το ξερω ρε μπουφε οτι δεν εισαι Αμερικανος ... ουτε οταν φωναζεις ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ θα εισαι ... αλλα θα μας τα πρηζεις εδω μεσα σε λιγο καιρο ενω ξερουμε η ιδεολογια που υποστηριζεις ποιον ψηφισε ...αυτα τα ολιγα για την ωραJohn Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:06α καλα, τουτο δω ειναι ΠΟΛΥ χαζο λεμε.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
Γιδια δεξιοι, ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατικος, ΔΕΝ ψηφιζω στις αμερικανικες εκλογες, ΔΕΝ γουσταρω τους δημοκρατικους και τον Μπαιντεν (ουτε καν τον Ομπαμα δεν γουσταρα) και δεν μ ενδιαφερει καν ποιος θα βγει, ΑΡΚΕΙ να φυγει η πορτοκαλι χλαπατσα απο το αξιωμα (και σιγα σιγα να φευγουν και οι ευρωπαιοι κλωνοι του)
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε ...γιδια ε γιδια
Πουλακι μου, δεν ειμαι Αμερικανος. Δεν εχω δικαιωμα ψηφου στις εκλογες τους.
Οπως και συ εξαλλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Υδροξυχλωροκίνη θα κεράσεις ή την ήπιες όλη;Uppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:10Όλα verified από τους ανεξάρτητους fact checkers της wiki που απεφάνθησαν ήδη ότι οι υποθέσεις που αφορούν τον Χάντερ Μπαίντεν είναι μια θεωρία συνομωσίας.Λεγεών έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:08Uppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03 Εγώ το αναγνωρίζω με τη μία άμα μου ξεφύγει κάτι σε αντίθεση με τα αντιτραμπικά φέηκ νιουζ.![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Veracity_ ... nald_Trump
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Highlander
Γκεοργκι ΖουΤραμπουκοφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Νοέμ 2020, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Τις μεθόδους των Δημοκρατικών τους εξηγούσε.Δρακουμελ έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:01 Eν τω μεταξυ ο Τραμπακουλας καλουσε τους φηφοφορους του να στειλουν επιστολικη ψηφο και μετα να ψηφισουν και αυτοπροσοπως αλλα οι Δημοκρατικοι κανουν νοθειες.....
Beria έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:51Ο Τραμπ είναι Θεός
ελπίζω να μην είσαι τόσο αφελής που να πιστεύεις ότι είχα καμία καΐλα για να βγει ο εσχατόγερος, ίσα, ίσα που πίστευα ότι επανεκλογή του Μπόζο θα φέρει μεγάλη αναταραχή στην Αμερική, προς όφελος της Ευρώπης

-
Uppercut
Δεν έχω κάποια νόσο για την οποία ενδείκνυται το εν λόγω φάρμακο.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
σοβαρά ρε άνθρωπε πιστεύεις ότι με τέτοιο μπουρδέλο που είναι η Αμερική εσωτερικά αυτή τη στιγμή, οι δημοκρατικοί θα είναι τόσο μαλάκες που θα ξεκινάνε πολέμους για την κάβλα τους στου διαόλου τη μάνα; δηλαδή, θα έχουν κορονοϊό, θα έχουν την οικονομία στα τάρταρα, θα έχουν το μεταναστευτικό, θα έχουν κοινωνικές αναταραχές με αστυνομία και μειονότητες, θα έχουν όπως φαίνεται δικαστήρια για τις εκλογές, και θα πάνε να ανοίξουν και πολεμικά μέτωπα με τρίτες χώρες;nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
Γιδια δεξιοι, ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατικος, ΔΕΝ ψηφιζω στις αμερικανικες εκλογες, ΔΕΝ γουσταρω τους δημοκρατικους και τον Μπαιντεν (ουτε καν τον Ομπαμα δεν γουσταρα) και δεν μ ενδιαφερει καν ποιος θα βγει, ΑΡΚΕΙ να φυγει η πορτοκαλι χλαπατσα απο το αξιωμα (και σιγα σιγα να φευγουν και οι ευρωπαιοι κλωνοι του)
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε ...γιδια ε γιδια
- Golden Age
Highlander έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:42ΑχουτοοοοΣενέκας έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:41 https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 6694023169
Τι απίθανος τύπος! πέρασε τόσους μήνες σαμποτάροντας την επιστολική ψήφο και δαιμονοποιώντας την because..reasons και τώρα αναρωτιέται "μα γιατί όλες οι επιστολικές βγάζουν Μπάιντεν"?![]()
![]()
Μόνο στην Ελλάδα ξέρω ομογενείς Τραμπικούς. Για κάποιο λόγο βάσει του αποτελέσματος αυτοί υποτίθεται πως ψήφισαν Μπάιντεν.
- Highlander
Αυτό που διάβασες ήταν φεικ-δε μου κάνει εντύπωση βέβαια που πίστεψες κάτι τόσο χοντροκομμένο.
Φέικ από τραμπιστήρια για τραμπιστηρια.
Υπάρχει και η Gloria La Riva, υποψήφια του κόμματος για τον σοσιαλισμό και την απελευθέρωση, ή κάπως, κομουνιστικό κόμμα, στην ουσία.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Ποιος σου είπε ότι οι Δημοκρατικοί σκέφτονται λογικά;Jolly Roger έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:13σοβαρά ρε άνθρωπε πιστεύεις ότι με τέτοιο μπουρδέλο που είναι η Αμερική εσωτερικά αυτή τη στιγμή, οι δημοκρατικοί θα είναι τόσο μαλάκες που θα ξεκινάνε πολέμους για την κάβλα τους στου διαόλου τη μάνα; δηλαδή, θα έχουν κορονοϊό, θα έχουν την οικονομία στα τάρταρα, θα έχουν το μεταναστευτικό, θα έχουν κοινωνικές αναταραχές με αστυνομία και μειονότητες, θα έχουν όπως φαίνεται δικαστήρια για τις εκλογές, και θα πάνε να ανοίξουν και πολεμικά μέτωπα με τρίτες χώρες;nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Να την πάρεις την υδροξυχλωροκίνη. Τι έχεις να χάσεις αν την πάρεις;Uppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:13Δεν έχω κάποια νόσο για την οποία ενδείκνυται το εν λόγω φάρμακο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- John Brown Gun Club
πολιτικος πραγματισμος λεγεται αυτο: θα ψηφιζα οποιονδηποτε μπορουσε ν ανακοψει την ανοδο τη ακροδεξιας.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:07Στηρίζουν Μπάιντεν πιο φανατικά απο ότι οι τζιχαντιστές το Ισλάμ. Απλά για να μη θιγεί δήθεν η κομμουνιστική ιδεολογία τους που στηρίζουν έναν καπιταλιστή και ιμπεριαλιστή, επινοούν ένα σορό δικαιολογίες.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ναι ...Jolly Roger έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:13σοβαρά ρε άνθρωπε πιστεύεις ότι με τέτοιο μπουρδέλο που είναι η Αμερική εσωτερικά αυτή τη στιγμή, οι δημοκρατικοί θα είναι τόσο μαλάκες που θα ξεκινάνε πολέμους για την κάβλα τους στου διαόλου τη μάνα; δηλαδή, θα έχουν κορονοϊό, θα έχουν την οικονομία στα τάρταρα, θα έχουν το μεταναστευτικό, θα έχουν κοινωνικές αναταραχές με αστυνομία και μειονότητες, θα έχουν όπως φαίνεται δικαστήρια για τις εκλογές, και θα πάνε να ανοίξουν και πολεμικά μέτωπα με τρίτες χώρες;nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-