!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
- Υδράργυρος
Κιρρωση του υπατος παθαινεις και απο μπυρες. Τα γραδα δεν εχουν σχεση με τον αλκοολισμο, αλλα το προγραμμα που πινειςGherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:02Πρωτοράκι να πίνετε. Δεν θα πάτε από κορόνα αλλά θα πάτε από κύρωση του ύπατος.
καις καρδιες δασκαλεΝταρνάκας έγραψε: 15 Σεπ 2020, 13:35 Με το που πάω το πρωί στο σχολείο μαθαίνω ότι μαθήτριά μου απουσιάζει γιατί είχε 38 πυρετό κι άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Καθόταν κιόλας πολύ κοντά στην έδρα προχτές και σήμερα η διπλανή της ήρθε δυο φορές και μου μίλησε από πολύ κοντινή απόσταση και με κατεβασμένη μάσκα. Την απώθησα ελαφρώς και τις δύο φορές μ' ένα "κάνε λίγο πιο πίσω και φόρα τη μάσκα σου παιδί μου".
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Ας πούμε κανένα.Μετανάστρια έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 22:42Αν δε γίνομαι αδιάκριτη, πόσα παιδιά έχεις Naida;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:41
Ναι για τον εγκλεισμό, δεν μπορεί το κράτος να πει οκ φρη τα παιδιά έξω για παιχνίδι. Ακυρώνει όλο το εγχείρημα. Μπορεί να επιτρέψει την άσκηση πχ. με το παιδι. Τώρα αν εννοείς για μέσα να παρέχει πχ..πλατφορμες διαδραστικές με παιχνίδια ομαδικα, οικογενειακά κτλ. συμφωνώ. Αλλά αν σκεφτείς αν γίνεται σοβαρή τηλεκπαιδευση για ένα 6ωρο,διαβασμα, πχ αγγλικά, καμιά ώρα άσκηση με τον γονιό εξωτερικά και οι υπόλοιπες ώρες να ασχολείται και ο γονιός και διάφορες δράσεις δεν κινδυνεύει από κατάθλιψη. Από κατάθλιψη θα κινδυνεύει όταν αισθάνεται ότι ο γονιός το βαριέται, δυσανασχετεί κτλ Μιλάμε τώρα για 1-2 μήνες λοκνταουν έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
η τακτικη είναι να μη γίνεται τεστ,Νταρνάκας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:08 Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
ατομικη ευθυνη, οποιος ανησυχει ας παει να πληρωσει για τεστ
Έχει χαθεί η "μπάλα" , θετική καθηγήτρια στο σχολείο μας, η οποία πήγαινε και σε άλλα δύο σχολεία.Νταρνάκας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:08 Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
Ούτως ή άλλως μάλλον θα πάμε σε γενικό λοκντάουν και ξανά σε τηλεκπαίδευση, από Δευτέρα;
Ό,τι μπορώ κάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στύγιος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47Έχει χαθεί η "μπάλα" , θετική καθηγήτρια στο σχολείο μας, η οποία πήγαινε και σε άλλα δύο σχολεία.Νταρνάκας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:08 Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
Ούτως ή άλλως μάλλον θα πάμε σε γενικό λοκντάουν και ξανά σε τηλεκπαίδευση, από Δευτέρα;![]()
προσεχώς.......

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι; και τα σχολεία;Στύγιος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47Έχει χαθεί η "μπάλα" , θετική καθηγήτρια στο σχολείο μας, η οποία πήγαινε και σε άλλα δύο σχολεία.Νταρνάκας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:08 Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
Ούτως ή άλλως μάλλον θα πάμε σε γενικό λοκντάουν και ξανά σε τηλεκπαίδευση, από Δευτέρα;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γυμνάσια - Λύκεια ξανά μάλλον μέσω τηλεκπαίδευσης ( e-class, Webex) , νηπιαγωγεία, δημοτικά μάλλον προς το παρόν ανοικτά.Εντάξει δεν παίρνω κι όρκο με τους απίθανους που μπλέξαμε.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 20:04Ναι; και τα σχολεία;Στύγιος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47Έχει χαθεί η "μπάλα" , θετική καθηγήτρια στο σχολείο μας, η οποία πήγαινε και σε άλλα δύο σχολεία.Νταρνάκας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:08 Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
Έστω αυτό. Κάτι είναι και αυτό. Αν και θα έπρεπε να τα κλείσει φουλ.Στύγιος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 20:12Γυμνάσια - Λύκεια ξανά μάλλον μέσω τηλεκπαίδευσης ( e-class, Webex) , νηπιαγωγεία, δημοτικά μάλλον προς το παρόν ανοικτά.Εντάξει δεν παίρνω κι όρκο με τους απίθανους που μπλέξαμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απορούσαν οι συνάδελφοι γιατί είχα προγραμματίσει να βάλω τα διαγωνίσματα μέχρι αρχές Νοεμβρίου, ενώ το τετράμηνο τελειώνει 20 Ιανουαρίου.Βουαλά...Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 20:13Έστω αυτό. Κάτι είναι και αυτό. Αν και θα έπρεπε να τα κλείσει φουλ.
Ο καθένας με τον πόνο του...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-