Τιποτα απ'ολα αυτα δεν ειναι. Αυτά που βλέπω εμπειρικά λέω. Και οχι μονο εδω μεσα. Από εδώ, δες πόσες λένε οτι θα σηκωνοντουσαν και θα έφευγαν, αν καποιος τους εκανε αυτο που εκανα εγω. Αν απ'την αλλη, τους ελεγαν οτι θα τις σφάξουν ζωντανές και θα πιουν το αίμα τους με κιάντι, θα έσταζαν από καύλα επειδη τις διεκδικεί.Sid Vicious έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:38Τι τριτοκοσμικες και βεβαίως μισανθρωπες παπαριες γράφεις;vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27
της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει.
Αυτή ακριβως που προτιμάει (ή για την ακρίβεια, γουστάρει) να καθεται να ακουει απειλες για τη ζωή της (ειτε τις εννοει ο αλλος ειτε οχι) και απ'το να σηκωθεί να φυγει οταν τις ακουει, σηκωνεται και φευγει οταν ο αλλος της φερθεί πραγματικά φιλελεύθερα, και της πει κανε ο,τι θες, πηγαινε στο τραπεζι του.
Αφου ο αλλος λεει οτι θα σε σφάξει αλλά δεν το εννοεί πραγματικα, τότε κι εγω που σου λεω "τράβα στο τραπέζι του" αλλά ούτε εγω το εννοω πραγματικα, βεβαιως, εσενα σε ενοχλει περισσοτερο το δεύτερο. Αυτη ειναι η υποτακτικη.