!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενειακές αξίες.
Re: Οικογενειακές αξίες.
Όχι, την εικόνα εννοούσα. Είναι print screen, φαίνεται νομίζω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:43 Απόδειξη είσαι μόνη σου. Μια αηδία. Ουστ τώρα από εδώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Φασιστάκι ξέρω ότι θες να γαμάς όλα τα νήματα και ειδικά του δικό μου. Δεν θα περάσει ο φασισμός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Για πρώτη και τελευταία φορά και μόνον για σένα (επειδή θα είσαι ο πρώτος που θα γλεντήσουν οι χαλλιλέγγυοι όταν επιτεθούν και εδώ λόγω εγγυτητας
Juno έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:41 Μην κουράζεστε, δεν θα ασχοληθώ.
Ξέρω πως δεν θα το σβήσουν αν κάνω report, ξέρω πως αν σας απαντήσω, θα τα σβήσουν όλα και θα ρίξουν μπαν μόνον σε εμένα, όλα καλά.
Γι' αυτό θα γράφω μόνον σε πολιτική-κοινωνία και όποτε μου αρέσει και θα έχω γραμμένα όλα τα άλλα νήματα και τις ενότητες και ελπίζω ειλικρινά να ρημάξουν μια μέρα.
Η αλήθεια πάντως είναι μία, πως άλλα δήλωνε το καλοκαίρι και τώρα άλλαξε γνώμη.![]()
![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν έλεγες γιατί έκανες τέτοια δήλωση, το θέμα θα είχε λήξει. Εσύ όμως το αποφεύγεις και έχει πλάκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:46 Φασιστάκι ξέρω ότι θες να γαμάς όλα τα νήματα και ειδικά του δικό μου. Δεν θα περάσει ο φασισμός.
Τι πιο απλό, "έχασα στοίχημα".
Αλλά κάνεις λες και αν δηλώσεις άντρας, θα έρθουν τα πουλέν και θα σε ξεμπροστιάσουν.

- Γενιά της Αμαρτίας
Φασιστάκι στην τρύπα σου.Juno έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:50Αν έλεγες γιατί έκανες τέτοια δήλωση, το θέμα θα είχε λήξει. Εσύ όμως το αποφεύγεις και έχει πλάκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:46 Φασιστάκι ξέρω ότι θες να γαμάς όλα τα νήματα και ειδικά του δικό μου. Δεν θα περάσει ο φασισμός.
Αλλά κάνεις λες και αν δηλώσεις άντρας, θα έρθουν τα πουλέν και θα σε ξεμπροστιάσουν.![]()
![]()
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ε, τώρα, δεν ξέρω τι προηγούμενα έχεις με τον χώρο εδώ, αλλά...πολύ μικρόψυχο ρε παιδί μου ηχεί αυτό...πολύ όμωςJuno έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:41 θα έχω γραμμένα όλα τα άλλα νήματα και τις ενότητες και ελπίζω ειλικρινά να ρημάξουν μια μέρα.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Έτσι σε κάνει ο Φασισμός.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 13:03Ε, τώρα, δεν ξέρω τι προηγούμενα έχεις με τον χώρο εδώ, αλλά...πολύ μικρόψυχο ρε παιδί μου ηχεί αυτό...πολύ όμωςJuno έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:41 θα έχω γραμμένα όλα τα άλλα νήματα και τις ενότητες και ελπίζω ειλικρινά να ρημάξουν μια μέρα.![]()
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:56Φασιστάκι στην τρύπα σου.Juno έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:50Αν έλεγες γιατί έκανες τέτοια δήλωση, το θέμα θα είχε λήξει. Εσύ όμως το αποφεύγεις και έχει πλάκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:46 Φασιστάκι ξέρω ότι θες να γαμάς όλα τα νήματα και ειδικά του δικό μου. Δεν θα περάσει ο φασισμός.
Αλλά κάνεις λες και αν δηλώσεις άντρας, θα έρθουν τα πουλέν και θα σε ξεμπροστιάσουν.![]()
![]()
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 16:36 Αν κσι τώρα διαπιστώνω ένα μεγάλο λάθος... κανονικές γυναίκες ΔΕΝ υπάρχουν
Η κανονικότητα είναι επιβολή της βίας στα σώματά μας
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:10 Ναι κι εγώ το κάνω
Με τον ήλιο ανανεώνονται τα κύτταρα
Για να μαστε φρέσκιες
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 21:58 Με έχουν πληγώσει πιο πολύ οι άντρες από τις γυναίκες
Ειδικά εκείνο το σφύριγμα που θυμάμαι είναι ό τι πιο ταπεινωτικό και εκμεταλλευτικό έχω ζήσει
viewtopic.php?f=33&t=17092&p=973796#p973796
Επειδή είμαι καινούργια δεν ψηφίζω γιατί επιφυλάσσομαι για τις πολιτικές τους απόψεις τις οποίες δε γνωρίζω
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:03 Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά ήταν λίγο γύφτικα τα πέναλτυ
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:50 Εμείς τα πτωχα πλην τίμια κορίτσια τι πρέπει να κάνωμε;![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
Εγκληματία ρατσίστρια σε δικάζω εν ονόματι του πχώρουμ.
Λείπεις καιρό και δεν έχεις δει τις ομαδικές επιθέσεις εναντίον μου που σταματούν μόνον όταν απαντήσω ώστε να πάρω ban.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 13:03Ε, τώρα, δεν ξέρω τι προηγούμενα έχεις με τον χώρο εδώ, αλλά...πολύ μικρόψυχο ρε παιδί μου ηχεί αυτό...πολύ όμωςJuno έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:41 θα έχω γραμμένα όλα τα άλλα νήματα και τις ενότητες και ελπίζω ειλικρινά να ρημάξουν μια μέρα.![]()
Γενικώς δεν θα ασχοληθώ. Πάλι καλά που κάποιοι έδειξαν το ποιον τους (είτε με επίθεση είτε με απραξία) πριν βοηθήσω στην ενότητα της Ιστορίας. Όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου, είχα σχεδόν πείσει κάτι φοιτητές να γράψουν. Μετά την αισχρή επίθεση Cavaliere&Co το άφησα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Ας επαναφέρω ετούτο το σεπτό νήμα στην ορθή του πορεία.
Γω εδώ μέσα καταθέτω ψυχούλα. Δεν έχετε ιδέα ποιος είμαι, ένας άνδρας αγέρωχος και μερακλής. Αλλά θέλετε να πάρετε έστω λίγη λάμψη από την ακτινοβολούσα Προσωπικότητά μου και γι' αυτό επιτίθεστε σαν κακομοίρικα σκυλιά. Γιατί ο φασισμός είναι η έλλειψη προσωπικότητας και εξ ορισμού αντίθετος με Μένα. Ας τα αφήσουμε τώρα αυτό.
Θα σχεδιάζω τις επόμενες μέρες πως να προσελκύσω τα κορίτσια που κάνουν για σπίτι. Ομολογώ πως χρειάζομαι μια νοικοκυρούλα για να κάμω δική μου οικογένεια. Δεν θέλω σχέση για σχέση αλλά έναν δεσμό που οδεύει προς τον γάμο. Σκοπεύω να γίνω αξιοζήλευτος γαμπρός, γιατί σκοπός του ανθρώπου είναι η οικογένεια. Για την ψυχική του υγεία κιόλας. Ένας ή μία που απαρνειται το ένστικτο για οικογένεια, πάσχει από ιδεοληψίες και διαταραχές. Είναι λίγο πολύ ανισόρροπος.
Η ψυχοθεραπεία μου πάει καλά γι' αυτό είμαι έτοιμος για αναπαραγωγή. Βέβαια έχω ανάγκη και από αυτοψυχανάλυση. Να βρω δηλαδή την κατάλληλη. Ετούτο είναι το ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς θέλω τη γυναίκα. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τα γρσπτά μου με ποια δυνητική γκόμενα θα ταίριαζα.
Τώρα ενόσω σκέφτομαι αυτά υπολογίζω τις επόμενες πράξεις μου πέρα από την αναζήτηση ερωμένης. Θέλω να επενδύσω στην καλλιέργειά μου, στο πνεύμα μου αλλά και να τιμήσω τους άμεσους μα και τους μακρινούς προγόνους. Εχω στο κεφάλι μου ένα χρέος, ένα μεγάλο καθήκον. Η Εκκλησία με βοηθάει αλλά σύντομα θα κλείσουν οι ναοί και θα χάσω τις ευκαιρίες μου με τον Θεό.
Έχω πλέξει ένα ιδανικό σύστημα φιλοσοφίας της ζωής που περιλαμβάνει την ελληνική παιδεία, την χριστιανική πίστη και τη δική μου οικογένεια.
Κάθε οικογένεια είναι ο πυρήνας του έθνους. Το έθνος υπάρχει για την οικογένεια, ξεκινάει και τελειώνει εκεί. Αρκεί να το καταλάβεις.
Γω εδώ μέσα καταθέτω ψυχούλα. Δεν έχετε ιδέα ποιος είμαι, ένας άνδρας αγέρωχος και μερακλής. Αλλά θέλετε να πάρετε έστω λίγη λάμψη από την ακτινοβολούσα Προσωπικότητά μου και γι' αυτό επιτίθεστε σαν κακομοίρικα σκυλιά. Γιατί ο φασισμός είναι η έλλειψη προσωπικότητας και εξ ορισμού αντίθετος με Μένα. Ας τα αφήσουμε τώρα αυτό.
Θα σχεδιάζω τις επόμενες μέρες πως να προσελκύσω τα κορίτσια που κάνουν για σπίτι. Ομολογώ πως χρειάζομαι μια νοικοκυρούλα για να κάμω δική μου οικογένεια. Δεν θέλω σχέση για σχέση αλλά έναν δεσμό που οδεύει προς τον γάμο. Σκοπεύω να γίνω αξιοζήλευτος γαμπρός, γιατί σκοπός του ανθρώπου είναι η οικογένεια. Για την ψυχική του υγεία κιόλας. Ένας ή μία που απαρνειται το ένστικτο για οικογένεια, πάσχει από ιδεοληψίες και διαταραχές. Είναι λίγο πολύ ανισόρροπος.
Η ψυχοθεραπεία μου πάει καλά γι' αυτό είμαι έτοιμος για αναπαραγωγή. Βέβαια έχω ανάγκη και από αυτοψυχανάλυση. Να βρω δηλαδή την κατάλληλη. Ετούτο είναι το ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς θέλω τη γυναίκα. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τα γρσπτά μου με ποια δυνητική γκόμενα θα ταίριαζα.
Τώρα ενόσω σκέφτομαι αυτά υπολογίζω τις επόμενες πράξεις μου πέρα από την αναζήτηση ερωμένης. Θέλω να επενδύσω στην καλλιέργειά μου, στο πνεύμα μου αλλά και να τιμήσω τους άμεσους μα και τους μακρινούς προγόνους. Εχω στο κεφάλι μου ένα χρέος, ένα μεγάλο καθήκον. Η Εκκλησία με βοηθάει αλλά σύντομα θα κλείσουν οι ναοί και θα χάσω τις ευκαιρίες μου με τον Θεό.
Έχω πλέξει ένα ιδανικό σύστημα φιλοσοφίας της ζωής που περιλαμβάνει την ελληνική παιδεία, την χριστιανική πίστη και τη δική μου οικογένεια.
Κάθε οικογένεια είναι ο πυρήνας του έθνους. Το έθνος υπάρχει για την οικογένεια, ξεκινάει και τελειώνει εκεί. Αρκεί να το καταλάβεις.
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα εκτιμούσα τη συνεισφορά σας στο πιο σημαντικό και πάντα επίκαιρο θέμα: «Οικογένεια»
Είσαι στις μέρες σου;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 14:24
Η ψυχοθεραπεία μου πάει καλά γι' αυτό είμαι έτοιμος για αναπαραγωγή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 3 Απαντήσεις