Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 10:59
Είσαι ειλικρινής, στο πιστώνω
Ήρθε ο αντρέας και έφαγε ο κόσμος κρέας
Anyway στην Πολωνια επι Γιαρουζελσκι αρχες 80ς τα καταστηματα ηταν αδεια και παντου γινονταν απεργιες ωσπου κυρηχθηκε στρατιωτικος νομος.Αλλα ναι ηρθε ο Αντρεας και εφαγε ο κοσμος κρεας.Και πσομακι φαγαμε και σοσιαλισμο ειχαμε. Οταν πεθανε το '94 ημουν 12 και τον κλαιγαμε οικογενειακως οπως τον Κορεατη Κιμ.Μια φορα κανενας στην οικογενεια μου ουτε εγω ποτε ως τωρα δεν δουλεψε στο δημοσιο.Απλα ηταν αυτη η αισθηση ελευθεριας και δημοκρατιας σε σχεση με την ελ δεξια που φιλοξενει τους απογονους χιτων,ταγματασφαλιτων και λαδεμπορων.Τοσο απλα. .Απο τα 18 και μετα ψηφιζω ΚΚΕ αλλα για πρωτη φορα σκεφτομαι σοβαρα να ψηφισω Τσιπρα προκειμενου να μην βγει ο γιος του Δρακουμελ.
και πότε δεν ήταν μπροστά η κεντροαριστερά δηλαδή;
αυτό που θα έχει ενδιαφέρον θα είναι να δούμε εάν θα καταφέρει να φτάσει ο συριζα στην ιστορική πρωτοτυπία να χάσει ακόμη και την.. κρήτη
plouf έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 19:43
Χεστηκα ποσο μπροστα ειναι στην υπολοιπη Ελλαδα η νουδουλα σου.Η Κρητη ηταν παντα το καστρο των δημοκρατικων δυναμεων καμια σχεση με μοναρχοφασιστες και τους απογονους τους.
γιατί εμείς νομίζεις ενδιαφερόμαστε για το τί κάνει η κρήτη;
τί ποσοστό του εκλογικού σώματος αντιπροσωπεύει;
plouf έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 20:25
Εϊ συντεκνε χεστηκα αν θα βγει η νουδουλα στην εξουσια.Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι οι απογονοι των μοναρχοφασιστων σχεδον ποτε δεν ηταν πρωτη δυναμη στην Κρητη.Για την υπολοιπη Ελλαδα χεστηκα η Κρητη ομως παντα ξεχωριζε.Αυτο ηθελα να καταδειξω αλλα δεν μπορουσες να το καταλαβεις.
φίλε η χα θα πάρει επταράκι ακόμη και στην κρήτη
στην υπόλοιπη ελλάδα λοιπόν φαντάζεσαι ότι θα σαρώσει
Παντως ο Καμπουρ δινει σχεδον βεβαια τα Χανια στη ΝΔ.
Αν αυτο επαληθευτει καταλαβαινετε τι εχει να γινει στην υπολοιπη Ελλαδα.
Εννοειται βεβαια οτι ο συριζα θα ειναι συνολικα μπροστα στην Κρητη γιατι υπαρχει το Ηρακλειο αλλα την καταντια την καταλαβαινει κανεις οταν μιλαμε για 3-4 μοναδες διαφορα συνολικα στην Κρητη οταν πριν 3 χρονια μιλουσαμε για καμια 15αρια μοναδες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Παραδοσιακα δε ο πιο φιλο ΝΔ νομος της κρητης ειναι το Ρεθυμνο.Αν ισχυουν αυτα που λεει ο Καμπουρ και οι δημοσκοπησεις που δινουν μονο 2% μπροστα τον συριζα συνολικα στην κρητη,παιζει να δουμε μπλε δυο νομους της κρητης.Δεν θυμαμαι αν εχει συμβει ποτε αυτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:47
Παραδοσιακα δε ο πιο φιλο ΝΔ νομος της κρητης ειναι το Ρεθυμνο.Αν ισχυουν αυτα που λεει ο Καμπουρ και οι δημοσκοπησεις που δινουν μονο 2% μπροστα τον συριζα συνολικα στην κρητη,παιζει να δουμε μπλε δυο νομους της κρητης.Δεν θυμαμαι αν εχει συμβει ποτε αυτο.
ποτέ
το ρεκόρ είναι ένας νομός το 1974, το 1977 και το 2007.
Πάει για ιστορικά χαμηλά η αριστεροκεντροαριστερά
Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 10:59
Είσαι ειλικρινής, στο πιστώνω
Ήρθε ο αντρέας και έφαγε ο κόσμος κρέας
Anyway στην Πολωνια επι Γιαρουζελσκι αρχες 80ς τα καταστηματα ηταν αδεια και παντου γινονταν απεργιες ωσπου κυρηχθηκε στρατιωτικος νομος.Αλλα ναι ηρθε ο Αντρεας και εφαγε ο κοσμος κρεας.Και πσομακι φαγαμε και σοσιαλισμο ειχαμε. Οταν πεθανε το '94 ημουν 12 και τον κλαιγαμε οικογενειακως οπως τον Κορεατη Κιμ.Μια φορα κανενας στην οικογενεια μου ουτε εγω ποτε ως τωρα δεν δουλεψε στο δημοσιο.Απλα ηταν αυτη η αισθηση ελευθεριας και δημοκρατιας σε σχεση με την ελ δεξια που φιλοξενει τους απογονους χιτων,ταγματασφαλιτων και λαδεμπορων.Τοσο απλα. .Απο τα 18 και μετα ψηφιζω ΚΚΕ αλλα για πρωτη φορα σκεφτομαι σοβαρα να ψηφισω Τσιπρα προκειμενου να μην βγει ο γιος του Δρακουμελ.
plouf έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:27
Αλλα ναι ηρθε ο Αντρεας και εφαγε ο κοσμος κρεας.Και πσομακι φαγαμε και σοσιαλισμο ειχαμε. Οταν πεθανε το '94 ημουν 12 και τον κλαιγαμε οικογενειακως οπως τον Κορεατη Κιμ.Μια φορα κανενας στην οικογενεια μου ουτε εγω ποτε ως τωρα δεν δουλεψε στο δημοσιο.Απλα ηταν αυτη η αισθηση ελευθεριας και δημοκρατιας σε σχεση με την ελ δεξια που φιλοξενει τους απογονους χιτων,ταγματασφαλιτων και λαδεμπορων.Τοσο απλα.
Ούτε μια καλή κουβέντα για τις αγωνίστριες του σοσιαλισμού