Πάντως το πρόβλημα με την παραπάνω φωτό, αν εστιάσεις, είναι ότι με ρούχα και κλειστά τα πόδια, έχεις όπεν σπέις ίματζ το αιδοίο από την πίσω όψη. Ο ορισμός του creepy.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No nut November 2020 //Official Thread//
- Cecily Anne
Re: No nut November 2020 //Official Thread//
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 16:31
Πάντως το πρόβλημα με την παραπάνω φωτό, αν εστιάσεις, είναι ότι με ρούχα και κλειστά τα πόδια, έχεις όπεν σπέις ίματζ το αιδοίο από την πίσω όψη. Ο ορισμός του creepy.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εδω να πούμε ότι όλο το υλικό που μπαίνει στο νήμα, γίνεται bookmarked για μελλοντική χρήση
-
the Bachelor
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
the Bachelor
enterprise-psi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 16:42 https://www.instagram.com/p/CAfpAz3Dopr ... c67e0nh28a
I have a condition![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Περίπου. Σαν εντατική ήταν για μένα. Ειχα σπάσει δεξί πόδι και με το αριστερό είμαι ο ορισμός του ανάπηρου (ενω τα χέρια αντιθέτως, τα δουλεύω και τα δύο. Είμαι κυρίως αριστερόχειρ/αμφιδέξιος). Δεν βολευόμουν καθόλου για σεξ, πονούσα κιόλας και απο εγωισμό δεν ήθελα να το πάρω χειροκίνητο ουτε να ζητήσω απο την τύπισσά μου να κανουμε κατι πιο λάιτ, και γενικα ημουν σε μια μόνιμη γκρίνια και δεν ειχα όρεξη για τίποτα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 16:13Γιατί κάποιος να κάνει 2 βδομάδες αποχή; Και δεν αναφέρομαι στο σεξ. Εκτός και αν είσαι στην εντατική, δεν βρίσκω άλλο λόγο να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου. Στις γυναίκες γίνεται πιο εύκολα, δεν το συζητώ, αλλά ούτε εκεί βλέπω λόγο ταλαιπώριας.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 10:27 Πέρα απ'την πλάκα τώρα, αν αισθανθείτε ένα βάρος στα αρχίδια σας, όχι πόνο σουβλερό, αλλά βάρος, σαν πιάσιμο που με τις ώρες/μέρες χειροτερεύει και γίνεται εντελως ανυπόφορος, καλό θα ήταν να την αδειάσετε την καρμπονάρα σας. Μην παίζετε με τον προστάτη σας. Εγώ αυτό αρχιζω να το νιώθω κοντά στις 2 εβδομάδες περίπου, αποχής (δεν εχει χρειαστει να κρατησω παραπάνω, ευτυχως). Πάνω στο μήνα, στις διπλάσιες ουσιαστικά μέρες δηλαδή, με φαντάζομαι να διπλώνω απ'τον πόνο. Οπότε, το νου σας.
![]()
Την εβγαλα ετσι για λιγο παραπάνω απο μια βδομαδα (δεν ηταν καν δυβδόμαδο) ώσπου με λυπήθηκε η δικιά μου και μου εκανε ενα ψυχικό για να ξεμπουκώσουν τα πολλά στραγάλια. Το επεισόδιο ηταν αρκετά τραυματικό και για τους δυο μας. Κάναμε πανω απο 3 μηνες να φάμε καρμπονάρα μετά απ'αυτό, και γενικα ό,τι περιέχει κρέμες γάλακτος.
Αυτοί εδω που λενε οτι θα το κρατησουν μήνα, ουτε που μπορω να φανταστω τι θα τους συμβεί στο τέλος.
- Cecily Anne
Πω ρε μαλακα επινα καπουτσινο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στην υγειά σου.
Αν επινες φρέντο καπουτσίνο με φυτική, θα ηταν χειρότερα.
- Cecily Anne
Μη μου μιλάς για ένα μισάωρο. Ειλικρινά είμαι οριακά να ξεράσω.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:54Στην υγειά σου.
-
the Bachelor
τι ξενέρωτη γκόμενα που είσαι ρεCecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:55Μη μου μιλάς για ένα μισάωρο. Ειλικρινά είμαι οριακά να ξεράσω.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:54Στην υγειά σου.
η άλλη που τα κατάπιε δεν έκανε έτσι
Φαντάσου ρε τύπε να σου άρεσε να περιγράφεις και τις ερωτικές σου στιγμές, τί θα μας έγραφες...vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:50Περίπου. Σαν εντατική ήταν για μένα. Ειχα σπάσει δεξί πόδι και με το αριστερό είμαι ο ορισμός του ανάπηρου (ενω τα χέρια αντιθέτως, τα δουλεύω και τα δύο. Είμαι κυρίως αριστερόχειρ/αμφιδέξιος). Δεν βολευόμουν καθόλου για σεξ, πονούσα κιόλας και απο εγωισμό δεν ήθελα να το πάρω χειροκίνητο ουτε να ζητήσω απο την τύπισσά μου να κανουμε κατι πιο λάιτ, και γενικα ημουν σε μια μόνιμη γκρίνια και δεν ειχα όρεξη για τίποτα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 16:13Γιατί κάποιος να κάνει 2 βδομάδες αποχή; Και δεν αναφέρομαι στο σεξ. Εκτός και αν είσαι στην εντατική, δεν βρίσκω άλλο λόγο να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου. Στις γυναίκες γίνεται πιο εύκολα, δεν το συζητώ, αλλά ούτε εκεί βλέπω λόγο ταλαιπώριας.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 10:27 Πέρα απ'την πλάκα τώρα, αν αισθανθείτε ένα βάρος στα αρχίδια σας, όχι πόνο σουβλερό, αλλά βάρος, σαν πιάσιμο που με τις ώρες/μέρες χειροτερεύει και γίνεται εντελως ανυπόφορος, καλό θα ήταν να την αδειάσετε την καρμπονάρα σας. Μην παίζετε με τον προστάτη σας. Εγώ αυτό αρχιζω να το νιώθω κοντά στις 2 εβδομάδες περίπου, αποχής (δεν εχει χρειαστει να κρατησω παραπάνω, ευτυχως). Πάνω στο μήνα, στις διπλάσιες ουσιαστικά μέρες δηλαδή, με φαντάζομαι να διπλώνω απ'τον πόνο. Οπότε, το νου σας.
![]()
Την εβγαλα ετσι για λιγο παραπάνω απο μια βδομαδα (δεν ηταν καν δυβδόμαδο) ώσπου με λυπήθηκε η δικιά μου και μου εκανε ενα ψυχικό για να ξεμπουκώσουν τα πολλά στραγάλια. Το επεισόδιο ηταν αρκετά τραυματικό και για τους δυο μας. Κάναμε πανω απο 3 μηνες να φάμε καρμπονάρα μετά απ'αυτό, και γενικα ό,τι περιέχει κρέμες γάλακτος.
Αυτοί εδω που λενε οτι θα το κρατησουν μήνα, ουτε που μπορω να φανταστω τι θα τους συμβεί στο τέλος.
Κι άλλοι γαμήσαμε, δεν κάναμε έτσι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
κάτι μου θυμίζει αυτόvantono έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:50Περίπου. Σαν εντατική ήταν για μένα. Ειχα σπάσει δεξί πόδι και με το αριστερό είμαι ο ορισμός του ανάπηρου (ενω τα χέρια αντιθέτως, τα δουλεύω και τα δύο. Είμαι κυρίως αριστερόχειρ/αμφιδέξιος). Δεν βολευόμουν καθόλου για σεξ, πονούσα κιόλας και απο εγωισμό δεν ήθελα να το πάρω χειροκίνητο ουτε να ζητήσω απο την τύπισσά μου να κανουμε κατι πιο λάιτ, και γενικα ημουν σε μια μόνιμη γκρίνια και δεν ειχα όρεξη για τίποτα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 16:13Γιατί κάποιος να κάνει 2 βδομάδες αποχή; Και δεν αναφέρομαι στο σεξ. Εκτός και αν είσαι στην εντατική, δεν βρίσκω άλλο λόγο να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου. Στις γυναίκες γίνεται πιο εύκολα, δεν το συζητώ, αλλά ούτε εκεί βλέπω λόγο ταλαιπώριας.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 10:27 Πέρα απ'την πλάκα τώρα, αν αισθανθείτε ένα βάρος στα αρχίδια σας, όχι πόνο σουβλερό, αλλά βάρος, σαν πιάσιμο που με τις ώρες/μέρες χειροτερεύει και γίνεται εντελως ανυπόφορος, καλό θα ήταν να την αδειάσετε την καρμπονάρα σας. Μην παίζετε με τον προστάτη σας. Εγώ αυτό αρχιζω να το νιώθω κοντά στις 2 εβδομάδες περίπου, αποχής (δεν εχει χρειαστει να κρατησω παραπάνω, ευτυχως). Πάνω στο μήνα, στις διπλάσιες ουσιαστικά μέρες δηλαδή, με φαντάζομαι να διπλώνω απ'τον πόνο. Οπότε, το νου σας.
![]()
https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/ ... _with_his/
- Dwarven Blacksmith

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όταν εκτοξεύεται σαν μακαρονι και σου έρχεται στα μούτρα , είναι γκέι;vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 17:54Στην υγειά σου.
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-
- 24 Απαντήσεις