ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:32
Ανακαλώ ότι έγραψα το πρωί: καλύτερη από την τραϊφέκτα η βία και νοθεία που βρίσκεται σε εξέλιξη
Φαντάζεσαι την 1η συνάντηση Μπαϊντεν-Μέρκελ σε κλίμα κατάνυξης!;
ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ!
ΠΟΝΟΣ! ΜΟΝΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΤΡΑΜΠΙΣΤΗΡΙΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 04 Νοέμ 2020, 22:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Δημοκρατικός έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:37
Άλλαξε ότι μπήκε ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΒΛΙ του ΤΖΟ του ΣΟΥΒΛΕΡΟΨΩΛΗ. Αυτό άλλαξε.
Τοσο πολυ σε πορωνει το λειψανο? αυτος αυριο θα ξεχασει να αναπνευσει.
Dude...
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Jolly Roger έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:42
αυτή τη στιγμή είναι 1,1% υπέρ Μαλάρκη το Μίτσιγκαν. Ενημερώστε λίγο, αν κλείσει με πάνω από 1% διαφορά, υπάρχει δικαίωμα επανακαταμέτρησης;
Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:59Το τι κάνουν μεσα στην χώρα τους δεν μας αφορά. Σε αυτό που μας αφορά, δεν νομίζω πως η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ αλλάζει με το που φυσάει ο χαβας του καθε προέδρου. Ειναι πολλά τα συμφέροντα για να εμπιστευτούν σε ένα άτομο. Ειλικρινά δεν έπεσε στην αντίληψη μου καποια αλλαγή ρότας. Μια χαρά συνεχίζουν οι πορτοκαλι επαναστάσεις στην Λευκορωσία τώρα, και επι ρεπουμπλικανων, παρά το ότι ταιριάζουν τα χνώτα του Τραμπ με του Πουτιν. Αμα εχουν δρομολογήσει ταραχές, θα τις προκαλέσουν, όποιος και αμα βγει πρόεδρος. Πέραν αυτού, αυτήν την παγκοσμια ταραχή που ζούμε τώρα, δεν σου φτάνει; Νομίζω πως την εχουν προκαλέσει οι ίδιοι οι Αμερικανοί, μπορεί και εν αγνοια του Τραμπ.