!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εφ' όσον παραμένουμε στα χάρτινα ψηφοδέλτια, ένας τρόπος για να αποφευχθεί η νο-θεία θα ήταν και το triplicate form.
Όπως ήταν το ΠΡΟΠΟ παλιά. Απόκομμα-στέλεχος-μήτρα.
Το απόκομμα το κρατάει ο παίκτης. Η μήτρα αποκόπτεται στα γραφεία του ΟΠΑΠ και κλειδώνεται σε ειδικό διαμέρισμα, παρουσία της αστυνομίας. Τα στελέχη τα παίρνουν τα φοιτητούδια και κάνουν τη διαλογή. Εμένα μου έτρωγαν 11άρια κάθε τόσο και έκανα ένσταση. Πως εκδικαζόταν αυτή ; Άνοιγαν τις μήτρες και έκαναν δεύτερο έλεγχο. Έτσι έβλεπαν το λάθος του διαλογέα και με πλήρωναν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Οι Δημοκρατικοι μπορει να εκαναν χοντρες μαλακιες που να αποδειχτουν απο τον Τραμπ στο Ανωτατο Δικαστηριο.

Και το Ανωτατο Δικαστηριο πλεον το ελεγχει με την υπερσυντηρητικη δικαστινα που εχει βαλει ενω ελεγχει και τη Γερουσια.

Αν βρεθει εστω και μια μονο μαλακια στις ψηφους των Δημοκρατικων θα ερθουν τα πανω κατω.

.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Αρίστος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 06:33 Οι Δημοκρατικοι μπορει να εκαναν χοντρες μαλακιες που να αποδειχτουν απο τον Τραμπ στο Ανωτατο Δικαστηριο.

Και το Ανωτατο Δικαστηριο πλεον το ελεγχει με την υπερσυντηρητικη δικαστινα που εχει βαλει ενω ελεγχει και τη Γερουσια.

Αν βρεθει εστω και μια μονο μαλακια στις ψηφους των Δημοκρατικων θα ερθουν τα πανω κατω.

.
Πολύ τραβηγμένα όλα αυτά, αλλά έστω.
Μου προξενεί όμως εντύπωση.
Είναι σα να έβγαινε ο Καραμανλής το 1961 και να κατηγορούσε τον Παπανδρέου για νο-θεία.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Γνωστός μου στην Αμερική μου είπε ότι όταν έκανε αίτηση για να ψηφίσει με ταχυδρομείο του ήρθε στο σπίτι ο φάκελος από την πολιτεία με αυτοκόλλητα bar code μέσα το ψηφοδέλτιο φάκελος και οδηγίες.
Ψήφισε στο ψηφοδέλτιο που είχε bar code ενσωματωμένο έβαλε μέσα στον φάκελο το ψηφοδέλτιο και απέξω το σφράγισε και με το αυτοκόλλητο bar code το πήγε στο ταχυδρομείο σκάναραν το bar code και το πήρανε.
Από την στιγμή που το σκάναραν δεν μπορεί να ψηφίσει ξανά με τίποτα.
Έτσι είπε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Νεβάδα καζίνο/Ελλάδα το ξυνω
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Niki έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 07:07 Γνωστός μου στην Αμερική μου είπε ότι όταν έκανε αίτηση για να ψηφίσει με ταχυδρομείο του ήρθε στο σπίτι ο φάκελος από την πολιτεία με αυτοκόλλητα bar code μέσα το ψηφοδέλτιο φάκελος και οδηγίες.
Ψήφισε στο ψηφοδέλτιο που είχε bar code ενσωματωμένο έβαλε μέσα στον φάκελο το ψηφοδέλτιο και απέξω το σφράγισε και με το αυτοκόλλητο bar code το πήγε στο ταχυδρομείο σκάναραν το bar code και το πήρανε.
Από την στιγμή που το σκάναραν δεν μπορεί να ψηφίσει ξανά με τίποτα.
Έτσι είπε.
Σίγουρα δεν έγινε το 2020 αυτό το σύστημα.
Για να διπλοψηφίσεις είναι δύσκολο. Το 1963 εδώ σου βάζανε μελάνι στα δάχτυλα -σαν αυτό των δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει η αστυνομία. Αυτό λέει ήθελε αρκετή ώρα για να καθαρίσει και έτσι πρακτικά απεφεύγετο η διπλοψηφία.
Αλλά κάποιο τρικάκι ίσως γίνεται. Εμένα ο πατέρας μου πέθανε το 2000 και το 2004 στον κατάλογο τον είχαν μέσα στο εκλογικό τμήμα που έριξα ένα βλέφαρο. Θα μπορούσε ένας με πλαστή αστυνομική ταυτότητα να διπλοψηφίσει.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Στη Μαρικόπα της Αριζόνα συνεχίζεται η ψηφοφορία με τον Τραμπ να έχει ελπίδες ενώ είναι πίσω, και για κάποιο λόγο έχουν μαζευτεί ένοπλοι τραμπίστι έξω απο το εκλογικό κέντρο και απαιτούν να σταματήσει η ψηφοφορία(ενώ είναι πίσω) :102:

Εικόνα

άβυσσος η ψυχή του τραμπικού
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πως γίνεται αυτό ;
Το 2003 σ' εμάς τα μέτραγε η πασοκίστρια και τα κοίταγε μετά και ο δικαστικός και μετά τα γράφαμε. Και η δεύτερη πασοκίστρια ήταν ακριβώς δίπλα και άλλοι. Μόνο προς το τέλος -επειδή πήγε σε μάκρος η διαδικασία- βαρέθηκαν και πήγαν για ύπνο όλοι και έμεινα μόνος μου με μία της Νέας Δημοκρατίας και κάναμε νο-θεία στο ΚΚΕ.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Η τελευταία σας ελπίδα είναι ο Ρούντι δηλαδή; :c040:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πάντως κυκλοφοράνε και τρελοί.
Η μαρξίστρια-λενινίστρια του 1981 σας είπα παραπάνω.
Αλλά και το 2003 μπήκε μία εμφανώς τρελή νεοδημοκράτισσα και επειδή ο δικαστικός εκπρόσωπος έβαλε το χέρι του μέσα σε ένα ντοσιέ να βγάλει ένα χαρτί ενώ με το άλλο χέρι έπαιρνε τα στοιχεία της, αυτή φώναζε ότι γίνονται ταχυδακτυλουργίες !
Μπουκάρει μετά από λίγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ένας σπόρος, ύστερα από καταγγελία της τρελής και λέει "για προσέξτε σας παρακαλώ".
Βγαίνω εγώ έξω και τον παίρνω αγκαζέ και του λέω "φιλαράκο, ρέϊντζερς είμαστε εμείς του τσεκούρη τι το πέρασες ; από εκεί που ήρθες εμείς σε φέραμε". Μετά από αυτό κούρνιασε ο τυπάκος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 05 Νοέμ 2020, 07:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

τον μοναδικό τρόπο που βλέπω να υπάρχει είναι να έχουν έτοιμα bar code για όλους να έχουν πρόσβαση στου καταλόγους και όσα bar code δεν ψήφισαν να τα εκμεταλλεύονται και να τα ψηφίζουν μόνοι τους.
Αλλά και έτσι να έγινε θα λείπει σφραγίδα ταχυδρομείου και παραλαβή του φακέλου.
Δεν νομίζω να έγινε νοθεία τι να πω κρίμα για την Αμερική ,όλη αυτή η κατάσταση.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Σενέκας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 07:25 Στη Μαρικόπα της Αριζόνα συνεχίζεται η ψηφοφορία με τον Τραμπ να έχει ελπίδες ενώ είναι πίσω, και για κάποιο λόγο έχουν μαζευτεί ένοπλοι τραμπίστι έξω απο το εκλογικό κέντρο και απαιτούν να σταματήσει η ψηφοφορία(ενώ είναι πίσω) :102:
άβυσσος η ψυχή του τραμπικού
Δεν απαιτούν να σταματήσει η καταμέτρηση, θέλουν να συνεχιστεί η καταμέτρηση. Να πούμε πως το FOX και το AP έχουν κλειδώσει την Αριζόνα, κάτι που δεν έχει κάνει ούτε το CNN.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”