!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:30
vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:09
Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 14:43 :+1: ως

Στο ένα είναι μια υποθετική ακραία έκφραση. Στο άλλο ειναι μια υπαρκτή κατάσταση. Σου λέει πήγαινε κάτσε με τον άλλον αφού σ αρέσει. Θέλεις να πάω παπαρα να κάτσω με τον άλλο; θα πάω.
Δεν ειναι υπαρκτή κατάσταση. Είναι αλληγορικά αντίστοιχο του "θα σε σφάξω". Και αφου δεν παιρνεις σοβαρά το ένα (και μαλιστα αυτο που ειναι και φαινομενικά χειρότερο και βαρύτερο), τότε οφείλεις να μην πάρεις σοβαρά ουτε το αλλο. Το να πας να κατσεις στο τραπέζι του αλλουνου μόνο και μόνο επειδη στο ειπε ο δικός σου χωρις να το εννοεί φυσικά, παίρνοντας τοις μετρητοίς αυτο που σου ειπε, ειναι σαν να σου λέει ο αλλος οτι θα σε σφάξει και θα σε θάψει (οταν ούτε εκεινος προφανώς το εννοεί) και εσύ ακούγοντας αυτό, του επιτίθεσαι και τον σκοτώνεις και τον θάβεις πρώτη, στα αλήθεια,νομίζοντας οτι οντως σοβαρολογούσε εκεινος και κάποια στιγμή θα στο έκανε στα αλήθεια. Ειναι εξισου παράλογα αυτα τα δύο.
Απλώς η μία περίπτωση, όσο ακραία κι αν είναι, θεωρείται διεκδίκηση προς εσάς, με την αμιγώς πρωτόγονη έννοια, σαν το λύκο που μαρκάρει την περιοχή του κατουρώντας τριγύρω, και αποτελεί καταπραϋντική αλοιφούλα στην πληγή των ανασφαλειών σας, ενώ η άλλη περίπτωση αποτελεί οινόπνευμα στην ιδια πληγη, και γι'αυτό σας τσούζει. Τσούζει εκεινη τη στιγμή, αλλά μακροπρόθεσμα σας κάνει καλό, σας χαλυβδώνει. Το οινόπνευμα είναι αντιμικροβιακό και σας απολυμαίνει τόσο την πληγουλα οσο και την πσυχουλα. Αγαπήστε το οινοπνευμα, αποδεχτείτε το. Γίνετε και οι ίδιοι οινόπνευμα για τους γύρω σας. Θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν περισσότερο απ'οσο ήδη σας αγαπουν.

Όπως έχει δηλωσει και ο Φρόυντ στο πασίγνωστο έργο του ψυχοανατομική ατομοδιάσπαση chapter II, πνίξτε το υπερεγώ σας στον πυθμένα ενός βαρελιού γεμάτο οινόπνευμα, και το πρόσωπο που θα καθρεφτιστεί στην επιφάνεια αμεσως μολις εκεινο (το υπερεγώ) ξεψυχήσει, θα ειναι η ίδια σας η ψυχή πιο καθάρια και αστραφτερή απο ποτέ!
Με ευχαριστείτε αργότερα για τη γνώση που σας μοιράζω.
Και εγώ για να τον κάνω καλά και να γιατρευτει από τη ζήλια του θα πήγαινα να καθίσω στο άλλο τραπέζι. Γιατί η απάντηση του θα ήταν από ζήλια κακιά. Του κάνεις "ηλεκτροσόκ" σε τέτοιες αντιδράσεις να ξέρει ότι είπε μαλακία.
Μια χαρά ηλεκτροσόκ είναι να σηκωθεις και να φυγεις απο το τραπέζι πηγαίνοντας τουαλέτα, ή βγαίνοντας εντελως εξω απο το κατάστημα, αν θες να το τραβήξεις λίγο περισσότερο. Κατα πασα πιθανότητα ισως και να τρέξει απο πισω σου λιγα δεύτερα πιο μετά, και να σου ζητησει και συγγνωμη.
Το να πας να καθίσεις στο τραπέζι του άλλου, ειναι ακριβώς το ίδιο υπερβολικό με το να επιτεθείς πρωτη και να σκοτώσεις (ή εστω να τον αφήσεις ανάπηρο, ως ηλεκτροσόκ σε αντιδραση που ειπε μαλακία/καφρίλα) τον τύπο που αντίστοιχα σε απείλησε ότι θα σε σφάξει και θα σε θάψει, κι ας μην το εννοούσεάχουτομωλέ.
Άβαταρ μέλους
vantono

Feindflug έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:32
vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:09
Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 14:43 :+1: ως

Στο ένα είναι μια υποθετική ακραία έκφραση. Στο άλλο ειναι μια υπαρκτή κατάσταση. Σου λέει πήγαινε κάτσε με τον άλλον αφού σ αρέσει. Θέλεις να πάω παπαρα να κάτσω με τον άλλο; θα πάω.
Δεν ειναι υπαρκτή κατάσταση. Είναι αλληγορικά αντίστοιχο του "θα σε σφάξω". Και αφου δεν παιρνεις σοβαρά το ένα (και μαλιστα αυτο που ειναι και φαινομενικά χειρότερο και βαρύτερο), τότε οφείλεις να μην πάρεις σοβαρά ουτε το αλλο. Το να πας να κατσεις στο τραπέζι του αλλουνου μόνο και μόνο επειδη στο ειπε ο δικός σου χωρις να το εννοεί φυσικά, παίρνοντας τοις μετρητοίς αυτο που σου ειπε, ειναι σαν να σου λέει ο αλλος οτι θα σε σφάξει και θα σε θάψει (οταν ούτε εκεινος προφανώς το εννοεί) και εσύ ακούγοντας αυτό, του επιτίθεσαι και τον σκοτώνεις και τον θάβεις πρώτη, στα αλήθεια,νομίζοντας οτι οντως σοβαρολογούσε εκεινος και κάποια στιγμή θα στο έκανε στα αλήθεια. Ειναι εξισου παράλογα αυτα τα δύο.
Απλώς η μία περίπτωση, όσο ακραία κι αν είναι, θεωρείται διεκδίκηση προς εσάς, με την αμιγώς πρωτόγονη έννοια, σαν το λύκο που μαρκάρει την περιοχή του κατουρώντας τριγύρω, και αποτελεί καταπραϋντική αλοιφούλα στην πληγή των ανασφαλειών σας, ενώ η άλλη περίπτωση αποτελεί οινόπνευμα στην ιδια πληγη, και γι'αυτό σας τσούζει. Τσούζει εκεινη τη στιγμή, αλλά μακροπρόθεσμα σας κάνει καλό, σας χαλυβδώνει. Το οινόπνευμα είναι αντιμικροβιακό και σας απολυμαίνει τόσο την πληγουλα οσο και την πσυχουλα. Αγαπήστε το οινοπνευμα, αποδεχτείτε το. Γίνετε και οι ίδιοι οινόπνευμα για τους γύρω σας. Θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν περισσότερο απ'οσο ήδη σας αγαπουν.

Όπως έχει δηλωσει και ο Φρόυντ στο πασίγνωστο έργο του ψυχοανατομική ατομοδιάσπαση chapter II, πνίξτε το υπερεγώ σας στον πυθμένα ενός βαρελιού γεμάτο οινόπνευμα, και το πρόσωπο που θα καθρεφτιστεί στην επιφάνεια αμεσως μολις εκεινο (το υπερεγώ) ξεψυχήσει, θα ειναι η ίδια σας η ψυχή πιο καθάρια και αστραφτερή απο ποτέ!
Με ευχαριστείτε αργότερα για τη γνώση που σας μοιράζω.
Τύπε, πολύ τα αναλύεις τα πράγματα. Το πιάσαμε, είπες μια ατάκα στην έτσι σου, τσαντίστηκε εκείνη την ώρα και μετά κάνατε άγριο σεξ. Μην προσπαθείς να βγάλεις νόμους και θεωρίες από το περιστατικό αυτό καθαυτό.

Σε βλέπω σε τόσες απαντήσεις σφάλλεις συνεχώς και προσπαθείς να ενδύσεις τις απόψεις σου με έναν επιστημονικό μανδύα. Κάπου χάθηκες ανάμεσα στις αλήθειες της επιστήμης, στα γεγονότα, στα στοιχεία και στη σύνδεση όλων αυτών. Κουλάρισε λίγο και μην υπεραναλύεις.

Αν μη τι άλλο, τα λίγα λόγια είναι ανδρικό χαρακτηριστικό.
Δεν σφάλλω καθόλου πύτε μου δικέ μου. Απλώς ξεγυμνώνω τις ανασφάλειές τους, με τον πιο κυνικό τρόπο. Ισως και να προκειται για ενα ενδόμυχο μίνι ξέσπασμά μου, καθως έχω βαρεθεί να ακουω και να βλεπω καθημερινώς δίπλα μου περιστατικά δήθεν ανεξάρτητων και γαμάουα κυριών/δεσποινίδων, βαθύτατα μάλιστα, σφυρηλατημένων στα ιδεολογικά πρότυπα του new age φεμινισμού, που τα καλά παιδιά-πραγματικους τζέντλεμεν που τους ξηγιώνται στρέιτ και σπαθάτα τα θεωρούν "βαρετά", τα εκμεταλλεύονται και τα 'χουν του χεριού τους, και όταν συναντήσουν τον αραβομούρη ανατολιταρά άντρακλα που τις απαγορεύει να βγαινουν εξω με φιλες πχ, ή να κυκλοφορουν με τη φουστα δυο χιλιοστα πανω απο το γόνατο, να τους λενε οτι θα τις σφάξουν στο γονατο σαν κοτόπουλα αν τυχον κοιτάξουν άλλον και αυτες να το θεωρουν αχουτομωλέ δεν το εννοει, απλα με θελει και στο τελος να τις σαπιζουν και στο βρωμοξυλο και να τα ανεχονται ολα αυτά, καθως ειναι φουλ ερωτευμενες με τον πρωτόγονο μπαμπουίνο, ειναι κατι που με κανει πράγματι έξω φρενών.

Και φυσικά δεν αναφερομαι σε καμια ναιδα ή γκερ ή οποιαδήποτε άλλη εδω μεσα, που στις συγκεκριμένες εχω και τρομερή συμπάθεια/αδυναμία φυσικά, αλλα γενικοτερα, απο αυτα που παρατηρω καθε μερα στον περίγυρό μου. Ισως να ειμαι και αρκετά επηρεασμένος απο τη γνωστη ιστορια του φιλου μου, τι να πω. :102:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:29
Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 14:26
Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 14:25
Κι εγώ λέω στον μικρό πως θα τον κρεμάσω ανάποδα. Δεν το εννοώ όμως και το ξέρει. Επίσης όταν θυμώνω πραγματικά δεν του λέω πως θα τον κρεμάσω ανάποδα, λέω διάφορα και με ακούει όλη η οικοδομή.
Εγώ σαν θεία του λέω "κομμένα τα πανκεικ".

ΣΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
οσο κι αν δε θελω να κρινω τα parenting skills καθεμιας, πρεπει να δηλωσω οτι η γκερ τρωει τη σκονη της σεσι.

το κολπο ειναι να πετυχαινεις αποτελεσμα χωρις καν να υψωσεις φωνη. εγω εχω φτασει zen master, και δε μιλω καθολου. βγαζω μονο το κινητο, απο το οποιο εχω ελεγχο του ταμπλετ του, και μπορω να το απενεργοποιησω.
Φίλε, κάνω γαμηστερό πανκέικ. Μισό θα σου στείλω πμ φωτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:45 Και φυσικά δεν αναφερομαι σε καμια ναιδα ή γκερ ή οποιαδήποτε άλλη εδω μεσα, που στις συγκεκριμένες εχω και τρομερή συμπάθεια/αδυναμία φυσικά, αλλα γενικοτερα, απο αυτα που παρατηρω καθε μερα στον περίγυρό μου. Ισως να ειμαι και αρκετά επηρεασμένος απο τη γνωστη ιστορια του φιλου μου, τι να πω. :102:
vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει.

:bored:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Λοιπόν, κυρία πρόεδρος, αναλαμβάνετε υποθέσεις με ερωτικά τρίγωνα;
Z
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Καραμελίτσα έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:51 Λοιπόν, κυρία πρόεδρος, αναλαμβάνετε υποθέσεις με ερωτικά τρίγωνα;
Όχι, μόνο τρίγωνα πανοράματος. :smt005: Λέγε καλή μου που θες και άδεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:47
ειδα φωτο, και ευτυχως εχω προ μισαωρου τσακισει ενα κουτι caprice μαζι με το γιο και νιωθω πληρης, αλλιως θα σου εκανα αναφορα για προστυχο πμ, να σε μπαναρουνε να μαθεις. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 18:01
Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:47
ειδα φωτο, και ευτυχως εχω προ μισαωρου τσακισει ενα κουτι caprice μαζι με το γιο και νιωθω πληρης, αλλιως θα σου εκανα αναφορα για προστυχο πμ, να σε μπαναρουνε να μαθεις. :003:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

νύχτα έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:49
vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:45 Και φυσικά δεν αναφερομαι σε καμια ναιδα ή γκερ ή οποιαδήποτε άλλη εδω μεσα, που στις συγκεκριμένες εχω και τρομερή συμπάθεια/αδυναμία φυσικά, αλλα γενικοτερα, απο αυτα που παρατηρω καθε μερα στον περίγυρό μου. Ισως να ειμαι και αρκετά επηρεασμένος απο τη γνωστη ιστορια του φιλου μου, τι να πω. :102:
vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει.

:bored:
Η πρωτη παράθεση σου-σχόλιό μου, αναφέρεται μόνο σε αυτά που γράφω/εξιστορώ στο παρακατω συγκεκριμένο ποστ μου και μόνο, και Όχι συγκεκριμένα σε καποια εδώ μέσα, ουτε σε άλλο ποστ μου:
vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:45 Δεν σφάλλω καθόλου πύτε μου δικέ μου. Απλώς ξεγυμνώνω τις ανασφάλειές τους, με τον πιο κυνικό τρόπο. Ισως και να προκειται για ενα ενδόμυχο μίνι ξέσπασμά μου, καθως έχω βαρεθεί να ακουω και να βλεπω καθημερινώς δίπλα μου περιστατικά δήθεν ανεξάρτητων και γαμάουα κυριών/δεσποινίδων, βαθύτατα μάλιστα, σφυρηλατημένων στα ιδεολογικά πρότυπα του new age φεμινισμού, που τα καλά παιδιά-πραγματικους τζέντλεμεν που τους ξηγιώνται στρέιτ και σπαθάτα τα θεωρούν "βαρετά", τα εκμεταλλεύονται και τα 'χουν του χεριού τους, και όταν συναντήσουν τον αραβομούρη ανατολιταρά άντρακλα που τις απαγορεύει να βγαινουν εξω με φιλες πχ, ή να κυκλοφορουν με τη φουστα δυο χιλιοστα πανω απο το γόνατο, να τους λενε οτι θα τις σφάξουν στο γονατο σαν κοτόπουλα αν τυχον κοιτάξουν άλλον και αυτες να το θεωρουν αχουτομωλέ δεν το εννοει, απλα με θελει και στο τελος να τις σαπιζουν και στο βρωμοξυλο και να τα ανεχονται ολα αυτά, καθως ειναι φουλ ερωτευμενες με τον πρωτόγονο μπαμπουίνο, ειναι κατι που με κανει πράγματι έξω φρενών.

Και φυσικά δεν αναφερομαι σε καμια ναιδα ή γκερ ή οποιαδήποτε άλλη εδω μεσα, που στις συγκεκριμένες εχω και τρομερή συμπάθεια/αδυναμία φυσικά, αλλα γενικοτερα, απο αυτα που παρατηρω καθε μερα στον περίγυρό μου. Ισως να ειμαι και αρκετά επηρεασμένος απο τη γνωστη ιστορια του φιλου μου, τι να πω. :102:
Δεν θα μπορουσε άλλωστε να αναφερεται σε καποια συγκεκριμενη απο εδω μεσα στοχευμενα, γιατι πού να ξερω εγω αν ο αλλος της απαγορευει να βγαινει, ή να φοράει "προκλητικα" ρούχα? Με εμπειρικές ιστορίες εξωπχορουμικες μιλαω εν προκειμένω.

Η δεύτερη παράθεσή σου-σχόλιό μου, αναφέρεται, ακριβως έτσι οπως το λέει, και εδώ μέσα, απο αυτά που βλεπω απο αντιδράσεις στα σχόλια, και γενικώς (μέσω του "οχι μόνο", που γραφω στην συνεχεια του ποστ, αλλα αυτό δεν ειδα να το μπολντάρεις/μεγεθύνεις -το έκανα εγώ για σενα- , γιατί δεν βοηθάει στη δημιουργία εντυπώσεων). Οποτε, ας κανουμε την κοπτοραπτική μας για να δημιουργήσουμε σούσουρο-μπουρδελάκι.
5χρονα κανονικά ώρες-ωρες ρε πουστη μου! Εγω φταιω ομως, που καθομαι και ασχολούμαι. Παιξτε με τα μπαλάκια σας.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

πχωρουμικη ταξιτζιλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Δεν ξερω πως τον καταφεραν να γραφει σεντονι στο σεντονι οι καρχιες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:33
Μια χαρά ηλεκτροσόκ είναι να σηκωθεις και να φυγεις απο το τραπέζι πηγαίνοντας τουαλέτα, ή βγαίνοντας εντελως εξω απο το κατάστημα, αν θες να το τραβήξεις λίγο περισσότερο. Κατα πασα πιθανότητα ισως και να τρέξει απο πισω σου λιγα δεύτερα πιο μετά, και να σου ζητησει και συγγνωμη.
Το να πας να καθίσεις στο τραπέζι του άλλου, ειναι ακριβώς το ίδιο υπερβολικό με το να επιτεθείς πρωτη και να σκοτώσεις (ή εστω να τον αφήσεις ανάπηρο, ως ηλεκτροσόκ σε αντιδραση που ειπε μαλακία/καφρίλα) τον τύπο που αντίστοιχα σε απείλησε ότι θα σε σφάξει και θα σε θάψει, κι ας μην το εννοούσεάχουτομωλέ.
Δεν θέλω να τρέξει πίσω μου να ζητήσει συγνώμη γιατί του έκανα ναζάκια και να φύγω δήθεν πληγωμένη. Να καταλάβει ότι οι μαγκιτσες έχουν βαρύτητα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Λοιπόν, αυτή είναι μια ιστορία που έχει βρει λύση, αλλά εδώ σας μεταφέρω στην εποχή του διλήμματος.

φίλη μου όχι πολύ στενή, έχει σχέση πάνω από χρόνο με συμφοιτητή της, θεωρεί ότι είναι στα τελειώματά της, αν και αυτός έχει άλλη γνώμη.

Αλλά τον τελευταίο μήνα της την πέφτει ένας καθηγητής της στη σχολή. Όχι κανονικός καθηγητής, από αυτούς τους εκτάκτους. Της ρίχνει βέβαια πολλά χρόνια, αλλά λέει είναι ωραίος άντρας και ευχάριστος. Εγώ δεν τον είχα δει, από αυτά που μου χει πει είχα κακή γνώμη. Και μόνο που την πέφτει σε φοιτήτρια του δηλαδή, αλλά τεσπα.

Η φίλη μου ψήνεται αρκετά. Φοβάται όμως αν μαθευτεί, ότι μπορεί αυτός να χάσει τη δουλειά του και αυτής να της κρεμάσουν κουδούνια στη σχολή και όχι μόνο. Δε θέλει να ρίξει κέρατο και δεν ξέρει πώς να το φέρει στον πρώτο. Αν του πει ότι τον χωρίζει για τον παππού, μπορεί να κάνει ακραία πράγματα, οπότε πρέπει να το κρατήσει κρυφό.

Οπότε τί κάνει; Προφανώς παίζει και το τί κάνει ο γκόμενος και τί κάνει ο παππούς.

Στο τέλος θα σας πω τί έγινε.
Z
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

πολύ ευέξαπτος είσαι, χαλάρωσε

vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27 Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει.
για το 'εκεί έξω' το εμπεδώσαμε, για το 'εδώ μέσα' συγκεκριμένα
αναρωτήθηκα και έκανα τις παραθέσεις

το 'όχι μόνο' σημαίνει ότι ούτως ή άλλως το 'εδώ μέσα' συμπεριλαμβάνεται
στις γενικεύσεις σου οπότε δεν χρειαζόταν μεγέθυνση, αγαπητέ :wave:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Καραμελίτσα έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:51 Λοιπόν, κυρία πρόεδρος, αναλαμβάνετε υποθέσεις με ερωτικά τρίγωνα;
Τα αγαπημένα μου!!!!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”