχουν, οδοντόβουρτσες κι οδοντόπαστες υπάρχουν, κωλόχαρτα όχι. Στην αρχή κάθε κρίσης η πρώτη έλλειψη είναι τα κωλόχαρτα. Ο Άδωνις, για να περιγράψει μια πιθανή οικονομική καταστροφή (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση, δεν είναι στο θέμα μας) είχε πει "δεν θα έχουμε χρήματα να πάρουμε χαρτιά υγείας". Δεν είχε πει "δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε", "δεν θα έχουμε σαπούνια να πληθούμε", εκεί που κέντραρε ήταν στο κωλόχαρτο.
Δεδομένου ότι, αν υπάρχει σαπούνι, μειώνεται η αναγκαιότητα του κωλόχαρτου, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς από πού προέρχεται αυτό το φετίχ;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Κανείς όμως δεν σκέφτηκε ότι όλα αυτά είναι εισαγωγής και έχουν κλείσει όλες οι Ελληνικές βιομηχανίες. Ο Άδωνις το ξέρει.περαστικος έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:20Αν υπαρχουν εβραιοι αυξανεται η διαθεσιμοτητα σε σαπουνι...Βλήμα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:39 Άρχισαν πάλι να υπάρχουν ελλείψεις σε κωλόχαρτο. Σαπούνια υπάρχουν, σερβιέτες υπάρχουν, οδοντόβουρτσες κι οδοντόπαστες υπάρχουν, κωλόχαρτα όχι. Στην αρχή κάθε κρίσης η πρώτη έλλειψη είναι τα κωλόχαρτα. Ο Άδωνις, για να περιγράψει μια πιθανή οικονομική καταστροφή (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση, δεν είναι στο θέμα μας) είχε πει "δεν θα έχουμε χρήματα να πάρουμε χαρτιά υγείας". Δεν είχε πει "δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε", "δεν θα έχουμε σαπούνια να πληθούμε", εκεί που κέντραρε ήταν στο κωλόχαρτο.
Είναι υπερβολική η αγορά κωλόχαρτου. Στο κάτω-κάτω, στην ανάγκη, οι Άνθρωποι πλένονται στον κώλο τους αντί να σκουπιστούν. Εννοώ υπερβολική, σε τρελή κατανάλωση, όχι να σταματήσουμε να το αγοράζουμε ως είδος.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ οι μισοί και βάλε από όσους δαπανούν ακραίες τιμές σε κωλόχαρτο, βάζουν καλλυντικά της πλάκας από γιουσουρούμ και ξυραφάκι μπικ στη μάπα. Ποτέ δεν το κατανόησαCavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:29 Είναι υπερβολική η αγορά κωλόχαρτου. Στο κάτω-κάτω, στην ανάγκη, οι Άνθρωποι πλένονται στον κώλο τους αντί να σκουπιστούν. Εννοώ υπερβολική, σε τρελή κατανάλωση, όχι να σταματήσουμε να το αγοράζουμε ως είδος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Tι έχει το ξυραφάκι Big?Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:31Εν τω μεταξύ οι μισοί και βάλε από όσους δαπανούν ακραίες τιμές σε κωλόχαρτο, βάζουν καλλυντικά της πλάκας από γιουσουρούμ και ξυραφάκι μπικ στη μάπα.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχω εκμαθήσει τον οργανισμό μου να χεζει μόνο το πρωί, πριν φύγω απο το σπίτι, και έχω βρει την υγεία μου.enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 19:25 Και μετά το χέσιμο μπάνιο εννοείται αν είσαι σπίτι και έχει επιβιώσει η μπανιέρα![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Έχει ένα καλό ανέκδοτο. I tried to shave with a bic recently. Got ink everywhere.Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:34Tι έχει το ξυραφάκι Big?Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:31Εν τω μεταξύ οι μισοί και βάλε από όσους δαπανούν ακραίες τιμές σε κωλόχαρτο, βάζουν καλλυντικά της πλάκας από γιουσουρούμ και ξυραφάκι μπικ στη μάπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”