αυτή η Κορίνα τύπε πρέπει να είναι η πρώην σου που ανεβάζεις και παλιούς σας διαλόγουςhellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:20Έχει διάφορες σειρές, μπορεί να έχεις δει κάποια άλλη. Οι δυο κύριες τους είναι η σειρά Anil και η Κορίνα.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:15 Τα ανιλ δεν τα έχω δει ποτέ στη ζωή μου, μάρκετ ιν θα τσεκάρω! θενξ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κωλόχαρτο;
Re: Γιατί κωλόχαρτο;
Τύπε, τί βίτσιο είναι αυτό με το κωλόχαρτο δίπλα, την ώρα που γαμάς; Σε φτιάχνει;vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:47Γενικα ποιος ο λόγος να σκουπίζεσαι με κωλοχαρτο? Εγω πλέον μόνο μωρομάντηλα και αν εχω και χρονο, τοπικό πλύσιμο καπακι. Απο κωλόχαρτο, μονο για να εχεις κανενα ρολό δίπλα στο κομοδινο την ωρα του σεχ, το καταλαβαινω.Βλήμα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:39 Άρχισαν πάλι να υπάρχουν ελλείψεις σε κωλόχαρτο. Σαπούνια υπάρχουν, σερβιέτες υπάρχουν, οδοντόβουρτσες κι οδοντόπαστες υπάρχουν, κωλόχαρτα όχι. Στην αρχή κάθε κρίσης η πρώτη έλλειψη είναι τα κωλόχαρτα. Ο Άδωνις, για να περιγράψει μια πιθανή οικονομική καταστροφή (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση, δεν είναι στο θέμα μας) είχε πει "δεν θα έχουμε χρήματα να πάρουμε χαρτιά υγείας". Δεν είχε πει "δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε", "δεν θα έχουμε σαπούνια να πληθούμε", εκεί που κέντραρε ήταν στο κωλόχαρτο.
Δεδομένου ότι, αν υπάρχει σαπούνι, μειώνεται η αναγκαιότητα του κωλόχαρτου, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς από πού προέρχεται αυτό το φετίχ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Adidas έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:18 θα έλεγα "δοκίμασε το και θα με θυμηθείς" αλλά θα ακουστεί αλλόκοτο![]()
Πάνε στο αρτοποιείο και ζητά λίγη ρε άτομο.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:44 Φτού να πάρει ο διάολος, θα εξαφανίσουν πάλι και τη μαγιά και ήθελα να κάνω πίτσα σήμερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Legalize it,hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:36Οι δεκάδες ξεκινάνε από 1,5 ευρώ και φτάνουν ως τα 6, ανάλογα την μάρκα και το βάρος. Αυτά που έχω εγώ ας πούμε ξεκινάνε στα 1,80 για τρίφυλλο 650γρ και φτάνουν στα 4 για τετράφυλλο 1200γρ.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:12Τόσο έχει το χαρτί υγείας στην Ελλάδα. Έλεος. Εσύ από πού ψωνίζεις απορώ κάθε φορά.talaipwros έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:10
https://groceries.asda.com/product/larg ... lsrc=aw.ds
Απο τσετσενο ψεκασμένο μικροπωλητή ψωνίζεις;
Αυτό που σου δείχνει ο ψεκασμένος κάτοικος του ΗΒ είναι ακριβό. Γενικά στην Αγγλία είναι αρκετά ακριβό. Σκέψου ότι σου δείχνει τελευταίας ποιότητας πολυσυσκευασία του χείριστου ΣΜ και είναι πάλι περίπου 2 φορές ακριβότερο από ό,τι στην Ελλάδα.
Hellegennes will advertise it
Dein Herz, meine Gier
Φώναζε και η μαντάμ στη λαϊκή στη γειτονιά μου:"Τρίφυλλο αρωματικό 3 ευρώ κορίτσια..." και ήταν στην ουρά κάτι φρικιά που μάλλον άλλο κατάλαβαν.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:36
... Αυτά που έχω εγώ ας πούμε ξεκινάνε στα 1,80 για τρίφυλλο 650γρ και φτάνουν στα 4 για τετράφυλλο 1200γρ.
...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπάνιο μετά το σεξ ρε γύφτοι , ιου 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
waldorf έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:44Φώναζε και η μαντάμ στη λαϊκή στη γειτονιά μου:"Τρίφυλλο αρωματικό 3 ευρώ κορίτσια..." και ήταν στην ουρά κάτι φρικιά που μάλλον άλλο κατάλαβαν.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:36
... Αυτά που έχω εγώ ας πούμε ξεκινάνε στα 1,80 για τρίφυλλο 650γρ και φτάνουν στα 4 για τετράφυλλο 1200γρ.
...
Κατακουζηνέ, εσύ;
Όλη η κάβλα είναι ρε τύπε αυτή η μυρωδιά των σωματικών υγρών μετά την φάση!
Dein Herz, meine Gier
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι ρε μπρο δεν είπα αμέσως , αλλά μετά , και αναλογα τι σκηνικά παίχτηκαν ένα μπάνιο επιβάλλεται
The business man whose master plan controls the world each day,
Να είστε και λίγο έξυπνοι ρε μαλάκες, ΔΕ ΓΑΜΑΣ - ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ.

.
.
- Cecily Anne
Και χωνόμαστε κι εμείς για σπάσιμο και του ζητάμε να μας σαπουνίσει και τα μαλλιά αυτός.enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:52 Ναι ρε μπρο δεν είπα αμέσως , αλλά μετά , και αναλογα τι σκηνικά παίχτηκαν ένα μπάνιο επιβάλλεται
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι, υπάρχει κι αυτή η λύση, γαμάς στο μπάνιο.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 17:08Και χωνόμαστε κι εμείς για σπάσιμο και του ζητάμε να μας σαπουνίσει και τα μαλλιά αυτός.enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:52 Ναι ρε μπρο δεν είπα αμέσως , αλλά μετά , και αναλογα τι σκηνικά παίχτηκαν ένα μπάνιο επιβάλλεται![]()
![]()
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εστω ρολό κουζινας ή χαρτομάντηλα ή υγρά μαντηλάκια ρε πύτε μου. Κάτι να υπαρχει άμεσα διαθέσιμο τουλάχιστον.Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:39Τύπε, τί βίτσιο είναι αυτό με το κωλόχαρτο δίπλα, την ώρα που γαμάς; Σε φτιάχνει;vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:47Γενικα ποιος ο λόγος να σκουπίζεσαι με κωλοχαρτο? Εγω πλέον μόνο μωρομάντηλα και αν εχω και χρονο, τοπικό πλύσιμο καπακι. Απο κωλόχαρτο, μονο για να εχεις κανενα ρολό δίπλα στο κομοδινο την ωρα του σεχ, το καταλαβαινω.Βλήμα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 14:39 Άρχισαν πάλι να υπάρχουν ελλείψεις σε κωλόχαρτο. Σαπούνια υπάρχουν, σερβιέτες υπάρχουν, οδοντόβουρτσες κι οδοντόπαστες υπάρχουν, κωλόχαρτα όχι. Στην αρχή κάθε κρίσης η πρώτη έλλειψη είναι τα κωλόχαρτα. Ο Άδωνις, για να περιγράψει μια πιθανή οικονομική καταστροφή (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση, δεν είναι στο θέμα μας) είχε πει "δεν θα έχουμε χρήματα να πάρουμε χαρτιά υγείας". Δεν είχε πει "δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε", "δεν θα έχουμε σαπούνια να πληθούμε", εκεί που κέντραρε ήταν στο κωλόχαρτο.
Δεδομένου ότι, αν υπάρχει σαπούνι, μειώνεται η αναγκαιότητα του κωλόχαρτου, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς από πού προέρχεται αυτό το φετίχ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απλά ενα κωλοχαρτο, χαρτομαντηλο, κατι τεσπα αμεσα διαθεσιμο διά να συμμμαζέψομεν τα πρωτα χοντράδια γλιτσοdna.