!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εγώ ετοιμάζομαι να εισπράξω κέρδη απο την νίκη Μπάιντεν.
-
talaipwros
Κανονικά μονο οι επιστολικές έπρεπε να μετράνε.
Όσοι περιμέναν στην ουρά κινδυνεύαν να διασπείρουν τον ιό
Όσοι περιμέναν στην ουρά κινδυνεύαν να διασπείρουν τον ιό
Γιατί έχω πάιξει στοίχημα υπέρ του Μπάιντεν και θα το κερδίσω.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
H τελευταία αμερικανική κυβέρνηση για την οποία δεν ίσχυε αυτό ήταν του Ρούζβελτ. Οπότε δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ζήτημα.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- wooded glade
Γιουγκοσλάβικο έχω πάει και έχω αλλάξει και κάλπη για να ακυρώσω το ΚΚΕ - που κατέβαινε τότε στις εκλογές.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:46Έχεις πάει ελληνικό πανεπιστήμιο; Δεν ξέρεις για την αλλαγή κάλπης; Όλης όπως είναι.wooded glade έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:43Και πως ακριβώς έγινε αυτό ρε μπάρμπα ;Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:39
Η βαβούρα γίνεται επειδή τα κουμούνια προσπάθησαν να νοθεύσουν το αποτέλεσμα με τις επιστολικές ψήφους. Μπολσεβικική με τα δέντρα δηλαδή αντί για τα όπλα. ΑΛλιώς τώρα θα είχαμε άνετη νίκη Τραμπ, πιθανόν και με τη λαϊκή ψήφο.
Εγώ είχα κάνει κάποιες σημειώσεις για το 1973, που θα τους έριχνε έστω ένα βλέφαρο κάποιο εκλογοδικείο.
Εσύ πόθεν έσχες την πλεροφόρηση ;
Αν δεν ανοίξει η κάλπη να μετρηθούν επιτόπου, μπορεί να γίνουν διάφορα. Αυτό όμως το ήξεραν από την αρχή, έπρεπε να κάνουν κάτι πριν τις εκλογές. Όπως και να μεταφέρουν τις εκλογές την Κυριακή.
Αλλά πως το συνδέεις με τις επιστολικές ψήφους ;
Υποθέτω ότι οι επιστολικές ψήφοι έρχονται συστημένες με το ταχυδρομείο, τις ανοίγει ξεχωριστά ένας γραμματεύ και τις μετράει.
Πως α) μπορεί να προκύψει παρανομία και β) γιατί ακούστηκε φέτος για πρώτη φορά αυτό από τον Τραμπ ;
Βέβαια αυτά τα επιστολικά-ιντερνετικά δεν μου αρέσουν εμένα για άλλους λόγους.
Όταν τα προβλέπει ο νόμος τότε περί ορέξεως κολοκυθόπητα, αλλά δεν μου αρέσουν επειδή δεν διασφαλίζεται το απόρρητο της ψηφοφορίας.
Μπορεί -θεωρητικά έστω- να έρθουν τα ΜΑΥ στο σπίτι μου και να μου πουν για να σε δούμε που ψηφίζεις από το computer σου.
Αν τους πω δεν σας αφήνω έχει ξύλο, αν τους πω ψήφισα ήδη ξαναέχει ξύλο.
Άρα δεν μου αρέσουν. Άλλο θα έπρεπε να είναι το σύστημα για τους ετεροδημότες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 04 Νοέμ 2020, 14:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οι ΗΠΑ δεν υποστηριζουν καμια χωραJuno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
Υποστηριζουν τα συμφεροντα τους
Αναλογα κανεις τα κουμαντα σου και προσαρμοζεσαι
Οι διαφορες σε σχεση με την Τουρκια ειναι μικρες ασχετα ποιος θα βγει
Αυτο που ενδιαφερει την Ελλαδα ειναι να μην αποσυρθουν οι ΗΠΑ απο την περιοχη, διοτι αυτο θα αποθρασυνει ακομα περισσοτερο τον Ερντογαν.
Αυτο εγινε στη Μ. Ανατολη. Αποσυρθηκαν οι ΗΠΑ, χορευει ο Ερντογαν και ο Πουτιν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 04 Νοέμ 2020, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Τη βρίσκουν με πράγματα που δεν τους αρέσουν.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
Χωρίς πλάκα... Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Πολλοί δεξιοί και συνητηρητικοί στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν. Δες κι απο επιλογές που έχοπυν κάνει μέσα στα χρόνια ΕΑΜ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και ΝΔ)... Ξέχωρα η ΚΚΕδολαγνεία. Κι άντε οι ΚΚΕδες μέσω του ΕΑΜ παραπλάνησαν τον κόσμο. Στα άλλα όμως (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ) ήξεραν. Πραγματικά, θα μπορούσαν να ήταν έγκλειστοι στα γκούλαγκ και να φώναζαν "ζήτω ο Στάλιν".
Μόνον συριζαίος θα μιλούσε έτσι, λέγοντας κουμούνια και αναρχικοί εννοούσα και αυτούς. Επίσης ξέχασα να πω τους καιροσκόπους και τους προδότες.
Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις πως πιθανή κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα υποστηρίξει την Τουρκία, οπότε πάμε σε διαταραχές της αντίληψης.
Ξαναλέω, ο Τραμπ δεν είναι με το μέρος μας, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύεται. Οι άλλοι ανακατεύονται και πολύ μάλιστα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Dwarven Blacksmith
Λίμπεραλς, αυτή η μάστιγα.
Ότι και αν λες ο Μπάιντεν προηγείται πια στο Μιτσιγκαν με 0,2% με το 91% καταμετρημένο.Τελείωσαν οι ελπίδες για επανεκλογή Τραμπ.Καλά μου κέρδη λοιπόν.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:55Τη βρίσκουν με πράγματα που δεν τους αρέσουν.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
Χωρίς πλάκα... Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Πολλοί δεξιοί και συνητηρητικοί στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν. Δες κι απο επιλογές που έχοπυν κάνει μέσα στα χρόνια ΕΑΜ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και ΝΔ)... Ξέχωρα η ΚΚΕδολαγνεία. Κι άντε οι ΚΚΕδες μέσω του ΕΑΜ παραπλάνησαν τον κόσμο. Στα άλλα όμως (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ) ήξεραν. Πραγματικά, θα μπορούσαν να ήταν έγκλειστοι στα γκούλαγκ και να φώναζαν "ζήτω ο Στάλιν".
Και οι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ, οι εξαρτημενοι απο ΜΟΥΝΑΡΕΣ να προσθεσω εγω, οι οποιοι δεν ειδαμε φως ΙΒΑΝΚΑΣ με προεδρια Τραμπ και θελουμε Μπαιντεν μπας και αλλαξει κατι.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:55Μόνον συριζαίος θα μιλούσε έτσι, λέγοντας κουμούνια και αναρχικοί εννοούσα και αυτούς. Επίσης ξέχασα να πω τους καιροσκόπους και τους προδότες.
Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις πως πιθανή κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα υποστηρίξει την Τουρκία, οπότε πάμε σε διαταραχές της αντίληψης.
Ξαναλέω, ο Τραμπ δεν είναι με το μέρος μας, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύεται. Οι άλλοι ανακατεύονται και πολύ μάλιστα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σε αυτό ελπίζεις βρε Daje;Daje έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:58Και οι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ, οι εξαρτημενοι απο ΜΟΥΝΑΡΕΣ να προσθεσω εγω, οι οποιοι δεν ειδαμε φως ΙΒΑΝΚΑΣ με προεδρια Τραμπ και θελουμε Μπαιντεν μπας και αλλαξει κατι.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:55Μόνον συριζαίος θα μιλούσε έτσι, λέγοντας κουμούνια και αναρχικοί εννοούσα και αυτούς. Επίσης ξέχασα να πω τους καιροσκόπους και τους προδότες.

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Marios έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:58Ότι και αν λες ο Μπάιντεν προηγείται πια στο Μιτσιγκαν με 0,2% με το 91% καταμετρημένο.Τελείωσαν οι ελπίδες για επανεκλογή Τραμπ.Καλά μου κέρδη λοιπόν.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:55Τη βρίσκουν με πράγματα που δεν τους αρέσουν.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
λινκ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Φαίνεται να τα έχεις πολλή ανάγκη αυτά τα χρήματα, μόνον για αυτά γράφεις.Marios έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:58Ότι και αν λες ο Μπάιντεν προηγείται πια στο Μιτσιγκαν με 0,2% με το 91% καταμετρημένο.Τελείωσαν οι ελπίδες για επανεκλογή Τραμπ.Καλά μου κέρδη λοιπόν.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:55Τη βρίσκουν με πράγματα που δεν τους αρέσουν.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 14:48 Εντάξει τα κουμούνια και οι αναρχικοί. Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε να έχουν οι ΗΠΑ κυβέρνηση που θα υποστηρίζει την Τουρκία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 255 Απαντήσεις