Αλλη μια αποκαλυψηpanos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39Γνώρισα κάποιον, σοβαρό άνθρωπο περίπου 60 χρόνων με καλή δουλεια, από το χωριό του παππού που πέθανε απο κορονοϊό στα Χανιά στα 91 του.enterprise-psi έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:42 Λοιπόν έχει τον ιό , χωρίς συμπτώματα, και οι γονείς βγήκαν αρνητικοί ;
Ενδιαφέρον
Το χωριό του οποίου το όνομα μου το είπε αλλά δεν το θυμάμαι, ήταν στον αποκορωνα. Μου είπε ότι ο γερος ήταν ψιλοάρρωστος, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει στο καφενείο όπου έπαιζε χαρτιά με άλλα παπουδια. Όταν χειροτερεψε, μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο νοσοκομείο.
Για να μην τα πολυλογώ, έγινε τεστ και στον ταξιτζή, και στους άλλους γέρους από τον εοπυ, κανένας δεν ήταν θετικος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απλά λέω πως ειναι χειρότερα για ένα παιδί να έχει γαστρεντερίτιδα...GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39Δεν ειναι κατω απο 5 ετων οι μαθητες του Νταρνακα.Μπορει να μην ηταν καν ιος ποσο μαλλον ροταιος.Επισης δεν ειμαστε στην ΑφρικηΖενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:32GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:25
Nαι αλλα συνηθως ειναι για μια μερα το πολυ και δεν χρειαζεσαι ουτε ντεπονΠροκάλεσε περίπου 1.3 εκατομμύρια θανάτους σε παιδιά κάτω των πέντε ετών από το 2008,[61] με περισσότερους από αυτούς να προκύπτουν στις φτωχότερες χώρες του κόσμου.[12] Πάνω από 450,000 θάνατοι σε παιδιά κάτω των πέντε ετών οφείλονται στον ροταϊό.[62][63]![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39Γνώρισα κάποιον, σοβαρό άνθρωπο περίπου 60 χρόνων με καλή δουλεια, από το χωριό του παππού που πέθανε απο κορονοϊό στα Χανιά στα 91 του.enterprise-psi έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:42 Λοιπόν έχει τον ιό , χωρίς συμπτώματα, και οι γονείς βγήκαν αρνητικοί ;
Ενδιαφέρον
Το χωριό του οποίου το όνομα μου το είπε αλλά δεν το θυμάμαι, ήταν στον αποκορωνα. Μου είπε ότι ο γερος ήταν ψιλοάρρωστος, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει στο καφενείο όπου έπαιζε χαρτιά με άλλα παπουδια. Όταν χειροτερεψε, μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο νοσοκομείο.
Για να μην τα πολυλογώ, έγινε τεστ και στον ταξιτζή, και στους άλλους γέρους από τον εοπυ, κανένας δεν ήταν θετικος.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εκεί είναι το θέμα. Είναι ασυμπτωματικά οπότε πηγαίνουν κανονικά σχολείο. Με ότι αυτό σημαίνει.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:38Γίνεται να κάνουν τεστ σε όλα τα παιδιά;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:29Αν έκαναν φουλ τεστ τώρα στα παιδιά και στα σχολεία, τι πίστευεις θα υπήρχαν πολλά κρούσματα;talaipwros έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:54 Εξαιρετική ιδέα να μένουν ανοιχτά τα σχολεία , ιδού τα αποτελέσματα σε μια μονο εβδομάδα
[img]https://i.postimg.cc/7ZVD96JN/Scre ... .jpg[/img]
Εδώ και να κολλήσουν τα περισσότερα είναι ασυμπτωματικά. Και όσα αρρώστησαν μέχρι στιγμής δεν είχαν κορόνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ταινιάρα και κορυφαίος παλιαστήςDaje έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:42panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39Γνώρισα κάποιον, σοβαρό άνθρωπο περίπου 60 χρόνων με καλή δουλεια, από το χωριό του παππού που πέθανε απο κορονοϊό στα Χανιά στα 91 του.enterprise-psi έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:42 Λοιπόν έχει τον ιό , χωρίς συμπτώματα, και οι γονείς βγήκαν αρνητικοί ;
Ενδιαφέρον
Για να μην τα πολυλογώ, έγινε τεστ και στον ταξιτζή, και στους άλλους γέρους από τον εοπυ, κανένας δεν ήταν θετικος.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα λέει ο Συψας, αλλά εμείς δεν τον ακούμε.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:47Εκεί είναι το θέμα. Είναι ασυμπτωματικά οπότε πηγαίνουν κανονικά σχολείο. Με ότι αυτό σημαίνει.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:38Γίνεται να κάνουν τεστ σε όλα τα παιδιά;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:29
Αν έκαναν φουλ τεστ τώρα στα παιδιά και στα σχολεία, τι πίστευεις θα υπήρχαν πολλά κρούσματα;
Εδώ και να κολλήσουν τα περισσότερα είναι ασυμπτωματικά. Και όσα αρρώστησαν μέχρι στιγμής δεν είχαν κορόνα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν είναι και καμιά σοβαρή αποκάλυψη, απλά το ανέφερα χωρις σχολιο. Εννοείται ότι δεν κολλάνε όλοι, αν ήταν έτσι δεν θα ειχε απομείνει κανένας που να μην έχει κολλήσει.GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40Αλλη μια αποκαλυψηpanos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39Γνώρισα κάποιον, σοβαρό άνθρωπο περίπου 60 χρόνων με καλή δουλεια, από το χωριό του παππού που πέθανε απο κορονοϊό στα Χανιά στα 91 του.enterprise-psi έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:42 Λοιπόν έχει τον ιό , χωρίς συμπτώματα, και οι γονείς βγήκαν αρνητικοί ;
Ενδιαφέρον
Μα να μην εχει τυχει να μαθεις ουτε για ενα περιστατικο που να παρεκλινει απο τη γραμμη που ακολουθεις απο την αρχη της πανδημιας;Σατανικες συμπτωσεις.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:22Δεν είναι και καμιά σοβαρή αποκάλυψη, απλά το ανέφερα χωρις σχολιο. Εννοείται ότι δεν κολλάνε όλοι, αν ήταν έτσι δεν θα ειχε απομείνει κανένας που να μην έχει κολλήσει.GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40Αλλη μια αποκαλυψηpanos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39
Γνώρισα κάποιον, σοβαρό άνθρωπο περίπου 60 χρόνων με καλή δουλεια, από το χωριό του παππού που πέθανε απο κορονοϊό στα Χανιά στα 91 του.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
+1Lord Brum έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:48ταινιάρα και κορυφαίος παλιαστήςDaje έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:42panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:39
Γνώρισα κάποιον, σοβαρό άνθρωπο περίπου 60 χρόνων με καλή δουλεια, από το χωριό του παππού που πέθανε απο κορονοϊό στα Χανιά στα 91 του.
Για να μην τα πολυλογώ, έγινε τεστ και στον ταξιτζή, και στους άλλους γέρους από τον εοπυ, κανένας δεν ήταν θετικος.![]()
Πέθανε πρόσφατα ο Roddy "Rowdy" Piper.
Έναν (1) θάνατο είχε η μεγάλη πανδημια στα Χανιά, γι'αυτον ακουσα. Αφού δεν είχαμε άλλον, τι να κάνουμε δηλαδή?GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:25Μα να μην εχει τυχει να μαθεις ουτε για ενα περιστατικο που να παρεκλινει απο τη γραμμη που ακολουθεις απο την αρχη της πανδημιας;Σατανικες συμπτωσεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε λες πάλι καλά που πηγαίνουν στο σχολείο;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:47Εκεί είναι το θέμα. Είναι ασυμπτωματικά οπότε πηγαίνουν κανονικά σχολείο. Με ότι αυτό σημαίνει.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:38Γίνεται να κάνουν τεστ σε όλα τα παιδιά;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:29
Αν έκαναν φουλ τεστ τώρα στα παιδιά και στα σχολεία, τι πίστευεις θα υπήρχαν πολλά κρούσματα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φιλόλογος δεν είσαι; Σίγουρα έχεις πολλά μαθήματα να διδάξεις.Νταρνάκας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:45 Αρχίζουν να ζορίζουν τα πράγματα. Δύο διαπιστωμένα κρούσματα στο προσωπικό του σχολείου μας. Η αγγλικών μας είχε κάνει το τεστ την Πέμπτη (λόγω ιχνηλάτησης, είχε βρεθεί θετικός μαθητής σε άλλο σχολείο που πάει) και βγήκε θετική χτες. Επίσης βγήκε θετική και η πληροφορικάριός μας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να μας πείτε τι πίνετε.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:29Έναν (1) θάνατο είχε η μεγάλη πανδημια στα Χανιά, γι'αυτον ακουσα. Αφού δεν είχαμε άλλον, τι να κάνουμε δηλαδή?GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:25Μα να μην εχει τυχει να μαθεις ουτε για ενα περιστατικο που να παρεκλινει απο τη γραμμη που ακολουθεις απο την αρχη της πανδημιας;Σατανικες συμπτωσεις.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:22
Δεν είναι και καμιά σοβαρή αποκάλυψη, απλά το ανέφερα χωρις σχολιο. Εννοείται ότι δεν κολλάνε όλοι, αν ήταν έτσι δεν θα ειχε απομείνει κανένας που να μην έχει κολλήσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Γιατί να λέω πάλι καλά; διαφωνώ με τα ανοιχτά σχολεία.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:31Δε λες πάλι καλά που πηγαίνουν στο σχολείο;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:47Εκεί είναι το θέμα. Είναι ασυμπτωματικά οπότε πηγαίνουν κανονικά σχολείο. Με ότι αυτό σημαίνει.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:38
Γίνεται να κάνουν τεστ σε όλα τα παιδιά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-