!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
-
Uppercut
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Εγώ το αναγνωρίζω με τη μία άμα μου ξεφύγει κάτι σε αντίθεση με τα αντιτραμπικά φέηκ νιουζ.
- NewModelArmy
- Golden Age
Εαν άνοιγε ο Κούλης τα σύνορα το Μάρτιο θα φιλοξενούσες περισσότερους. Ετοιμάσου να τους εκατοστήσεις.Marios έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:38ΠακιστανοΑφγανους μετανάστες φιλοξενώ εδώ και καιρό είτε με Ομπάμα είτε με Τραμπ.Αυτός που αμφισβήτησε την κρίση μου για το στοίχημα περισσότερο εσύ ήσουν.Για πολαστή φορά πέφτει έξω στις προβλέψεις σου.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:28Λύσσαξες με το στοίχημα. Γλέντα τώρα τα λεφτά παρέα με κάμποσους τζιχαντιστές. Ιδεολογικά μαζοχιστή.
Είναι αλήθεια ότι κάτι έπαιξε ,κάτι κατάλαβα αλλά νόμιζα ότι έκαναν λάθος.
Μετά το διόρθωσαν αλλά μάλλον εκείνη την ώρα το έκαναν με σταθερή την ενσωμάτωση ανέβαινε συνέχεια ο Μπάιτεν μετά από αρκετή ώρα ανέβηκε μια μονάδα η ενσωμάτωση με σταθερά τα ποσοστά των δύο.
Έτσι σκέφτηκα ότι το διόρθωσαν αλλά φαίνεται εκείνη την ώρα κάτι έγινε.
Υπάρχουν και δημοσιεύσεις μου σημερινές μέσα στο νήμα που το γράφω.
Μετά το διόρθωσαν αλλά μάλλον εκείνη την ώρα το έκαναν με σταθερή την ενσωμάτωση ανέβαινε συνέχεια ο Μπάιτεν μετά από αρκετή ώρα ανέβηκε μια μονάδα η ενσωμάτωση με σταθερά τα ποσοστά των δύο.
Έτσι σκέφτηκα ότι το διόρθωσαν αλλά φαίνεται εκείνη την ώρα κάτι έγινε.
Υπάρχουν και δημοσιεύσεις μου σημερινές μέσα στο νήμα που το γράφω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- NewModelArmy
https://twitter.com/johnkruzel/status/1 ... art%3D1480
Τζο μη δειξεις ελεος.Φυλακη στους υπονομευτες της Δημοκρατιας.
Τζο μη δειξεις ελεος.Φυλακη στους υπονομευτες της Δημοκρατιας.
- John Brown Gun Club
α καλα, τουτο δω ειναι ΠΟΛΥ χαζο λεμε.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
Γιδια δεξιοι, ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατικος, ΔΕΝ ψηφιζω στις αμερικανικες εκλογες, ΔΕΝ γουσταρω τους δημοκρατικους και τον Μπαιντεν (ουτε καν τον Ομπαμα δεν γουσταρα) και δεν μ ενδιαφερει καν ποιος θα βγει, ΑΡΚΕΙ να φυγει η πορτοκαλι χλαπατσα απο το αξιωμα (και σιγα σιγα να φευγουν και οι ευρωπαιοι κλωνοι του)
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε ...γιδια ε γιδια
Πουλακι μου, δεν ειμαι Αμερικανος. Δεν εχω δικαιωμα ψηφου στις εκλογες τους.
Οπως και συ εξαλλου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν και δεν πιστεύω ότι ισχύει, αν όντως έγινε δεν υπάρχει δικαστήριο που δεν θα ακυρώσει τη νοθεία ακόμα και αν όλα τα μέλη του ψηφίζουν AOC.
- Golden Age
Στηρίζουν Μπάιντεν πιο φανατικά απο ότι οι τζιχαντιστές το Ισλάμ. Απλά για να μη θιγεί δήθεν η κομμουνιστική ιδεολογία τους που στηρίζουν έναν καπιταλιστή και ιμπεριαλιστή, επινοούν ένα σορό δικαιολογίες.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
Γιδια δεξιοι, ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατικος, ΔΕΝ ψηφιζω στις αμερικανικες εκλογες, ΔΕΝ γουσταρω τους δημοκρατικους και τον Μπαιντεν (ουτε καν τον Ομπαμα δεν γουσταρα) και δεν μ ενδιαφερει καν ποιος θα βγει, ΑΡΚΕΙ να φυγει η πορτοκαλι χλαπατσα απο το αξιωμα (και σιγα σιγα να φευγουν και οι ευρωπαιοι κλωνοι του)
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε ...γιδια ε γιδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 04 Νοέμ 2020, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέτοια γράφεις και σε κατηγορούν ότι γράφεις ασυνάρτητα. Που να καταλάβει ο νέος ότι ο τρίκυ ντίκυ είναι ο Νίξον;wooded glade έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:37Πιό εξυπνος ίσως ο τρίκυ ντίκυ που ομολογουμένως έπεσε θύμα μιάς φαιδρής καταστάσεως με το third rate burglary, αλλά και ο Τραμπαγιέρ είναι έξυπνος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Uppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03 Εγώ το αναγνωρίζω με τη μία άμα μου ξεφύγει κάτι σε αντίθεση με τα αντιτραμπικά φέηκ νιουζ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Veracity_ ... nald_Trump
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Highlander
Εμμ φεικ είναι καλό μου παιδί- και με βάση την απλή κοινή λογική πιστεύεις ότι όλες αυτές τις ώρες θα προχωρούσε κανονικά η καταμέτρηση με τις ψήφους να ξεπερνούν τους εγγεγραμμένους χωρίς να έχει γίνει χαμός;Green Dragon έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:06Αν και δεν πιστεύω ότι ισχύει, αν όντως έγινε δεν υπάρχει δικαστήριο που δεν θα ακυρώσει τη νοθεία ακόμα και αν όλα τα μέλη του ψηφίζουν AOC.
Χοντροκομμένα φεικ νιουζ από τραμπιστηρια για τραμπιστηρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Νοέμ 2020, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει, έκανε λόγο για διάρρηξη, λίγο να έχεις ασχοληθεί ξέρεις για τι ακριβώς μιλάει.Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:08Τέτοια γράφεις και σε κατηγορούν ότι γράφεις ασυνάρτητα. Που να καταλάβει ο νέος ότι ο τρίκυ ντίκυ είναι ο Νίξον;wooded glade έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:37Πιό εξυπνος ίσως ο τρίκυ ντίκυ που ομολογουμένως έπεσε θύμα μιάς φαιδρής καταστάσεως με το third rate burglary, αλλά και ο Τραμπαγιέρ είναι έξυπνος.
FUCK DONALD TRUMP
FUCK DONALD TRUMP
-
Uppercut
Όλα verified από τους ανεξάρτητους fact checkers της wiki που απεφάνθησαν ήδη ότι οι υποθέσεις που αφορούν τον Χάντερ Μπαίντεν είναι μια θεωρία συνομωσίας.Λεγεών έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:08Uppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03 Εγώ το αναγνωρίζω με τη μία άμα μου ξεφύγει κάτι σε αντίθεση με τα αντιτραμπικά φέηκ νιουζ.![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Veracity_ ... nald_Trump
- Golden Age
Και με 101% απ' ότι διάβασα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές