Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 02:01 Φοσίλη γιατί είναι μαλακία η άποψη πως η συνείδηση είναι κβαντικό φαινόμενο και εδράζεται στους μικροσωληνίσκους των νευρικών κυττάρων;
γιατί κάνει λάθος σε τόσο πολλά επίπεδα που μου προκαλεί φυσικό πόνο.
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 02:01 Φοσίλη γιατί είναι μαλακία η άποψη πως η συνείδηση είναι κβαντικό φαινόμενο και εδράζεται στους μικροσωληνίσκους των νευρικών κυττάρων;
Ε κλάϊν μάϊν θρη, θα πρέπει να ξέρω και τα ιδιοσυγκρατικά τα δικά σου εγώ.
Έλα μου ντε. Γιατί να μην πηγαίνει καλά άνθρωπος που πιστεύει σε λεφτόδεντρα;
έτσι είμαστε οι μεγάλοι παίκται, δε μπαίνουμε σε στρατούς απλά διαλέγουμε πιόνια.wooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 10:08Ε κλάϊν μάϊν θρη, θα πρέπει να ξέρω και τα ιδιοσυγκρατικά τα δικά σου εγώ.
Πράγματι λοιπόν τον είχα υποστηρίξει στον α' γύρο, για να συνεργαστεί με τον Σαμαρά και να βάζει τις κόκκινες γραμμές (σ.σ. τις έβαζε ο Φωτάκης τελικά). Όταν είδα ότι πουλάει τρέλα τον παράτησα.
Εδώ είναι απόφαση των μελών, κατά την κρίση τους. Δεν πρόκειται για ταυτοποίηση όπως του Τουίτερ. Άλλωστε εδώ επαληθεύονται περσόνες και όχι φυσικά πρόσωπα. Κατά το δυνατόν φυσικά, με εξαίρεση τα πρώτα μέλη μέσω tapatalk όπου υπήρχε αντικειμενική διαδικασία επαλήθευσης username. Τα πρώτα εκείνα μέλη επαλήθευσαν επόμενα κ.ο.κ.
Μετά από αυτό βέβαια, θα χρειαστούν μερικά επιπλέον στοιχεία για την πιστοποίηση σου:
γιατί να κάνω αγωγή; δε μου προκαλούσαν οικονομική ζημιά.wooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 10:33 Ο foscilis δεν είχε κάνει αγωγή κάποτε κατά του πχόρουμ.gr ;
γιατί, είπε κανείς πως το νέο σενάριο θα έχει μέσα ντολόρεθ μουναρεθ κλπ ? Τα σενάρια στο πάρκο τις ίδιες ρεπλικες χρησιμοποιούσαν εξάλλου, οπότε το μπουλο μεγάλε, πάλι χοντρομπουτουδες θα έχειΧαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 02:01Τι νέο σενάριο είναι τότε; Μια ζωή τα σενάρια μουνάρες είχαν μέσα.nik_killthemall έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 01:44 ας υποθέσουμε πως είμαστε στο πάρκο του γουεστγουορλντ και ξεκινάει νέο σενάριο ... (μουνάρα η ντολόρεθ παρεπιπτόντως)
Φοσίλη γιατί είναι μαλακία η άποψη πως η συνείδηση είναι κβαντικό φαινόμενο και εδράζεται στους μικροσωληνίσκους των νευρικών κυττάρων;
ναι επειδή το έχω κάνει τρέχοντας τη προβλεπόμενη διαδικασία (και μάλιστα σε πολεοδομία επαρχίας στης οποίας έσπασα κατά λάθος και μια πόρτα, που ηταν "ετοιμόρροπη" ...) σε πληροφορώ πως θα του έκλανες μια μεγαααααλη μάντρα χνουδωτά αρχιδάκια ... ο ιανός οποιονδήποτε εκτός (ή και εντός) δημοσίου είχε κάθε λόγο να τον βλέπει σαν μυγάκι που κάνει σπλατς στο μπαμπριζ του καθώς γκαζώνει.
αφού σκέψου πήγα να ξαναγραφτώ στο άλλο φόρουμ με ψεύτικο νικ μόνο και μόνο για να την πω στα εθνίκια. (ξενέρα που ήταν κλειστό)hades έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 10:22 Με το που η συμμορία υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να τελείωσε καμιά δεκαριά φορές.
Δεν έχει άδικο πάντως, το η συνείδηση είναι κβαντικό φαινόμενο είναι μια σειρά λέξεων χωρίς νόημα.Spiros252 έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 10:48Μετά από αυτό βέβαια, θα χρειαστούν μερικά επιπλέον στοιχεία για την πιστοποίηση σου:
![]()
θα γυρίσεις καμιά ταινία ρε συ;;;nik_killthemall έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:16γιατί, είπε κανείς πως το νέο σενάριο θα έχει μέσα ντολόρεθ μουναρεθ κλπ ? Τα σενάρια στο πάρκο τις ίδιες ρεπλικες χρησιμοποιούσαν εξάλλου, οπότε το μπουλο μεγάλε, πάλι χοντρομπουτουδες θα έχειΧαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 02:01Τι νέο σενάριο είναι τότε; Μια ζωή τα σενάρια μουνάρες είχαν μέσα.nik_killthemall έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 01:44 ας υποθέσουμε πως είμαστε στο πάρκο του γουεστγουορλντ και ξεκινάει νέο σενάριο ... (μουνάρα η ντολόρεθ παρεπιπτόντως)
Φοσίλη γιατί είναι μαλακία η άποψη πως η συνείδηση είναι κβαντικό φαινόμενο και εδράζεται στους μικροσωληνίσκους των νευρικών κυττάρων;![]()
απλα οι χοντρομπουτούδες σε ρόλο ευσυνείδητου και έξυπνου ψηφοφόρου ( και και κάπου στο βάθος ο φορντ (αντονι χοπκινς) θα αυτοπυροβολείται με κανόνι ) ...
Οποιοσδήποτε λέει τη λέξη "κβαντικό" ή παράγωγά της και δεν είναι paper φυσικής ή τεχνολογίας υλικών ή κάτι παρόμοιο ή έστω κάποιος γνώστης λατινικών που χρησιμοποιεί τη λέξη με την αρχική λατινική έννοια και όχι με αυτήν της φυσικής για κάποιον εξωτικό λόγο π.χ. να γαμήσει, είναι τσαρλατάνος.Stalker έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:18Δεν έχει άδικο πάντως, το η συνείδηση είναι κβαντικό φαινόμενο είναι μια σειρά λέξεων χωρίς νόημα.
Η εμπειρία μου είναι ότι αυτοί που προσπαθούν να εισάγουν την σωματιδιακή φυσική σε συζητήσεις για την συνείδηση τείνουν να το κάνουν από ανασφάλεια για το πως συμβιβάζεται μια νατουραλιστική θεώρηση της συνείδησης με τις ιδέες τους περί ελεύθερης βούλησης, τουτέστιν δεν προχωράει πολύ πιο βαθιά από «κβαντικό => απρόβλεπτο => καλό, Ι εμ νοτ α ναμπερ, Ι εμ α φρη μαν!».
εγώ ? οχι δα ... εγώ είμαι ένας ταπεινός σκατόψυχος, ένας μαν ιν μπλακ (εντ χαρις) δεν φτιάχνω σενάρια απλά τα σκο(α)τώνω ...