μετά την εκστρατεία των διονυσου και ηρακλή η ελιτ τις ινδικής ήταν άριοιCecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:35 Η Ινδή τι παίχτηκε, ξέβαψε στους 80; Αμα αυτή είναι Ινδή, εγώ είμαι Ρωσίδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Northern Spirit
εσυ εχεις πιαζει το αλλο ακρος τωρα...1,2 δις ειναι οι Ινδοι, λες να μην εχουνε αναμεσα τους καποιες ωραιες γυναικες;LongTom έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:56Το αυτό.Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:35 Η Ινδή τι παίχτηκε, ξέβαψε στους 80; Αμα αυτή είναι Ινδή, εγώ είμαι Ρωσίδα.
Η μέση Ινδή που έχω γνωρίσει είναι κατσιβελέ τύπισσα 1.40 με φάτσα με 'καψες.
Άσε που το 20-30% απλά δεν πλησιάζονται λόγω μπόχας από το κάρυ...
Εάν είναι να πάρουμε τα μοδέλα σε φωτό που βρίσκουμε στον γούγλη, τότε ναι όλες καλές είναι.![]()
εμενα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι εχουνε οι περισσοτερες ωραιο σωμα και γενικα γλυκα χαρατηριστικα..
Στο θεμα του προσωπου ειναι ολα υποκειμενικα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Eθνικοκοινωνιστης
θα εκανα λατινα,περσιδα ή κινεζα αλλα πρεπει να ακολουθησω τις αρχες του καθεστωτος αν ειναι να το παω πιο σοβαρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Συμφωνώ με τον υδράργυρο.Υδράργυρος έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:51Άσε θα μου ζαλίσει τον έρωτα. Δεν τρώνε το ένα, δεν πίνουνε το άλλο, εξαρτάται πόσο θρήσκα είνια η μουσουλμάνα.
Δεν είναι μόνο αυτή, αλλά και το σόι της που την επηρεάζει .
Φίλος άγγλος μου έλεγε ιστορίες φρίκης από την εποχή που ήταν παντρεμένος με Νιγιριανη μουσουλμάνα. Όχι μόνο του έσπαγε τα , αλλά και η συνεύρεση με την οικογένειά της ήταν προβληματική - και υποτίθεται ότι αυτή ήταν αρκετά χειραφετημένη Λονδίνο, δικηγόροι και οι δύο κλπ.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Θύμα και εγκληματίας ταυτόχρονα.
Τραγικό.
Αδικαιολόγητος !!!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υπερκουλτουριάρης
To έχω ξαναγράψει νομίζω,αν όχι σίγουρα το σκέφτηκα,είσαι με διαφορά η ρατσιστικότερη περσόνα του πχωρουμ. Μερκ88
Σχέση δεν θα έκανα μόνο με μουσουλμάνα,η μαντίλα με προσβάλει, θα μου πεις αν γουστάρει να τα φτιάξει με μη μουσουλμάνο, έχει κάνει μια υπέρβαση. Πριν κανένα μήνα ήταν 6-7 με μαντίλες και κάτι όλοσωμα ράσα και κάνανε βόλτα στην παραλία. Μια μου χαμογέλασε. Δεν ξέρω, μπορεί έτσι να είναι το νυφοπάζαρο στην χώρα τους, αλλά wtf όταν οι δικές μας κυκλοφορούν με το σουτιέν, πως περιμένεις να βρεις άνθρωπο εκτός της φυλής σου;
Μόνο τις Σύριες βλέπω, να κυκλοφορούν με κολλητά,γόβες και έτσι και ήδη αρκετες άρχισαν να έχουν φιλικές σχεσεις με Έλληνες. Σε δεκα χρόνια θα είναι πρωην μουσουλμάνοι και εκεί ΟΚ, είναι ουσιαστικά και ευρωπαίοι ανθρωπολογικά.
Μαύρη άνετα, ειδικά απο L¨america, Ασιάτισες ναι, είναι πολυεργαλεία και σε κάνουν ν αισθάνεσαι πως την εχεις ένα μέτρο. Οι Ινδές δεν είναι ένα έθνος, έχει από γυφτισες, μέχρι άριες.
Παιδί πάντως μόνο με Ελληνίδα,αν και θα σκεφτόμουν και με κίτρινη. Όταν πας για οικογενεια, είναι βασικό να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να προέρχεστε από παρεμφερές υπόβαθρο,αλλιώς το παιδί βγαίνει διχασμένο,στο τέλος χωρίζεται άσχημα και άντε να πείσεις τον εαυτό σου πως το ο μαύρος που έχεις μέσα στο σπίτι έχει κάποια σχέση με εσένα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Oh how true it is !!Northern Spirit έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:58Μια χοντρη ελληνιδα που ερχεται πακετο με αναλογου μεγεθους πεθερα..Ju-87 έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:57Το δεύτερο. Τι κερδίζω;Northern Spirit έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:28
Ειναι κανεις ενδιαφερομενος για πολυεθνικες και κυριως πολυχρωμες σχεσεις ή προτιματε απλα λευκες, Αριες και κατα προτιμηση Ελ.;![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
να το πας,με το καλό κι εγώ κουμπάρα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:11 θα εκανα λατινα,περσιδα ή κινεζα αλλα πρεπει να ακολουθησω τις αρχες του καθεστωτος αν ειναι να το παω πιο σοβαρα
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Αααχ καβλώσαμε, θα αφήσω την νεξτ ντορ γαλανομάτα γιά να πετύχω την 1 στις 1000 αράβισσα και να φορτωθώ σόι με πετσετοκεφαλές.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ανετα και με τις τρεις τους.
αλλωστε θα τις εφερνα εγω ο ιδιος στον δρομο του Χριστου ολες τους.
με την κινεζα εχω ενα προβληματακι γιατι απο τις ταινιες για ενηλικους τσοντες δηλαδη, εχω προσεξει οτι στο σεχ νιαουριζουν συνεχεια.
απο την αλλη δεν εχουν κυτταριτιδα οπως οι ελλεηνιδες και αυτο τις κανει πολυ καλες στο ντογκι.
δηλαδη δεν σου ερχεται να ξερασεις
αλλωστε θα τις εφερνα εγω ο ιδιος στον δρομο του Χριστου ολες τους.
με την κινεζα εχω ενα προβληματακι γιατι απο τις ταινιες για ενηλικους τσοντες δηλαδη, εχω προσεξει οτι στο σεχ νιαουριζουν συνεχεια.
απο την αλλη δεν εχουν κυτταριτιδα οπως οι ελλεηνιδες και αυτο τις κανει πολυ καλες στο ντογκι.
δηλαδη δεν σου ερχεται να ξερασεις
- Ελβετός Τραπεζίτης
Καθόλου.
Ήταν ο δεύτερος γάμος του. Απο τον πρώτο πήρε διαζυγιο, ειχε δυο παιδια με ελληνοαμερικανιδα.
Την γνώρισε μέσω ίντερνετ. Πολύ καλή κοπέλα. Την έφερε στην Αμερική. Έκανε λιγο καιρο να προσαρμοστεί αλλά άξιζε διότι είναι εξαιρετική στο να του παρέχει την οικογενειακή ηρεμία και να διαχειρίζεται το σπίτι του.
Ομοίως έχω φίλο ιταλό που στον δεύτερο γάμο παντρεύτηκε Βραζιλιάνα σχεδόν 18 χρονια μικροτερη. Πολυ αυστηρη, πολυ πονηρη αλλά τέτοια του χρειάζεται για να τον βάλει σε ταξη.
Αν συνέχισε την γενιά του με την πρώτη και την έχει γιά το σπίτι ανεκτό ...
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ναι !!!
Πολύ όμορφες γυναίκες.
Απο λατινική Αμερική τις πάω περισσότερο από όλες.
Ασχετο, κάποτε την εποχη που ημουν φοιτητής ειχα γνωρισει στην σχολη ελληνιδα, κόρη ιερέα στην Βενεζουέλα. Πανέμορφη κοπέλα.
Αλλά ήμουν πολύ κολοβαρετζης 20αρης παρτάκιας και δεν ήθελα να μπω σε κάτι που φαινόταν σοβαρή περιπτωση. Η σχεση έμεινε στο "καλημερα , τι κανεις".

Στα συν, είναι έτσι όπως τις ονειρευονται οι Ελ, σαν τις γιαγιάδες τους, υπάκουες, ήσυχες και πιστές. (αν την βρίσκεις με αυτό)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ωχ και να σου έβγαινε καμια Ουγκοτσαβικιά και να τραβούσες τα μαλλιά σου...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:28Ναι !!!
Πολύ όμορφες γυναίκες.
Απο λατινική Αμερική τις πάω περισσότερο από όλες.
Ασχετο, κάποτε την εποχη που ημουν φοιτητής ειχα γνωρισει στην σχολη ελληνιδα, κόρη ιερέα στην Βενεζουέλα. Πανέμορφη κοπέλα.
Αλλά ήμουν πολύ κολοβαρετζης 20αρης παρτάκιας και δεν ήθελα να μπω σε κάτι που φαινόταν σοβαρή περιπτωση. Η σχεση έμεινε στο "καλημερα , τι κανεις".![]()
![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές