αυτό είναι το πρόβλημα με τον έρωτα τύπισσα, εξατμίζεται γρήγοραΚαραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Μα ζητάω συγνώμη άμα είμαι λάθος. Απλά στις 10 είμαι 1 φορά λαθος και αυτή όχι από δικό μου λάθος.Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41mark my words, καποια μερα θα καταφερω τη ναιδα να πει οτι εχει κανει λαθος και να ζητησει συγνωμη. και τοτε πλεον θα ειμαι ολοκληρωμενος σαν πχορουμικη περσονα, θα μπορω να αποσυρθω σε μοναστηρι και να γραψω τα απομνημονευματα μου.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Βασικά, οι περισσότερες ελληνίδες είναι υπερβολικά ανεχτικές στις ανδρικές μαλακίες. Αλλά αυτό σιγά σιγά αλλάζει.Adidas έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:46αυτό είναι το πρόβλημα με τον έρωτα τύπισσα, εξατμίζεται γρήγοραΚαραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο![]()
Z
Αγαπη μουΚαραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:51Βασικά, οι περισσότερες ελληνίδες είναι υπερβολικά ανεχτικές στις ανδρικές μαλακίες. Αλλά αυτό σιγά σιγά αλλάζει.Adidas έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:46αυτό είναι το πρόβλημα με τον έρωτα τύπισσα, εξατμίζεται γρήγοραΚαραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
viewtopic.php?f=33&t=16&p=1592085#p1592085Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:49Μα ζητάω συγνώμη άμα είμαι λάθος. Απλά στις 10 είμαι 1 φορά λαθος και αυτή όχι από δικό μου λάθος.Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41mark my words, καποια μερα θα καταφερω τη ναιδα να πει οτι εχει κανει λαθος και να ζητησει συγνωμη. και τοτε πλεον θα ειμαι ολοκληρωμενος σαν πχορουμικη περσονα, θα μπορω να αποσυρθω σε μοναστηρι και να γραψω τα απομνημονευματα μου.![]()
-
oxyrwmenh_mizeria
Εντελώς σουρεάλ 
- Καραμελίτσα
Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:54Αγαπη μουΚαραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:51Βασικά, οι περισσότερες ελληνίδες είναι υπερβολικά ανεχτικές στις ανδρικές μαλακίες. Αλλά αυτό σιγά σιγά αλλάζει.![]()
Z
βια ε; νταξ, μην τα δραματοποιουμε, δεν με βαρεσε κιολας, απλα γκρινιαζε. δεν νομιζω οτι ηταν αρκετη ποσοστητα γκρινιας για να ονομαστει βια.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Οι υστερίες είναι ενδοοικογενειακή βία.Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:59βια ε; νταξ, μην τα δραματοποιουμε, δεν με βαρεσε κιολας, απλα γκρινιαζε. δεν νομιζω οτι ηταν αρκετη ποσοστητα γκρινιας για να ονομαστει βια.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Καραμελίτσα
Βασικά πρέπει να διαφημιστεί πολύ πιο έντονα η γραμμή SOS, το 15900, από το σχολείο να μαθαινουν ότι είναι καλό να την καλούν.Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:59βια ε; νταξ, μην τα δραματοποιουμε, δεν με βαρεσε κιολας, απλα γκρινιαζε. δεν νομιζω οτι ηταν αρκετη ποσοστητα γκρινιας για να ονομαστει βια.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία.
Z
Σε ρώτησα και χθες. Δεν θυμάμαι αν μου απάντησες. Αν ο Ασέβαστος υψωσει φωνή μέσα στο σπίτι και δεν φύγει από μόνος του, τον πετάει έξω και κλειδώνει την πόρτα ναι;Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:06Οι υστερίες είναι ενδοοικογενειακή βία.Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:59βια ε; νταξ, μην τα δραματοποιουμε, δεν με βαρεσε κιολας, απλα γκρινιαζε. δεν νομιζω οτι ηταν αρκετη ποσοστητα γκρινιας για να ονομαστει βια.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:41 Οι τελευταίες σελίδες δεν είναι ερωτοδικείο, είναι κανονικό δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Του ζητάει να ηρεμήσει, αν δεν το κάνει, του ζητάει να βγει να πάρει καθαρό αέρα και να γυρίσει ήρεμος να συζητήσουνε σαν άνθρωποι. Αν δεν φύγει το κάνει, να πάει μια βόλτα αυτή, να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν κανείς δεν χαμηλώνει τόνους και συνεχίζεται επ άπειρον , χρειάζονται βοήθεια.Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:21Σε ρώτησα και χθες. Δεν θυμάμαι αν μου απάντησες. Αν ο Ασέβαστος υψωσει φωνή μέσα στο σπίτι και δεν φύγει από μόνος του, τον πετάει έξω και κλειδώνει την πόρτα ναι;Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:06Οι υστερίες είναι ενδοοικογενειακή βία.Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 13:59
βια ε; νταξ, μην τα δραματοποιουμε, δεν με βαρεσε κιολας, απλα γκρινιαζε. δεν νομιζω οτι ηταν αρκετη ποσοστητα γκρινιας για να ονομαστει βια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άρα στην περίπτωση με το αυτοκίνητο έπρεπε ο Ασέβαστος να κατέβει να κάνει μια βόλτα να ηρεμήσει η κατάσταση;Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:24Του ζητάει να ηρεμήσει, αν δεν το κάνει, του ζητάει να βγει να πάρει καθαρό αέρα και να γυρίσει ήρεμος να συζητήσουνε σαν άνθρωποι. Αν δεν φύγει το κάνει, να πάει μια βόλτα αυτή, να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν κανείς δεν χαμηλώνει τόνους και συνεχίζεται επ άπειρον , χρειάζονται βοήθεια.Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:21Σε ρώτησα και χθες. Δεν θυμάμαι αν μου απάντησες. Αν ο Ασέβαστος υψωσει φωνή μέσα στο σπίτι και δεν φύγει από μόνος του, τον πετάει έξω και κλειδώνει την πόρτα ναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Έπρεπε να σταματήσει την οδήγηση για να μην σκοτωθούν, ναι. Αν έπρεπε να πάει το παιδί στο σχολείο , κάποιος από τους δυο έπρεπε να οδηγήσει. Α οδηγάει πάντα ο πιο ήρεμος. Καμία άλλη απορία?Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:42Άρα στην περίπτωση με το αυτοκίνητο έπρεπε ο Ασέβαστος να κατέβει να κάνει μια βόλτα να ηρεμήσει η κατάσταση;Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:24Του ζητάει να ηρεμήσει, αν δεν το κάνει, του ζητάει να βγει να πάρει καθαρό αέρα και να γυρίσει ήρεμος να συζητήσουνε σαν άνθρωποι. Αν δεν φύγει το κάνει, να πάει μια βόλτα αυτή, να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν κανείς δεν χαμηλώνει τόνους και συνεχίζεται επ άπειρον , χρειάζονται βοήθεια.Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:21
Σε ρώτησα και χθες. Δεν θυμάμαι αν μου απάντησες. Αν ο Ασέβαστος υψωσει φωνή μέσα στο σπίτι και δεν φύγει από μόνος του, τον πετάει έξω και κλειδώνει την πόρτα ναι;
Μπορούσε να κάνει στην άκρη, να βγει από το αυτοκίνητο, να κάνει ένα τσιγάρο, μια βόλτα και να αργήσει το παιδί λίγο μια φορά δεν τρέχει κάτι.Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:43Έπρεπε να σταματήσει την οδήγηση για να μην σκοτωθούν, ναι. Αν έπρεπε να πάει το παιδί στο σχολείο , κάποιος από τους δυο έπρεπε να οδηγήσει. Α οδηγάει πάντα ο πιο ήρεμος. Καμία άλλη απορία?Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:42Άρα στην περίπτωση με το αυτοκίνητο έπρεπε ο Ασέβαστος να κατέβει να κάνει μια βόλτα να ηρεμήσει η κατάσταση;Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 14:24
Του ζητάει να ηρεμήσει, αν δεν το κάνει, του ζητάει να βγει να πάρει καθαρό αέρα και να γυρίσει ήρεμος να συζητήσουνε σαν άνθρωποι. Αν δεν φύγει το κάνει, να πάει μια βόλτα αυτή, να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν κανείς δεν χαμηλώνει τόνους και συνεχίζεται επ άπειρον , χρειάζονται βοήθεια.
Εννοώ στην μια περίπτωση καλά έκανε ο Ασέβαστος και την έβγαλε έξω αλλά στην αντίστοιχη περίπτωση στο σπίτι πρέπει να φύγει εκείνη πάλι. Όχι ο Ασέβαστος που θα ήταν μες στην υστερία με το παιδί ε; δεν μου κάνει λογικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...