!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Θα επρεπε να γινω Ρουμανος"

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: "Θα επρεπε να γινω Ρουμανος"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

plouf έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 13:49
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 13:39
plouf έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 12:46 Ολος ο καλος κοσμος εδω στο νημα βλεπω.
Για κι από μένα. Στηρίζω κι εγώ και διαλέγω τι δρόμο της πίστης. Δεν θέλουμε φλώρικες εκκλησίες εμείς. Θέλουμε εκκλησία που να στηρίζει χούντες, και να καταριέται εθνικοαπελευθερωτικπές επαναστάσεις.
Ετσι ειναι τα πραγματα.Αληθεια ποτε ειπαμε οτι οι παπαδες θα ψελνουν στην νεα ελληνικη?Γυναικες κληρικοι θα υπαρχουν?Αντε πεστα αυτα στους αιλυναις. :lol:
Ή και άφυλα ιερείς.

Καί τί είναι η θρησκεία ρε σεις ώστε να "εκμοντερινιστεί" η εκκλησία; Θρησκεία σημαίνει δόγμα.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Η αλλαγή δόγματος είναι προσωπική επιλογή του καθενός, δεν ξέρω γιατί το διατυμπανίζει, μάλλον πρόκειται για ατενσιον χορ.
Βέβαια η σεμνότητα είναι κάτι που λείπει από τους ορθόδοξους, σαν τους φαρισαίους όταν πρόσφεραν ήθελαν ο κόσμος να τους κοιτάει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Βινόσαυρος έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:47 Η αλλαγή δόγματος είναι προσωπική επιλογή του καθενός, δεν ξέρω γιατί το διατυμπανίζει, μάλλον πρόκειται για ατενσιον χορ.
Βέβαια η σεμνότητα είναι κάτι που λείπει από τους ορθόδοξους, σαν τους φαρισαίους όταν πρόσφεραν ήθελαν ο κόσμος να τους κοιτάει.
Δεν αλλαξε δογμα (ακομα).Απλα βλεπει την καταντια της δικης του εκκλησιας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Σύμφωνοι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 »

under έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:48
Βινόσαυρος έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:47 Η αλλαγή δόγματος είναι προσωπική επιλογή του καθενός, δεν ξέρω γιατί το διατυμπανίζει, μάλλον πρόκειται για ατενσιον χορ.
Δεν αλλαξε δογμα (ακομα).Απλα βλεπει την καταντια της δικης του εκκλησιας.
Η καθολική εκκλησία αυξάνεται και πληθύνεται.Αντιμετωπίζει ένα εσωτερικό εχθρό,εντός του δυτικού ιουδαιοχριστιανικού κόσμου,που ακούει στο όνομα ευαγγελισμός και την κτυπάει κυρίως σε μη-λευκούς ή μιγάδες της νοτίου αμερικής.Καμία κατάντια δεν υπάρχει,το μόνο χριστιανικό δόγμα που χάνει υποστηρικτές σήμερα σε σχέση με πενήντα ή εκατό χρόνια πίσω είναι το ανατολικό ορθόδοξο.Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει βέβαια.Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως...
Άβαταρ μέλους
under

Heritage86 έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:21 Η καθολική εκκλησία αυξάνεται και πληθύνεται.Αντιμετωπίζει ένα εσωτερικό εχθρό,εντός του δυτικού ιουδαιοχριστιανικού κόσμου,που ακούει στο όνομα ευαγγελισμός και την κτυπάει κυρίως σε μη-λευκούς ή μιγάδες της νοτίου αμερικής.Καμία κατάντια δεν υπάρχει,το μόνο χριστιανικό δόγμα που χάνει υποστηρικτές σήμερα σε σχέση με πενήντα ή εκατό χρόνια πίσω είναι το ανατολικό ορθόδοξο.Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει βέβαια.Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως...
Θα επρεπε να διαβασεις το αρθρο.
Δεν εχω κανενα λογο να δυσφημισω την καθολικη εκκλησια.
Αυτα που ανεβαζω κατα καιρους ειναι λογια καθολικων.
Θυμαμαι πριν ενα χρονο περιπου ειχα ανεβασει δηλωσεις καθολικων δημοσιογραφων που δηλωναν οτι το εκ του νομου 0,08% της φορολογιας τους το εδιναν στην ορθοδοξη εκκλησια και οχι στην καθολικη.
Heritage86

under έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:27
Heritage86 έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:21 Η καθολική εκκλησία αυξάνεται και πληθύνεται.Αντιμετωπίζει ένα εσωτερικό εχθρό,εντός του δυτικού ιουδαιοχριστιανικού κόσμου,που ακούει στο όνομα ευαγγελισμός και την κτυπάει κυρίως σε μη-λευκούς ή μιγάδες της νοτίου αμερικής.Καμία κατάντια δεν υπάρχει,το μόνο χριστιανικό δόγμα που χάνει υποστηρικτές σήμερα σε σχέση με πενήντα ή εκατό χρόνια πίσω είναι το ανατολικό ορθόδοξο.Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει βέβαια.Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως...
Θα επρεπε να διαβασεις το αρθρο.
Δεν εχω κανενα λογο να δυσφημισω την καθολικη εκκλησια.
Αυτα που ανεβαζω κατα καιρους ειναι λογια καθολικων.
Θυμαμαι πριν ενα χρονο περιπου ειχα ανεβασει δηλωσεις καθολικων δημοσιογραφων που δηλωναν οτι το εκ του νομου 0,08% της φορολογιας τους το εδιναν στην ορθοδοξη εκκλησια και οχι στην καθολικη.
Επομένως αγαπητέ χίτη(κρίνω εκ της εικόνας που χρησιμοποιείς),καλό θα ήταν να αφήσεις τους χριστιανούς του δυτικού δόγματος να πορευτούν όπως αυτοί το επιθυμούν και να συνεχίσεις να τους επευφημείς,όπως δηλώνεις ότι κάνεις.Το ότι κρύπτο ή ανοικτά φασίστες αρθρογραφούν κατά καιρούς υπέρ της ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας,δε σημαίνει κάνει το ιδιαίτερο.Πιο πολύ αντι-διαμαρτυρόμενους θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις και να το δεις ως μια ενδοδυτική θρησκευτικοπολιτική διαμάχη.Δεν έχει να κάνει με αγάπη και θαυμασμό για τους ακόλουθους του ανατολικού δόγματος,που επαναλαμβάνω απαρτίζεται είτε από κρυπτο είτε από ανοικτά ουνίτες.
Ας γίνει λοιπόν η εκκλησία αυτό που θα έπρεπε,ας πάψει να είναι βαστάζος των πλουτοκρατών παλιανθρώπων όπως κάνει από τον κωνσταντίνο και μετά,ας απαλλαγεί από κρυπτοομοφυλόφιλους ανθρώπους και μετά εγώ πρώτος θα ταχθώ στην υπηρεσία της.
Ως τότε,μόνο χίτες θα έχει για πιστούς...και πάσης λογής εχθρούς του Χριστού.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
under

Heritage86 έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 18:41 Επομένως αγαπητέ χίτη(κρίνω εκ της εικόνας που χρησιμοποιείς),καλό θα ήταν να αφήσεις τους χριστιανούς του δυτικού δόγματος να πορευτούν όπως αυτοί το επιθυμούν και να συνεχίσεις να τους επευφημείς,όπως δηλώνεις ότι κάνεις.Το ότι κρύπτο ή ανοικτά φασίστες αρθρογραφούν κατά καιρούς υπέρ της ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας,δε σημαίνει κάνει το ιδιαίτερο.Πιο πολύ αντι-διαμαρτυρόμενους θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις και να το δεις ως μια ενδοδυτική θρησκευτικοπολιτική διαμάχη.Δεν έχει να κάνει με αγάπη και θαυμασμό για τους ακόλουθους του ανατολικού δόγματος,που επαναλαμβάνω απαρτίζεται είτε από κρυπτο είτε από ανοικτά ουνίτες.
Ας γίνει λοιπόν η εκκλησία αυτό που θα έπρεπε,ας πάψει να είναι βαστάζος των πλουτοκρατών παλιανθρώπων όπως κάνει από τον κωνσταντίνο και μετά,ας απαλλαγεί από κρυπτοομοφυλόφιλους ανθρώπους και μετά εγώ πρώτος θα ταχθώ στην υπηρεσία της.
Ως τότε,μόνο χίτες θα έχει για πιστούς...και πάσης λογής εχθρούς το Χριστού.
Αυτά.
Δεν επευφημησα κανενα,δεν δυσφημησα κανεναν.
Τα περι φασιστων αρθρογραφων ειναι για γελια.
Heritage86

under έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 18:44
Heritage86 έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 18:41 Επομένως αγαπητέ χίτη(κρίνω εκ της εικόνας που χρησιμοποιείς),καλό θα ήταν να αφήσεις τους χριστιανούς του δυτικού δόγματος να πορευτούν όπως αυτοί το επιθυμούν και να συνεχίσεις να τους επευφημείς,όπως δηλώνεις ότι κάνεις.Το ότι κρύπτο ή ανοικτά φασίστες αρθρογραφούν κατά καιρούς υπέρ της ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας,δε σημαίνει κάνει το ιδιαίτερο.Πιο πολύ αντι-διαμαρτυρόμενους θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις και να το δεις ως μια ενδοδυτική θρησκευτικοπολιτική διαμάχη.Δεν έχει να κάνει με αγάπη και θαυμασμό για τους ακόλουθους του ανατολικού δόγματος,που επαναλαμβάνω απαρτίζεται είτε από κρυπτο είτε από ανοικτά ουνίτες.
Ως τότε,μόνο χίτες θα έχει για πιστούς...και πάσης λογής εχθρούς το Χριστού.
Αυτά.
Δεν επευφημισα κανενα,δεν δυσφημισα κανεναν.
Τα περι φασιστων αρθρογραφων ειναι για γελια.
Δεν είναι καθόλου για γέλια.Οι καθολικοί εδώ και καιρό έχουν ανοίξει διαύλους με το ρώσσικο πατριαρχείο με απώτερο στόχο το διπλάρωμα των ορθοδόξων για να κτυπήσουν τους διαμαρτυρόμενους.Και μπορείς να καταλάβεις ποιος θα είναι το θηλυκό και ποιος το αρσενικό σ'αυτή τη σχέση αγάπης και φιλίας που προτείνουν οι παπικοί.Η ιστορία είναι ο καλύτερος μάντης σ'αυτές τις περιπτώσεις.
Το αν είναι φασίστες ή όχι (πρόσεξε,δεν τους αποκαλώ φασιστές και έχω λόγο),μπορείς να το δεις από το σε ποιες σελίδες δημοσιεύουν.Στα ρώσσικα μέρη αρθρογραφούν συχνά πυκνά στην αγγλική,αν γνωρίζεις μπορείς να τους διαβάσεις.Επίσης δεν το ανέφερα ως κάτι αρνητικό,ούτε να είσαι φασίστας,ούτε φασιστής.Δικαίωμά του του καθενός.
Άβαταρ μέλους
under

Εγω φιλε ανεβασα συγκεκριμενο αρθρο απο σ/κ εκδοση ιταλικης μαλλον liberal εφημεριδας στην οποια
Δεν ειναι αρθρο απο περιεργη σελιδα.Ουτε αυτο,ουτε το περυσινο.
Heritage86

under έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 18:52 Εγω φιλε ανεβασα συγκεκριμενο αρθρο απο σ/κ εκδοση ιταλικης μαλλον liberal εφημεριδας στην οποια
Δεν ειναι αρθρο απο περιεργη σελιδα.Ουτε αυτο,ουτε το περυσινο.
Ωραία λοιπόν,επειδή ΘΑ έπρεπε να γίνει ρουμάνος ο συντάκτης,ας μας γράψει και ένα δεύτερο αρθράκι για ΟΤΑΝ γίνει.
Επαναλαμβάνω ΟΤΑΝ,δλδ. ΟΤΕ και ΑΝ.
Τα σέβη μου.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Για το μεγεθυμένο έχεις κάποια πηγή ή ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει;

Ρωτάω επειδή τα στοιχεία που βρίσκω σε διαψεύδουν και πολύ! :g030:

Εικόνα
http://www.pewresearch.org/fact-tank/20 ... ard-march/

Ο χριστιανισμός εγκαταλείπει την σπουδαγμένη Δύση και πάει να πουλήσει ελπίδα στους απελπισμένους της Γης.

+

Όσο για τους ορθόδοξους:

Εικόνα
http://www.pewresearch.org/fact-tank/20 ... -religion/

Ερζάτζ χριστιανοί είναι!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ποιούς αποκαλείς φασίστες Heritage, δεν έχω καταλάβει, τον συνομιλητή σου ή τον άνθρωπο του εν λόγω δημοσιεύματος?

Επίσης, δεν κατάλαβα, από την μια φαίνεσαι σαν υπέρμαχος της "Καθολικής Εκκλησίας" και από την άλλη κατηγορείς τους Ορθοδόξους για σχέσεις με την Ουνία η οποία είναι ο δούρειος ίππος των Καθολικών? Σαν μπερδεμένα τα γράφεις. Αν εννοείς οτι οι παππικοί (αρχής γεννομένης με τους Ιησουίτες), με δόλια μέσα, προσπαθούν εδώ και αιώνες να αλώσουν τον Ορθόδοξο κόσμο, προσυπογράφω εννοείται αγαπητέ, γεια στο στόμα σου!

Δεν ξέρω αν έχεις, μιας και μοιάζεις να έχεις γνώση επί του θέματος, και κάποια γνώμη να μας πεις για τον ρόλο των Ουνιτών στην σύγχρονη και σημερινή Ουκρανία ας πούμε.Θα με ενδιέφερε η ματιά σου στο θέμα.

ΥΓ: εγώ βλέπω τον Πάπα Ρώμης να διπλαρώνει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, αυτό πώς σου ξέφυγε?

ΥΓ2: επίσης, και αν επιτρέπεται, δεν είμαι σίγουρη ποιάς ομολογίας είσαι (αν είσαι κάποιας)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Heritage86

Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 20:08
Για το μεγεθυμένο έχεις κάποια πηγή ή ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει;

Ρωτάω επειδή τα στοιχεία που βρίσκω σε διαψεύδουν και πολύ! :g030:

Εικόνα
http://www.pewresearch.org/fact-tank/20 ... ard-march/

Ο χριστιανισμός εγκαταλείπει την σπουδαγμένη Δύση και πάει να πουλήσει ελπίδα στους απελπισμένους της Γης.

+

Όσο για τους ορθόδοξους:

Εικόνα
http://www.pewresearch.org/fact-tank/20 ... -religion/

Ερζάτζ χριστιανοί είναι!
.
Ναι,μιας και το ζητάς μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα της pewglobal με τους κατάλληλους όρους στη βάση δεδομένων τους.
Για χριστιανισμό και απελπισμένους δεν έχω να απαντήσω κάτι,αν δεν είσαι απελπισμένος καλό για σένα,είναι εξ ορισμού θρησκεία που απευθύνεται σε καταπονημένους ανθρώπους.Δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό,δε σε υποχρεώνει κανένας να παρακολουθείς μυστήρια και τα συναφή.
Δε γνωρίζω κατά πόσον είναι ευσεβείς και φιλακόλουθοι οι ορθόδοξοι γενικώς,γνωρίζω όμως ότι στη χώρα του 97% ελλήνων χριστιανών παρατηρώ από την προσωπική μου εμπειρία και τα υψηλά ποσοστά βλασφημίας από θρήσκους-άθρησκους με μεγάλη ομοψυχία.Για εκτρώσεις και άλλα παραβατικά ήθη,χριστιανούς τοκογλύφους και πολλά άλλα δεν είναι ανάγκη να πω κάτι.
Όπως και νάχει,εγώ πιστεύω ότι εσύ όπως και ο αδερφός εν Χριστώ χίτης που άνοιξε το νήμα,είστε σίγουρα υπέροχοι άνθρωποι και αληθινό κόσμημα για την ελληνική κοινωνία.
Ευλογείτε.
Άβαταρ μέλους
under

Ο καθενας με τον πονο του.
Νημα θρησκειολογιας που δεν θα πεταχτει ο Νανδρος σαν τον τσιοκο δεν νοειται.
Νημα θρησκειολογιας που δεν θα πεταχτει καποιος ασχετος να μιλησει για φασιστες δεν νοειται.
Για γελια και για κλαμματα :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”