Τα έχω δει, αχ είναι σκληρό το υλικό, αχ θέλει καλιμπράρισμα ο άξονας, αχ βαράει το ρούτερ κλπ
Τες πα αν είχα να φτιάξω 200 θα το σκεφτόμουνα, αλλά τώρα ψάχνω ευκαιρία να ΞΕκολλήσω απ'τον υπολογιστή, όχι να ξανακολλήσω.

Με κάλυψεςbluerose έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 16:19 Αν δε ξερει αυτος που το εχει η δεν παιρνει συνεχη παραγγελίες για να το προγραμματισει παιρνει μια εδω 150 ευρω τη φορα
Αν ξερει..μπορει κι ο ιδιος να κανει αλλουνού ενα σχεδιο ως φορμα με 30 ευρω τη φορα
Ειναι πολυμηχανημα που θες 50 τετραγωνικα μονο για αυτο
Blue για μικροκατασκευές και σχέδια σε μικρές επιφάνειες (σαν αυτή του Αυστραλομάστορα),υπάρχουν και cnc που τα στήνεις με 1-2 άντε 3 χιλιάρικα στο εργαστήριό σου.

Αφού έχεις ρούτερ, γιατί δεν κάνεις χελιδονοουρές;Chilloutbuddy έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 12:46 Μου είχε μείνει μισό φίλο κοντρα πλακέ, χάλια, με κάτι κόλλες και κάτι γρατζουνιές πάνω, και είπα να φτιάξω μια εργαλειοθήκη.
Μου'χει σπάσει τα νεύρα, 3 μέρες παλεύω και δεν είμαι ούτε στη μέση![]()
Είχα τη φαεινή ιδέα να φτιάξω το πάνω από ένα ξύλο σκούρο που έχουμε εδώ το Μέρμπαου, απ'το οποίο μου είχε μείνει ένα σανίδι χοντρό. Το έσκισα εγκάρσια σε 4 φέτες στην κορδέλα, αλλά φυσικά δεν έχω μηχάνημα να τις ενώσω. Και παλεύω τώρα να τις κάνω ίσιες σε όλες τις διαστάσεις με το χέρι με την πλάνη![]()
Επίσης ήθελα να κάνω τις ενώσεις box joint, αυτό που είναι σαν πολεμίστρες, αλλά φυσικά δεν έχω τραπεζοπρίονο, οπότε έφτιαξα μια πατέντα δικιάς μου επινόησης και τις κάνω μία μία με το ρούτερ![]()
Γελάω τουλάχιστον![]()
ούστ ρε και με μπερδεύεις
Όχι ρε συ, βάζεις το ένα πάνω στο άλλο και σχεδιάζεις. Θα σου στείλω link σελίδας (σε λίγο, με φωνάζουν να φύγω).