Εγώ δεν τρολάρω. Ξέχασες.sys3x έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:59Έτσι ακριβώς γίνεται το σωστό, αλτρουιστικό, διδαχτικό τρολλάριζμα, άμπαλ@.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:03Αντικοινωνικότητα 1000%Λοξίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:56 Εχτές έχω βγει από το σπίτι να πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ. Φοράω την μάσκα μου.
Όπως βγαίνω από ένα στενό στον κεντρικό δρόμο (που εκεί κάνει στροφή), στην απέναντι πλευρά του στενού είναι ένας παππούς, πιο μπούμερ από εμένα, που δεν φοράει μάσκα.
Περιμένοντας να περάσουν τα αυτοκίνητα, τον κόβω που με κοιτάζει και χασκογελάει και κάτι μουρομουράει δείχνοντας την μάσκα μου.
Μόλις περνάω απέναντι, του λέω:
- "Τι χασκογελάς παππού (είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα βέβαια...), για την μάσκα που φοράω; Έχεις 150 ευρώ;"
- Ε τι;", ρωτάει.
- "Λέω, έχεις 150 ευρώ στην τσέπη σου; διότι κατεβαίνουν δυο μπάτσοι και κάνουν έλεγχο. Νά τοι!", λέω και του δείχνω την στροφή του κεντρικού δρόμου, όπου δεν μπορεί να δει πιο πίσω.
Για πότε έκανε μεταβολή και άρχισε να τρέχει αντίθετα! Ούτε ο Μπολτ να ήταν...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
άλλα επίπεδα μπουμερισμού
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: άλλα επίπεδα μπουμερισμού
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Πες τους τα να μην τους τα πω...πατησιωτης έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:30 Oι μπούμερς στον καιρό τους είχαν πολύ χειρότερη γνώμη για τους γονείς τους.Ο όρος "χάσμα των γενεών" εφευρέθηκε τότε.Το ίδιο και το σλόγκαν never trust anybody over thirty.![]()
Mε τον καιρό όμως βλέπεις ότι οι άνθρωποι είναι δημιούργημα της εποχής τους.
https://www.public-cyprus.com.cy/produc ... 1101035pp/
Το πως έβλεπα/έκρινα εγώ τον πατέρα μου, δεν έχει καμία σχέση με το πως βλέπουν/κρίνουν οι κόρες μου εμένα (38χρονες).
Το τι μπινελίκωμα έφαγα (27 χρονών), από έναν συνομίληκο χρωματοπώλη επειδή άκουσα έναν τότε μπάρμπα και πέρασα ασβέστη νερωμένο την ταράτσα για δροσιά το καλοκαίρι, δεν λέγεται...
- Ρε συ αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και εσύ τους ακούς;
πατησιωτης έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:49Μα δεν έχει επιστημονική αξία πέρα από την κοινωνιολογική.Δηλαδή επειδή αλλιώς μεγαλώνει κάποιος μέσα στον πόλεμο που πάει στο μέτωπο και αλλιώς σε εποχή αφθονίας ή αεργίας δημιουργούνται διαφορετικά ήθη και έθιμα που διαχωρίζουν τις γενιές στις απόψεις και τις συνήθειές τους.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:44 Εγώ το εννοώ από τη σκοπιά του επιστήμονα.
Έχει βγει κανένας Ευρωπαίος ερευνητής να ασχοληθεί με αυτό το hearsay;
Για να πω και την απολογία των κακομαθημένων μπούμερ όταν μεγαλωνεις σε εποχή ειρήνης και διαρκούς ανάπτυξης νομίζεις ότι έτσι είναι ο κόσμος και τα δικαιούσαι όλα.Μετά αλλάζει το τροπάριο και προσαρμόζεσαι αλλιώς.
Είναι καθαρά θέμα χρονολογίας γέννησης εάν θα σε πάρουν στον πόλεμο ή εάν θα σε διορίσει ο Παπανδρέου στο δημόσιο ή θα πέσεις σε μνημόνιο.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 19:00Δίκαια μου απάντησες.πατησιωτης έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:57Εάν είνα πολιτικός ή δημοσκόπος πρέπει να λάβει υπ όψιν του τις διάφορες ιδέες που κυκλοφορούν στις διάφορες ηλικίες για να μετρήσει ψήφους.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:52 Αυτό που λέω είναι ότι είναι εκλαικευμένη κοινωνιολογία. Γιατί ένας ορθολογιστής να ασχολείται με αυτό;Κατά τα λοιπά δεν έχει αξία ή έχει και για όσους θέλουν να αποδώσουν την πορεία της ιστορίας σε παραξενιές γενεών για να βρούν κάποια παρηγοριά ή αιτία προβλήματος.
Γω παραξενεύτηκα που έχει τέτοιο αντίκτυπο αυτή η θεωρία στο πχώρουμ. Είναι και αμερικανιά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
πατησιωτης έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:57Εάν είνα πολιτικός ή δημοσκόπος πρέπει να λάβει υπ όψιν του τις διάφορες ιδέες που κυκλοφορούν στις διάφορες ηλικίες για να μετρήσει ψήφους.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:52 Αυτό που λέω είναι ότι είναι εκλαικευμένη κοινωνιολογία. Γιατί ένας ορθολογιστής να ασχολείται με αυτό;Κατά τα λοιπά δεν έχει αξία ή έχει και για όσους θέλουν να αποδώσουν την πορεία της ιστορίας σε παραξενιές γενεών για να βρούν κάποια παρηγοριά ή αιτία προβλήματος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Καραμελίτσα
Όχι, η έννοια της γενιάς έχει αξία από την εποχή που υπάρχει η μαζική κουλτούρα και οι αντίστοιχες κοινωνίες.πατησιωτης έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:57Εάν είνα πολιτικός ή δημοσκόπος πρέπει να λάβει υπ όψιν του τις διάφορες ιδέες που κυκλοφορούν στις διάφορες ηλικίες για να μετρήσει ψήφους.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:52 Αυτό που λέω είναι ότι είναι εκλαικευμένη κοινωνιολογία. Γιατί ένας ορθολογιστής να ασχολείται με αυτό;Κατά τα λοιπά δεν έχει αξία ή έχει και για όσους θέλουν να αποδώσουν την πορεία της ιστορίας σε παραξενιές γενεών για να βρούν κάποια παρηγοριά ή αιτία προβλήματος.
Έχεις κοινές παραστάσεις από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα κοινό ταξικά, χωρικά, πολιτισμικά, απλά έχουν γίνει δέκτες κοινών ερεθισμάτων κυρίως μαζικής κουλτούρας με τρόπους που δεν το έχουν αυτοί άλλων ηλικιών.
Σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και 5 χρόνια διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα.
Z
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 486 Προβολές