Ε υπολογιζεις ανα οικογένεια και διαιρείς. Θα αρχισω να μετραω αν θελετε πιο ακρίβειαCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:28Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε μεταξύ άντρα και γυναίκας ρε συ. Είναι άλλη η κατανάλωση στο κατούρημα, άσε την περίοδο.Zarkadaki έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:26Δεν ξέρω αν έχουν κάνει σωστή δουλειά, έχουμε και τα κατουρήματα, είναι υπολογισμένα άραγε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:14 Ότι τώρα έχετε κάτσει να μετρήσετε χεσίματα ανα ρολό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κωλόχαρτο;
-
talaipwros
Re: Γιατί κωλόχαρτο;
Λέγε τέτοια να πεταχτεί κανένας τώρα να πει: ξέρεις τι μου έχεις στοιχίσει σε κολώχαρτο;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:28Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε μεταξύ άντρα και γυναίκας ρε συ. Είναι άλλη η κατανάλωση στο κατούρημα, άσε την περίοδο.Zarkadaki έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:26Δεν ξέρω αν έχουν κάνει σωστή δουλειά, έχουμε και τα κατουρήματα, είναι υπολογισμένα άραγε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:14 Ότι τώρα έχετε κάτσει να μετρήσετε χεσίματα ανα ρολό;
- hellegennes
Οι δεκάδες ξεκινάνε από 1,5 ευρώ και φτάνουν ως τα 6, ανάλογα την μάρκα και το βάρος. Αυτά που έχω εγώ ας πούμε ξεκινάνε στα 1,80 για τρίφυλλο 650γρ και φτάνουν στα 4 για τετράφυλλο 1200γρ.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:12Τόσο έχει το χαρτί υγείας στην Ελλάδα. Έλεος. Εσύ από πού ψωνίζεις απορώ κάθε φορά.talaipwros έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:10https://groceries.asda.com/product/larg ... lsrc=aw.dsCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:07
Κάτσε ρε πώς γίνεται, εγώ πληρώνω την 8δα χαρτιού 3-6 ευρώ (ανάλογα τη μάρκα) και πενήντα χεσήματα δε νομίζω ότι καλύπτει.Μήπως δεν σκουπίζεσαι καλά;
Απο τσετσενο ψεκασμένο μικροπωλητή ψωνίζεις;
Αυτό που σου δείχνει ο ψεκασμένος κάτοικος του ΗΒ είναι ακριβό. Γενικά στην Αγγλία είναι αρκετά ακριβό. Σκέψου ότι σου δείχνει τελευταίας ποιότητας πολυσυσκευασία του χείριστου ΣΜ και είναι πάλι περίπου 2 φορές ακριβότερο από ό,τι στην Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Καραμελίτσα
Είχα πάντα την απορία ποιος αγοράζει γερμανικό κωλόχαρτο, κανείς δεν το αγοράζει όσο είμαι εγώ μπροστά στο σουπερμάρκετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:22 Να εγώ αυτά παίρνω, ο Γαλαξίας τα κατεβάζει τακτικά στα 2.56.
https://www.skroutz.gr/s/22494451/Zewa- ... CE%AC.html
Z
Υπάρχουν και τα δέντρα.
- Cecily Anne
Kι εγώ έχεζα στην Αγγλία φίλε μου και θυμάμαι τί χάλαγα στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν είχα κάνει έρευνα αγοράς σε αποθήκες και τέτοια, σίγουρα ήταν πιο ακριβό από Ελλάδα, αλλά επειδή μιλάμε για μια δεκαετία πίσω, δεν ανακατεύομαι να συγκρίνω. Στην Ιταλία που ξέρω πάνω κάτω τα ίδια δίνω με την Ελλάδα.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:36Οι δεκάδες ξεκινάνε από 1,5 ευρώ και φτάνουν ως τα 6, ανάλογα την μάρκα και το βάρος. Αυτά που έχω εγώ ας πούμε ξεκινάνε στα 1,80 για τρίφυλλο 650γρ και φτάνουν στα 4 για τετράφυλλο 1200γρ.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:12Τόσο έχει το χαρτί υγείας στην Ελλάδα. Έλεος. Εσύ από πού ψωνίζεις απορώ κάθε φορά.talaipwros έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:10
https://groceries.asda.com/product/larg ... lsrc=aw.ds
Απο τσετσενο ψεκασμένο μικροπωλητή ψωνίζεις;
Αυτό που σου δείχνει ο ψεκασμένος κάτοικος του ΗΒ είναι ακριβό. Γενικά στην Αγγλία είναι αρκετά ακριβό. Σκέψου ότι σου δείχνει τελευταίας ποιότητας πολυσυσκευασία του χείριστου ΣΜ και είναι πάλι περίπου 2 φορές ακριβότερο από ό,τι στην Ελλάδα.
Είναι εξαγορασμένη από Σουηδικό Όμιλο. Και τί να βάλω, στρατσόχαρτο Γλάρος;;; Για πες καμιά ελληνική καλή να την έχω υπόψιν.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:47Είχα πάντα την απορία ποιος αγοράζει γερμανικό κωλόχαρτο, κανείς δεν το αγοράζει όσο είμαι εγώ μπροστά στο σουπερμάρκετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:22 Να εγώ αυτά παίρνω, ο Γαλαξίας τα κατεβάζει τακτικά στα 2.56.
Έχεις δίκιο, διότι αν υπολογίσουμε και σερβιέτεςZarkadaki έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:33
Λέγε τέτοια να πεταχτεί κανένας τώρα να πει: ξέρεις τι μου έχεις στοιχίσει σε κολώχαρτο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 06 Νοέμ 2020, 16:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Λμαο σιγά μην ξέρω τι χώρα είναι. Την ποιότητα κρίνω.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:47Είχα πάντα την απορία ποιος αγοράζει γερμανικό κωλόχαρτο, κανείς δεν το αγοράζει όσο είμαι εγώ μπροστά στο σουπερμάρκετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:22 Να εγώ αυτά παίρνω, ο Γαλαξίας τα κατεβάζει τακτικά στα 2.56.
μπορεί να συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει και με τα προφυλακτικά, δηλαδή ντρέπονται να το αδράξουν μπροστά σου και περιμένουν να γυρίσεις πλάτηΚαραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:47Είχα πάντα την απορία ποιος αγοράζει γερμανικό κωλόχαρτο, κανείς δεν το αγοράζει όσο είμαι εγώ μπροστά στο σουπερμάρκετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:22 Να εγώ αυτά παίρνω, ο Γαλαξίας τα κατεβάζει τακτικά στα 2.56.
- Cecily Anne
Adidas έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:04μπορεί να συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει και με τα προφυλακτικά, δηλαδή ντρέπονται να το αδράξουν μπροστά σου και περιμένουν να γυρίσεις πλάτηΚαραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:47Είχα πάντα την απορία ποιος αγοράζει γερμανικό κωλόχαρτο, κανείς δεν το αγοράζει όσο είμαι εγώ μπροστά στο σουπερμάρκετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:22 Να εγώ αυτά παίρνω, ο Γαλαξίας τα κατεβάζει τακτικά στα 2.56.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Από ελληνικές είναι πολύ καλή η βιομηχανία Δράμας, η ANIL.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:58 Είναι εξαγορασμένη από Σουηδικό Όμιλο. Και τί να βάλω, στρατσόχαρτο Γλάρος;;; Για πες καμιά ελληνική καλή να την έχω υπόψιν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:06Adidas έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:04μπορεί να συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει και με τα προφυλακτικά, δηλαδή ντρέπονται να το αδράξουν μπροστά σου και περιμένουν να γυρίσεις πλάτηΚαραμελίτσα έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:47
Είχα πάντα την απορία ποιος αγοράζει γερμανικό κωλόχαρτο, κανείς δεν το αγοράζει όσο είμαι εγώ μπροστά στο σουπερμάρκετ.Και στο ταμείο τί κάνουν; Περιμένουν να κλείσει το κατάστημα, για να πάνε τελευταίοι;
εξαρτάται, αν είναι γερμανικό κωλόχαρτο και υπάρχει κοντά κανένας κωλντρον/συς απλώς βάζεις πάνω στο λογότυπο μια σοκολατίτσα να το κρύψεις στην ουρά
αν είναι προφυλακτικά, και έχεις δίπλα σου ένα διψασμένο μιλφόνι, το βάζεις πάνω πάνω, αν έχεις την α-μπεε που θα θεωρήσει ότι κάνεις επίδειξη πατριαρχίας, κρύβεσαι
market in το ιδιωτικης ετικετας το μπλε τριφυλλο, 10άδα 2,99, μια καθημερινή συγκεκριμένη έχει και έκπτωση, καλύτερη σχέση βάρους τιμής απαλότηταςCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 15:58
Είναι εξαγορασμένη από Σουηδικό Όμιλο. Και τί να βάλω, στρατσόχαρτο Γλάρος;;; Για πες καμιά ελληνική καλή να την έχω υπόψιν.
- Cecily Anne
Τα ανιλ δεν τα έχω δει ποτέ στη ζωή μου, μάρκετ ιν θα τσεκάρω! θενξ
θα έλεγα "δοκίμασε το και θα με θυμηθείς" αλλά θα ακουστεί αλλόκοτο 
- hellegennes
Έχει διάφορες σειρές, μπορεί να έχεις δει κάποια άλλη. Οι δυο κύριες τους είναι η σειρά Anil και η Κορίνα.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 16:15 Τα ανιλ δεν τα έχω δει ποτέ στη ζωή μου, μάρκετ ιν θα τσεκάρω! θενξ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,