απο που προκυπτει αυτο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόεδρος Μπάιντεν
- Rocco Siffredi
Re: Πρόεδρος Μπάιντεν
-
talaipwros
με τιποταSpiros252 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:02 Γιατί εύκολα; Ο Ομπάμα ήταν ιδιαίτερη, χαρισματική προσωπικότητα.
Κι αν δεν ήταν αντιπρόεδρός του ο Μπάιντεν δύσκολο να έβγαινε. Μάλλον αδύνατον.
Ουσιαστικά είναι ψήφος στον Ομπάμα η σημερινή.
Η Μισέλ ίσως θα έκανε περίπατο αν έβαζε.
ο Μπαιντεν μπηκε για να κερδισει/καθησυχασει τον δημογραφικο πυρηνα των Ρεπουμπλικανων
Ηλικιωμενοι λευκοι οικογενειαρχες
Bandit59 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:25 Εκλογές ΗΠΑ: Απίστευτη γκάφα από Μπάιντεν – Μπέρδεψε τις εγγονές του και… ζωντάνεψε τον νεκρό γιο του.
Αλλεπάλληλες γκάφες έκανε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια, καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και τους οποίους παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο… ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.
“Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι”, είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.
Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: “Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή”. Και αγκάλιασε τη “σωστή” εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.
Αυτός είναι στα πρόθυρα της άνοιας, αλλά θα έιναι πλανητάρχης. Ο Θεός να μας φυλάξει.
τρατζικ
https://twitter.com/Breaking911/status/ ... 7487100928
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ωχ ναι. Το είχα ξεχάσει ότι απόψε οι ΗΠΑ παίζει να κυρηξουν σοσιαλιστική δημοκρατία. Όλη νύχτα άγρυπνος θα μείνεις ε;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Golden Age
ΚουράγιοMarios έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:52 Εμένα το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμη είναι να ανακοινωθεί η νίκη Μπάιντεν και να πάω να εισπράξω. Ευτυχώς είχα την έξυπνη ιδέα να παίξω υπέρ του Μπάιντεν για να έχω σίγουρη νίκη.
Άκου κι αυτό για να πάρεις κουράγιο μετά
- Golden Age
Τί να κυρήξουν;Gewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:32Ωχ ναι. Το είχα ξεχάσει ότι απόψε οι ΗΠΑ παίζει να κυρηξουν σοσιαλιστική δημοκρατία. Όλη νύχτα άγρυπνος θα μείνεις ε;
Με πρόεδρο τον ηγέτη Τραμπ, αυτό δεν παίζει ούτε ως ανέκδοτο.
Σου εύχομαι να έχεις γερά νεύρα για να το αντέξεις το αποτέλεσμα με τη νίκη του Μπάιντεν.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:33ΚουράγιοMarios έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:52 Εμένα το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμη είναι να ανακοινωθεί η νίκη Μπάιντεν και να πάω να εισπράξω. Ευτυχώς είχα την έξυπνη ιδέα να παίξω υπέρ του Μπάιντεν για να έχω σίγουρη νίκη.
Άκου κι αυτό για να πάρεις κουράγιο μετά
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
meanwhile
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Λέμε αν μια στο εκατομμύριο κερδίσει ο κομμουνιστής παππούς.Golden Age έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:34Τί να κυρήξουν;Gewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:32Ωχ ναι. Το είχα ξεχάσει ότι απόψε οι ΗΠΑ παίζει να κυρηξουν σοσιαλιστική δημοκρατία. Όλη νύχτα άγρυπνος θα μείνεις ε;![]()
Με πρόεδρο τον ηγέτη Τραμπ, αυτό δεν παίζει ούτε ως ανέκδοτο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Επικράτηση Μπάιντεν στην Πενσυλβάνια.
συγκινήθηκα ρε συ. τι όμορφη ανάμνηση
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τα βιβλια τα είχες yochanan της σειρας; τι ωραια δουλεια!τι αναμνησεις και εκει 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 04 Νοέμ 2020, 00:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
-
- 191 Απαντήσεις