!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηδονή
Re: ηδονή
Η κοσμοτε, μια κλάση ανώτερη από όλες τις άλλες, κι ας είμαι 18 χρόνια συνδρομητής της wind.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι αλλά το ρούτερ του ΟΤΕ έχει gigabit EthernetCecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 13:00 Για μένα η ηδονή θα έρθει όταν αποφασίσουν να μη χρησιμοποιούν έθερνετ στα μόντεμ. Έλεος πια.
Α και όταν βγάλουν συμβόλαιο αποκλειστικά για ίντερνετ και όχι για τηλέφωνο.
Αλλά ναι 1500 ομιλία και 400mb data είναι γελοίο, δεν θέλω να μιλάω
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνουν λαπτοπ με έθερνετ και για να κάνω την ενεργοποίηση, έψαχνα λαπτοπ προ δεκαετίας που έτυχε και δεν είχα φουντάρει ε;enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:11Ναι αλλά το ρούτερ του ΟΤΕ έχει gigabit EthernetCecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 13:00 Για μένα η ηδονή θα έρθει όταν αποφασίσουν να μη χρησιμοποιούν έθερνετ στα μόντεμ. Έλεος πια.
Α και όταν βγάλουν συμβόλαιο αποκλειστικά για ίντερνετ και όχι για τηλέφωνο.![]()
Αλλά ναι 1500 ομιλία και 400mb data είναι γελοίο, δεν θέλω να μιλάω![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η κοσμοτέ μας έχει χρεώσει κάτι μαλακίες με 5ψήφια. Τελευταία άκουσα ότι έγιναν καταγγελίες, δεν ξέρω για ποιες εταιρείες. Είναι δυνατόν ρε σεις να τους λένε "Ο τάδε πελάτης σας γράφτηκε στην υπηρεσία μας. Να το κινητό του" κι οι μαλάκες να τους δίνουν τα λεφτά που ζητάνε και να χρεώνουν εσένα; Δεν θα έπρεπε να σου στείλουν ένα SMS και να σου ζητούν επιβεβαίωση.
Ελπίζω tώρα που άλλαξε η σελίδα και αναβαθμίστηκαν οι υπηρεσίες της να μπορώ να ξαναστήσω αυτό που δούλευε γαμάτα. https://www.linux-apps.com/p/1131344/
Ελπίζω tώρα που άλλαξε η σελίδα και αναβαθμίστηκαν οι υπηρεσίες της να μπορώ να ξαναστήσω αυτό που δούλευε γαμάτα. https://www.linux-apps.com/p/1131344/
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Απο πότε ;Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:18
Καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνουν λαπτοπ με έθερνετ και για να κάνω την ενεργοποίηση, έψαχνα λαπτοπ προ δεκαετίας που έτυχε και δεν είχα φουντάρει ε;
- Cecily Anne
E είναι 2 χρόνια.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:06Απο πότε ;Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 14:18
Καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνουν λαπτοπ με έθερνετ και για να κάνω την ενεργοποίηση, έψαχνα λαπτοπ προ δεκαετίας που έτυχε και δεν είχα φουντάρει ε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
- Cecily Anne
Ντελ έχω.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:12 Μήπως μπερδεύεις τα Laptop με τα Apple ;Αυτό εδώ μοντέλο του 2018 έχει.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
ΑΥτα τα ultra slim μπορεί να μην έχουν εθερνετ, δεν καταργείται το εθερνετ για πολλά χρόνια ακόμα.
- Cecily Anne
ΑΥΤΟ ΛΕΩ. Να καταργηθεί. Έλεος πια.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:16 ΑΥτα τα ultra slim μπορεί να μην έχουν εθερνετ, δεν καταργείται το εθερνετ για πολλά χρόνια ακόμα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εμένα το λενοβο έχει ενα πλαστικό και την κρύβει την εθερνετ, μήπως παίζει το ίδιο και σένα; 
- Cecily Anne
Δε χωράει λόγω πάχους.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:19 Εμένα το λενοβο έχει ενα πλαστικό και την κρύβει την εθερνετ, μήπως παίζει το ίδιο και σένα;![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γιατί να καταργηθεί;;;Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:16ΑΥΤΟ ΛΕΩ. Να καταργηθεί. Έλεος πια.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:16 ΑΥτα τα ultra slim μπορεί να μην έχουν εθερνετ, δεν καταργείται το εθερνετ για πολλά χρόνια ακόμα.
Πάντως, δεν ξέρω για τον Psi, αλλά εγώ καταμπερδεύτηκα. Τελικά, θες να καταργηθεί ή λες ότι έχει ήδη καταργηθεί;
Με όσα διάβασα απ' αυτά που έγραψες, το δεύτερο κατάλαβα. Αλλά δε νομίζω να ισχύει, απ' όσο ξέρω όλα τα μοντέλα (ακόμα και τα πολύ καινούρια) έχουν, και Dell και Lenovo κλπ κλπ.
- Cecily Anne
Θέλω να καταργηθεί από τα μόντεμ, μιας και στα νέα λάτοπ καταργήθηκε. Όχι και ντελ δεν έχει και λενόβο δεν έχει το λεπτό και απλ δεν έχει και hp το καινούριο το λεπτό δεν έχει.shrike έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 15:22
Γιατί να καταργηθεί;;;
Πάντως, δεν ξέρω για τον Psi, αλλά εγώ καταμπερδεύτηκα. Τελικά, θες να καταργηθεί ή λες ότι έχει ήδη καταργηθεί;
Με όσα διάβασα απ' αυτά που έγραψες, το δεύτερο κατάλαβα. Αλλά δε νομίζω να ισχύει, απ' όσο ξέρω όλα τα μοντέλα (ακόμα και τα πολύ καινούρια) έχουν, και Dell και Lenovo κλπ κλπ.