Λοξίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:16Τι Κοραλ Σουεπς και παπαριές ρε...αυτά είναι για τους Λούληδες...Χαοτικός έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 00:08 Εσύ που είσαι και παλιός. Πες μου ότι δεν θυμάσαι την Κοράλ Σουέπς (ή ότι την είχες ακουστά αλλά δεν έδωσες σημασία) να σε βρίσω!![]()
Ταμ Ταμ, Μπυράλ, Λουξ, ΕΨΑ, ΦΗΜΗ...και κάποια άλλα αναψυkτικά που δεν θυμάμαι.
Βρίσε ελεύθερα...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
AB Bασιλοπουλος ..και του πουλιου το γαλα!
Re: AB Bασιλοπουλος ..και του πουλιου το γαλα!
Ου ρε νέουλα...
Τα σκεύη δεν τα πηγαίναμε. Πέρναγε ο γανωματής από τις γειτονιές.
Αυτό λέω ρε μπάμια. Ο τροχατζής για τα ψαλίδια, Ο Αυγά φρέσκα, καρεκλάς, γιαοοοο... ρτάς, Μέχρι και ο πατσατζής πέρναγε
"Έχω ένα ποδαράκι για...
μοσχαρίσιο του γάλακτος.
Έχω ένα πατσά,
μοσχαρίσιο καθαρισμένο!"
Αυτό ήταν το τραγουδάκι που έλεγε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εντάξει ρε μπάρμπα...Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:40 Αυτό λέω ρε μπάμια. Ο τροχατζής για τα ψαλίδια, Ο Αυγά φρέσκα, καρεκλάς, γιαοοοο... ρτάς, Μέχρι και ο πατσατζής πέρναγε
"Έχω ένα ποδαράκι για...
μοσχαρίσιο του γάλακτος.
Έχω ένα πατσά,
μοσχαρίσιο καθαρισμένο!"
Αυτό ήταν το τραγουδάκι που έλεγε.
Λοξίας έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:45Εντάξει ρε μπάρμπα...Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:40 Αυτό λέω ρε μπάμια. Ο τροχατζής για τα ψαλίδια, Ο Αυγά φρέσκα, καρεκλάς, γιαοοοο... ρτάς, Μέχρι και ο πατσατζής πέρναγε
"Έχω ένα ποδαράκι για...
μοσχαρίσιο του γάλακτος.
Έχω ένα πατσά,
μοσχαρίσιο καθαρισμένο!"
Αυτό ήταν το τραγουδάκι που έλεγε.![]()
Ωραίες ζεστές κι ανθρώπινες καταστάσεις. Θα ήταν η τελειότερη εποχή αν είχαν τον πολιτισμό που να επιτρέπει τα βράδια να περνάει από τη γειτονιά και η πλανόδια πουτάνα. Την φωνάζεις, κάνεις τη δουλειά σου δέκα λεπτάκια πάει στον απέναντι μετά κ.ο.κ.
Κάνει το μεροκάματο η γυναίκα κοιμάσαι κι εύ μια χαρά να πας στη δουλίτσα αύριο.
- hellegennes
Είπε ο Λοξίας, αφού πόσταρε 5 μάρκες που πουλούσαν αναψυκτικά τίγκα στα συντηρητικά (κατά πάσα πιθανότητα καρκινογόνα, που απαγορεύτηκαν αργότερα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:23Είπε ο Λοξίας, αφού πόσταρε 5 μάρκες που πουλούσαν αναψυκτικά τίγκα στα συντηρητικά (κατά πάσα πιθανότητα καρκινογόνα, που απαγορεύτηκαν αργότερα).
Εν τω μεταξύ η ΕΨΑ και η ΛΟΥΞ είναι εντελώς μεταπασόκ δημιουργήματα. Να λεγε τίποτα iris, Φιξ γκαζόζα. Μας κάνει και τον παλιό με καύχημα.
- Καραμελίτσα
Από αρχαία αναψυκτικά το μόνο που μου αρέσει είναι οι τσιτσιμπύρες.
Z
ΕΨΑ. Έτος ίδρυσης 1924. Παραγωγή λεμονάδας και διάθεσή της στην Ελληνική αγορά το 1937.Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:30 Εν τω μεταξύ η ΕΨΑ και η ΛΟΥΞ είναι εντελώς μεταπασόκ δημιουργήματα. Να λεγε τίποτα iris, Φιξ γκαζόζα. Μας κάνει και τον παλιό με καύχημα.
ΛΟΥΞ. Έτος ίδρυσης 1950. Παραγωγή αναψυκτικών και διάθεσή τους στην αγορά το 1955.
Ό,τι άλλο θέλετε να μάθετε, μην διστάσετε να ρωτήσετε...
Χαίρομαι που οι χημικές αναλύσεις το 1950 και το 1960 είχαν δείξει αυτά τα καρκινογόνα συντηρητικά.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:23 Είπε ο Λοξίας, αφού πόσταρε 5 μάρκες που πουλούσαν αναψυκτικά τίγκα στα συντηρητικά (κατά πάσα πιθανότητα καρκινογόνα, που απαγορεύτηκαν αργότερα).
Δεν το ήξερα το 1960 και έπινα ρε γαμώτο...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σήμερα πήγα στον Βασιλόπουλο. Δεν είχε καθόλου κόσμο. Ήταν μια μουνάρα που περιέργως την πετύχαινα σε κάθε διάδρομο. Όποτε την έβλεπα έκανα αυτό:
Σωστά τα λες, τι λιντλ τι Βασιλόπουλος. Τέτοιες ειδήσεις απαντούν στην προτροπή "στηρίζετε το Ελληνικό κεφάλαιο". Το κεφάλαιο είναι ένα και στ' αρχίδια του μας γράφει. Μόνο που κι οι υποστηρικτές της άποψης "τώρα οι επιχειρήσεις χρειάζονται πλάτες και θα έπρεπε να δράσουν με αυταπάρνηση οι εργαζόμενοι" πρέπει να έχουν τέτοιες ειδησούλες υπόψιν τους, όταν τα λένε να θυμούνται πού μας γράφουν κι οι επιχειρήσεις.
Έλα ρε! Μλκ μου εγώ το 2000 την έμαθα την ΕΨΑΛοξίας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 09:24ΕΨΑ. Έτος ίδρυσης 1924. Παραγωγή λεμονάδας και διάθεσή της στην Ελληνική αγορά το 1937.Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:30 Εν τω μεταξύ η ΕΨΑ και η ΛΟΥΞ είναι εντελώς μεταπασόκ δημιουργήματα. Να λεγε τίποτα iris, Φιξ γκαζόζα. Μας κάνει και τον παλιό με καύχημα.
ΛΟΥΞ. Έτος ίδρυσης 1950. Παραγωγή αναψυκτικών και διάθεσή τους στην αγορά το 1955.
Ό,τι άλλο θέλετε να μάθετε, μην διστάσετε να ρωτήσετε...![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ελα ρε δεν ηξερες το ανεκδοτο με τον Τζορνταννπιυ κανει διαφημιστικό για την εψα ,ντριμπλαρει ,παταει στην γραμμη φαουλ κσρφωνει και γωναζει εψαα και απανται το γήπεδο ,χτυπσες?Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 23:32Έλα ρε! Μλκ μου εγώ το 2000 την έμαθα την ΕΨΑΛοξίας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 09:24ΕΨΑ. Έτος ίδρυσης 1924. Παραγωγή λεμονάδας και διάθεσή της στην Ελληνική αγορά το 1937.Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:30 Εν τω μεταξύ η ΕΨΑ και η ΛΟΥΞ είναι εντελώς μεταπασόκ δημιουργήματα. Να λεγε τίποτα iris, Φιξ γκαζόζα. Μας κάνει και τον παλιό με καύχημα.
Ό,τι άλλο θέλετε να μάθετε, μην διστάσετε να ρωτήσετε...![]()
ΟΚ έσφαλα παραδέχομαι. Αλλά κι εσύ δεν θα τη σκαπουλάρεις από κριτική. Αφού είναι παλιές ελληνικές εταιρείες εσύ γιατί έπαιρνες φάντα ρε Μονή
![]()
![]()
Ποια φάντα ρε Μονή Πετράκη;Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 23:32 Έλα ρε! Μλκ μου εγώ το 2000 την έμαθα την ΕΨΑΟΚ έσφαλα παραδέχομαι. Αλλά κι εσύ δεν θα τη σκαπουλάρεις από κριτική. Αφού είναι παλιές ελληνικές εταιρείες εσύ γιατί έπαιρνες φάντα ρε Μονή
![]()
![]()
Πάρε ένα γλυφιτζούρι του 1960...

...να σταματήσεις την γκρίνια...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 399 Προβολές