!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο άνδρας που χαρίζει στις γυναίκες (πάντα) τους καλύτερους οργασμούς αναλύει στον Guardian τα μυστικά της «επιτυχίας του

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Ο άνδρας που χαρίζει στις γυναίκες (πάντα) τους καλύτερους οργασμούς αναλύει στον Guardian τα μυστικά της «επιτυχίας του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Daje εσύ? :xena:
Ο γυναικείος οργασμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες-σωματικούς αλλά και ψυχολογικούς. Η φυσική κατάσταση της γυναίκας, η διάθεσή της όπως και το επίπεδο της αυτοπεποίθησής της είναι παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο.
O βρετανικός Guardian ασχολείται με το θέμα δίνοντας την ευκαιρία σε απλούς αναγνώστες να γράψουν τη δική τους θέση και εμπειρία όσον αφορά στη σεξουαλική ζωή. Ένας από αυτούς γράφει για την ικανότητά του να πετυχαίνει πάντα γυναικείους οργασμούς εξηγώντας πως αυτό γίνεται πράξη.

«Δεν ρώτησα ποτέ τις γυναίκες τι ήμουν γι′ αυτές επειδή δεν χρειάστηκε. Ήξερα τι τους προσφέρω και τι ζητούν αυτές. Είμαι 49 ετών και αν μπορώ να εξασφαλίσω κάτι στις γυναίκες με τις οποίες κάνω σεξ είναι πως σίγουρα θα έχουν οργασμό. Μπορώ να το κάνω ακόμα και χωρίς διείσδυση.

Απέκτησα κάποια εμπειρία διαβάζοντας πορνογραφικά περιοδικά κυρίως λεσβιακού περιεχομένου από τότε που ήμουν στην εφηβεία. Το παν είναι να μάθεις τα πάντα για την ανατομία του σώματος του άλλου φύλου και πώς πρέπει να αγγίζεις το κάθε σημείο», περιγράφει ο αρθρογράφος.
Μάλιστα στο ερώτημα πώς ξέρει πως οι σύντροφοι του δεν προσποιούνται απαντά: Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100% αλλά αυτό που βλέπω να ακολουθεί το σεξ είναι μια παράλυση δευτερολέπτων που συνοδεύει την απόλαυση. Πάντα επίσης παρατηρώ τα σημεία του σώματος που μαρτυρούν πως ένας οργασμός έχει προηγηθεί. Μιλώ φυσικά για τις θηλές και την κλειτορίδα».

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως διαβάζει συχνά για άνδρες που είναι κακοί εραστές κι αυτό γιατί νοιάζονται μόνο για τη δική τους ικανοποίηση. Μάλιστα για να επιβεβαιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις φέρνει ως παράδειγμα ένα περιστατικό από την καθημερινή ζωή. «Κάποτε μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου, ένας ψυχοθεραπευτής που επισκεπτόμασταν τη ρώτησε αν το κακό σεξ ήταν ένα πρόβλημα που οδήγησε στο χωρισμό. Εκείνη, παρά τα όποια μας προβλήματα, μου έβαλε Α+ στη βαθμολογία», τονίζει ο ίδιος.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-a ... -gcaiWTcbM
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Ο άνδρας που χαρίζει στις γυναίκες (πάντα) τους καλύτερους οργασμούς αναλύει στον Guardian τα μυστικά της «επιτυχίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

vantono
Δεν ειμαι εγω γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ερθουν σε οργασμο οι γυναικες.
Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να τους τον χωσω και να ικανοποιηθω εγω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Ο άνδρας που χαρίζει στις γυναίκες (πάντα) τους καλύτερους οργασμούς αναλύει στον Guardian τα μυστικά της «επιτυχίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εγώ το καταλαβαίνω από τις σπασμωδικες κινησεις του κόλπου πάνω στον πουτσο μου. Η γυναίκα προσποιείται, το μουνι της ζαμέ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
vantono

Daje έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:01 vantono
Δεν ειμαι εγω γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ερθουν σε οργασμο οι γυναικες.
Σε παρεξήγησα, συγγνωμη :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Αυτη ειναι η συνταγη της επιτυχιας,το αντιλαμβανονται υποσυνειδητα οτι σκεφτεσαι ετσι,ερχεται στην επιφανεια η υποτακτικη φυση τους και φτανουν σε οργασμο.Ευγε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:12
Αυτη ειναι η συνταγη της επιτυχιας,το αντιλαμβανονται υποσυνειδητα οτι σκεφτεσαι ετσι,ερχεται στην επιφανεια η υποτακτικη φυση τους και φτανουν σε οργασμο.Ευγε.
Μπρικια κολλαμε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαλίκια σμπρώχνουμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Ντρέπομαι που έδωσα συνέντευξη στο Guardian :oops:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

:smt005: :smt005:

Τι γέλιο;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:08
παιζουν και τα 2.

θες να ικανοποιησεις οσες θελουν να σε ικανοποιησουν, και θες να το χωσεις για να περασεις καλα σαν να βαρας μαλακια με παρεα, σε οσες καθονται σαν ψοφιμια και νομιζουν οτι σου κανουν χαρη που ανοιγουν τα ποδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 11:09
vantono έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:08
παιζουν και τα 2.

θες να ικανοποιησεις οσες θελουν να σε ικανοποιησουν, και θες να το χωσεις για να περασεις καλα σαν να βαρας μαλακια με παρεα, σε οσες καθονται σαν ψοφιμια και νομιζουν οτι σου κανουν χαρη που ανοιγουν τα ποδια.
Τραγικό αυτό, πράγματι. Δεν μου έχει τύχει και ποτέ σε τέτοιο βαθμό (μου έχει τύχει να ψιλοβαριέται η δικιά μου λόγω κούρασης κτλ, αλλά τρώγοντας της ήρθε η όρεξη) αλλά αν μου τύχαινε ακριβώς έτσι οπως το περιγράφεις δεν παίζει καν να μου σηκωνόταν κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

vantono έγραψε: 30 Οκτ 2020, 19:59
Είμαι 49 ετών και...
Σταμάτησα να διαβάζω εδώ. Σαρανταεννιάχρονος επιβήτορας; :o Παρακμή :011:
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Για τον οργασμό της γυναίκας τρία πράγματα χρειάζονται:
1) Να μας νοιάζει (εμάς τους άνδρες). Να μας νοιάζει όμως σε προσωπικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά την κοπέλα που έχουμε. Να μην μας νοιάζει το να ακουστούμε ως "ο άνδρας που χαρίζει πάντα οργασμό στις γυναίκες" αλλά να μας νοιάζει η κοπέλα μας να έχει οργασμό και να περάσει καλά γιατί την αγαπάμε.
2) Επικοινωνία μαζί της χωρίς ταμπού.
3) Λίγη μελέτη, ιδανικά από γυναίκες συγγραφείς με ιατρικές γνώσεις, διότι αφενός οι άνδρες τείνουν να γράφουν παπαριές της φάσης "κοιτάξτε τι πρέπει να κάνετε για να είστε ο μοναδικός γαμιάς" κι αν κάνεις τέτοια εγωπαθή εκκίνηση ελαττώνεις τις πιθανότητές να έχει οργασμό, αφετέρου έχουν το σώμα που χρειάζεται να αποκωδικοποιηθεί, οπότε ξέρουν πώς δουλεύει. Ιδανική εκκίνηση κατά την γνώμη μου:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

vantono έγραψε: 30 Οκτ 2020, 19:59 Daje εσύ? :xena:
Ο γυναικείος οργασμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες-σωματικούς αλλά και ψυχολογικούς. Η φυσική κατάσταση της γυναίκας, η διάθεσή της όπως και το επίπεδο της αυτοπεποίθησής της είναι παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο.
O βρετανικός Guardian ασχολείται με το θέμα δίνοντας την ευκαιρία σε απλούς αναγνώστες να γράψουν τη δική τους θέση και εμπειρία όσον αφορά στη σεξουαλική ζωή. Ένας από αυτούς γράφει για την ικανότητά του να πετυχαίνει πάντα γυναικείους οργασμούς εξηγώντας πως αυτό γίνεται πράξη.

«Δεν ρώτησα ποτέ τις γυναίκες τι ήμουν γι′ αυτές επειδή δεν χρειάστηκε. Ήξερα τι τους προσφέρω και τι ζητούν αυτές. Είμαι 49 ετών και αν μπορώ να εξασφαλίσω κάτι στις γυναίκες με τις οποίες κάνω σεξ είναι πως σίγουρα θα έχουν οργασμό. Μπορώ να το κάνω ακόμα και χωρίς διείσδυση.

Απέκτησα κάποια εμπειρία διαβάζοντας πορνογραφικά περιοδικά κυρίως λεσβιακού περιεχομένου από τότε που ήμουν στην εφηβεία. Το παν είναι να μάθεις τα πάντα για την ανατομία του σώματος του άλλου φύλου και πώς πρέπει να αγγίζεις το κάθε σημείο», περιγράφει ο αρθρογράφος.
Μάλιστα στο ερώτημα πώς ξέρει πως οι σύντροφοι του δεν προσποιούνται απαντά: Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100% αλλά αυτό που βλέπω να ακολουθεί το σεξ είναι μια παράλυση δευτερολέπτων που συνοδεύει την απόλαυση. Πάντα επίσης παρατηρώ τα σημεία του σώματος που μαρτυρούν πως ένας οργασμός έχει προηγηθεί. Μιλώ φυσικά για τις θηλές και την κλειτορίδα».

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως διαβάζει συχνά για άνδρες που είναι κακοί εραστές κι αυτό γιατί νοιάζονται μόνο για τη δική τους ικανοποίηση. Μάλιστα για να επιβεβαιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις φέρνει ως παράδειγμα ένα περιστατικό από την καθημερινή ζωή. «Κάποτε μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου, ένας ψυχοθεραπευτής που επισκεπτόμασταν τη ρώτησε αν το κακό σεξ ήταν ένα πρόβλημα που οδήγησε στο χωρισμό. Εκείνη, παρά τα όποια μας προβλήματα, μου έβαλε Α+ στη βαθμολογία», τονίζει ο ίδιος.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-a ... -gcaiWTcbM
Αμφισβητω ευθεως το δημοσιευμα της γελοιας τσαβοφυλλαδας.Ο μεγαλυτερος επιβητορας και μυστης
ειναι ο Γιαννοπουλας.

Τα θυληκα του την πεφτουνε ακομα και οταν στεκεται στην ουρα του ταμειου των Λιντλ.

Κριμα που εφαγε περμαμπαν και δεν ειναι μαζι μας να μαθουμε κι εμεις τα μυστικα ενος μεγαλου εραστη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Βλήμα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 11:26 Για τον οργασμό της γυναίκας τρία πράγματα χρειάζονται:
1) Να μας νοιάζει (εμάς τους άνδρες). Να μας νοιάζει όμως σε προσωπικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά την κοπέλα που έχουμε. Να μην μας νοιάζει το να ακουστούμε ως "ο άνδρας που χαρίζει πάντα οργασμό στις γυναίκες" αλλά να μας νοιάζει η κοπέλα μας να έχει οργασμό και να περάσει καλά γιατί την αγαπάμε.
2) Επικοινωνία μαζί της χωρίς ταμπού.
3) Λίγη μελέτη, ιδανικά από γυναίκες συγγραφείς με ιατρικές γνώσεις, διότι αφενός οι άνδρες τείνουν να γράφουν παπαριές της φάσης "κοιτάξτε τι πρέπει να κάνετε για να είστε ο μοναδικός γαμιάς" κι αν κάνεις τέτοια εγωπαθή εκκίνηση ελαττώνεις τις πιθανότητές να έχει οργασμό, αφετέρου έχουν το σώμα που χρειάζεται να αποκωδικοποιηθεί, οπότε ξέρουν πώς δουλεύει. Ιδανική εκκίνηση κατά την γνώμη μου:

Εικόνα
Πότε συνειδητοποίησες ότι είσαι γκέι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”